Kategori: Kampreferater

Cif – dgl 2000 (20.092017)

Cif starter med at komme foran i første halvleg.
Dgl kæmper dog videre og får scoret fire mål – to i første halvleg og to i anden halvleg.
Vi ender dermed med at vinde 4-1 efter en brag af en kamp, hvor vi får en skadet målmand i første halvleg og derfor må spille uden udskiftere resten af kampen.

DGL 2000, Aarhus – Aabyhøj IF

På en tidlig efterårsaften skulle slaget ml. DGL 2000’s drenge og Aabyhøj IF stå.

Det blev til et kort og præcist oplæg, hvor nøgleordene var at arbejde benhårdt, være klar fra start og stå sammen på bedste DGL manér.

Aabyhøj lagde som forventet hårdt ud, og DGL kløede samtidig lige så hårdt på med genpres, bolderobringer midt på banen og farlige opmstillinger. Efter 20 minutter spillet skulle et perfekt sparket hjørnespark udnyttes til fulde. Andreas steg til vejrs, dukkede sig lidt, og kunne heade bolden i mål til 1-0. Scoring medførte at DGL fik lidt mere ro på bolden og der skulle ikke gå mere end 30 min. før den iskolde targetman Moneron kunne udnytte endnu en dødbold fra den kølige højre dør Møller. 2-0 til DGL. Pause

Med en peptalk, druesukker og bananer i blodet kunne DGL gå på banen med den klare mission at sejren skulle blive i deres favør. Det blev en hård opgave og der skulle igen arbejdes, da Aabyhøj gik på banen med stor intensitet og vilje til sejr. DGL’s vilje til sejr var blot større og efter Aabyhøj brændte straffe og Steffen målmand slap for gult/rødt pga. Nogle fine nye regler fra DBU, slap DGL med forskrækkelsen. Stadig 2-0.

Møller måtte udgå efter en hård tackling, hvor hele sidelinjen var enige om at havde han kommet igennem der, ville han have gjort det til 3-0. MOM blev han da også og sendt på skadestuen med en forhåbentlig ikke for medtaget arm.

I kampens døende minutter var DGL presset i bund, men der skete alligevel lækre ting og sager i DGL’s offensiv. Et højt pressende Aabyhøj mandskab blev fanget på en omstilling og efter en elastico og et par husmandsfinter kunne Jakob sende bolden diagonalt til Thomas Rasmussen bagerst i felt der med en lille kunstpause inden et kynisk spark kunne gøre det til 3-0.
Dette blev da også slutresultatet. Vigtig sejr, og så havde Tim lavet pølser også. Lækkert.

-Andreas W

Dgl 2000-Christiansbjerg 04.09.17

Damernes kamp mandag aften endte 2-1 efter en første halvleg, hvor vi kom bag ud 0-1.
I anden halvleg får vi dog scoret to mål og ender med at vinde kampen⚽️🤗

Vi havde en ny målmand med, Cathrine, som gjorde det rigtig godt og havde nogle vigtige redninger – så mange tak for hjælpen til hende! Cathrine starter vist fast i klubben inden længe 🙂
Derudover havde vi Lærke med, som kæmpede en brav kamp og gjorde det rigtig godt ude på kanten – lækkert med så mange gode spillere at trække på, når vi mangler spillere 🤗

Alt i alt, en god kamp!

Slagterhuset i Grenå blev holdt fra fadet

I halvanden time var HSM Arena i Grenå forvandlet fra en fodboldbane til et slagterhus, hvor De Gale blev klippet, hakket, mast og banket møre. Grenå havde til Søndags sæsonåbning af Jyllandsserien, valgt at spare deres fodboldspillere og i stedet inviteret alle de lokale slagtere.

Foran et stort publikum, som kunne nyde sensommerens varme sol, blev kampen sparket igang KL 15:00, og der skulle kun gå ganske få minutter inden DGL spilleren, Rune Mønster, blev udsat for et overgreb. En Grenå mand havde set sit lun på Rune’s smukke øjne, og forsøgte at stjæle det højre. Oplevelsen kaldte på en tidlig udskiftning til Mønster – det gjorde dog ikke den store forskel, da det blot var endnu en Mønster (Lasse) som betrådte græsset.

Kampen blev spillet i et tempo, som var særdeles tilskuervenlig. Det hele gik så langsomt, at efterspørgslen på slowmotion slet ikke var til stede. Et sammenstød imellem DGL keeper, Jakob, og DGL forsvarspilleren, Thomas, ledte tankerne tilbage på 11. sep. 2001, og var 1 halvlegs mest interessant moment.
“Jamen var der ingen gule kort?”, kan du så spørge – Nix. Linjedommeren var bror til spillerne fra Grenå og banedommeren formentlig ansat i cafeteriet. Det holdte kortene i lommen.

2 halvleg er ikke gammel inden et indlæg fra venstre side, slået i en halvdårlig højde, bliver til en chance for De Gale. Desværre har Grenå’s målmand netop fyldt pølserne og ved hjælp af tyngdeloven, får han lagt hele korpus på tværs af målet, og parerer De Gales forsøg.

Kampen fortsatte i AGF tempo, og fik pludselig besøg af smørbrødsjomfruen – i hvert fald blev der i 2. halvleg delt ostemadder ud, omend der blev kaldt på flere madder end der blev tildelt. 10 min før tid sætter Grenå deres Brazilianske superstjerne på banen, og han giver Skak, Anders og Emil nok at se til. Grenå spilleren har ladet sig inspirere af Rune Mønster (som er kommet på banen igen), og vælger at sparke til bolden efter dommerfløjt – værsgo – ostemad. I situationen efter, få sekunder før slutfløjt, har DGL inviteret til et åbent hus arrangement i feltet. Bolden bliver serveret for fødderne af en Grenå mand i nærheden af straffesparks-pleten, og nu skal han sådan set bare sende bolden i mål. Heldigvis har DGL målmanden læst avis hjemmefra, hvor der stod, at spilleren ville skyde kort hjørne. Målmanden ligger derfor allerede og venter på bolden, da afslutningen bliver sendt afsted. På mange måder en smuk situation.

Kampen ender 0-0 i en ganske kedelig affære. Heldigvis slap DGL fra Grenå med alle ben, øjne og tænder i god behold.

Kampens spiller: Skak

Sæsonstart for damerne: DGL2000 vs. HEI d. 29.08.2017

Med ny trænerduo var det et forventningsfuldt damehold, der gik på banen mod HEI mandag aften. HEI havde spillet to kampe og fået to meget klare nederlag. HEI kom dog med alt hvad de havde og DGL pigerne kunne ikke rigtig få spillet til at fungere i 1. halvleg. Det var fint spil, dog med mange fejl som hurtigt gav HEI pigerne muligheder. Heldigvis var de ikke skarpe nok til at omsætte deres mange chancer til mål.

I 2. halvleg kom der mere styr på DGL spillet, hvor meget plads på midten førte til fine sideskift, der gav muligheder op ad banen og ud over kanterne. Det var præcis den opskrift, der førte til det første DGL mål. En fin erobring på egen banehalvdel i starten af halvlegen af kampens MOM, Trine Kristoffersen, med tilhørende aflevering ind på midten og derfra videre ud på kanten til Anita, der kunne afdrible sin direkte modstander og slå bolden ind til forreste stolpe, hvor Joan fik ramt bolden godt og sendte den i kassen. Endelig 1-0 til DGL damerne! Der gik ikke lang tid før dette scenarie kunne gentage sig, og Joan igen sætter den i kassen, på et rigtig god oplæg fra Anita.

2-0 føringen skulle vise sig at være farlig. Midtvejs i 2. halvleg får HEI tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet i højre side. Et fint frispark bliver sat ind direkte, på en chanceløs Nanna i målet. 2-1. Med et kvarter tilbage af kampen og desværre ikke så mange kræfter, skulle vi nu holde dem fra endnu en scoring og selv forsøge at komme til fadet igen. De pressede på, og begge hold havde en hel del chancer, der skulle være sat ind. Det sker dog ikke og kampen ender dermed 2-1 til DGL damerne i sæsonåbningen.
Tak for støtten til Buur og kæreste!

Truppen: Nanna, Stine, Simone, Kristoffersen, K, Heidi, Annette, Anita og Joan
Kampens spiller: Kristoffersen
Målscorer: Joan
Målkvinder: Stine (1. halvleg), Nanna (2. halvleg)

Serie 4: DGL2000 – Aabyhøj IF

I hvad der må betragtes som et regulært topbrag fik DGL2000 besøg af Aabyhøj IF i serie 4.

Aabyhøj skulle vinde mod DGL for at være sikre på oprykning, mens vi kunne sikre oprykning med en sejr. Begge hold mødte derfor meget tændte op, og startede i et højt tempo. Aabyhøj lagde et højt pres fra start, men vi lykkedes flere gange at spille sig fint gennem presset.

Kampens 1. halvleg var præget af to hold der stod ganske fint på banen, og det var ikke meget begge holds målmænd havde at lave. Morten hev et par vigtige redninger op i midten af 1. halvleg, hvor Aabyhøj først fik en stor chance i åbent spil og derefter på hjørnespark. Vi kom også til flere halve chancer, dog uden at komme tæt på.

I 2. halvleg løsnede kampen sig en smule op, og begge hold kom til flere større chancer. Aabyhøj kom til et par store chancer, hvor Morten endnu engang viste sine reflekser på linjen (man skulle tro han stadig var i 20’erne med de reflekser). I modsatte ende kom Jeppe Borg til et par friløbere, dog uden at få prikket bolden forbi målmanden. Bloks brændte også et langskud hvor målmanden ellers havde været på skovtur. Med ti minutter igen fik Jon kæmpet sig til frit løb, hvor han dog blev hægtet lige ude foran feltet. Vi formåede dog heller ikke her at sparke bolden i nettet. De sidste ti minutter forløb med mange frispark, gult kort til Mark Johnsen.

Kampen endte 0-0 og vi måtte desværre pakke champagnen i tasken igen. Heldigvis har vi endnu en chance for at sikre os oprykning i dag kl. 13. Vi ser frem til et brag af en kamp og god opbakning på lægterne.

DGL damer mod Christiansbjerg IF

Referat af kamp d. 22/5-17 kl. 19

DGL 2000 – Christiansbjerg IF

Holdopstilling:

1. Vicky H Piilgaard
2. Trine Kristoffersen
3. Nanna Rossen Eskildsen
4. Trine Kristensen
5. Katrine Byberg Buur
6.
7. Joan Kynde Christensen
8. Nanna Rosenkilde Hjortshøj
9. Maja Høyer Sørensen
10. Heidi Søtang Jacobsen

DGL starter kampen, mod et rutineret Christiansbjerg hold. Der bliver lagt et godt pres fra starten. Et kvarter inde i første halvleg bliver Katrine Buur skadet, og må forlade banen med en brækket ankel. Den resterende tid af første halvleg er tæt og der bliver presset fra begge hold.

Anden halvleg starter Christiansbjerg med bolden. Efter ca. 15 min. får Joan bragt DGL foran med 1-0. Kort efter at bolden igen er givet op, lægger Heidi op til Nanna E, som scorer til 2-0 til DGL.

Kampen ender 2-0 over Christiansbjerg, på en solskinsaften.

Man of the match: Trine Kristensen med 4 stemmer

Silkeborg KFUM – DGL 2000

Undertippede Dgl 2000 slap fra mødet med rækkens mest stjernespækkede hold med skindet i behold. Med lidt held havde vi fået et point med hjem.

Silkeborg KFUM er et rigtig godt fodboldhold, som vi havde styr på det meste af kampen. Dog var der to af vores spillere , der glemte at dække op ved et hjørnespark kort efter vi var kommet foran 0-1. Og det var ærgerligt, at vi ikke kunne holde dem de sidste minutter, for Silkeborg-spillerne var begyndt at diskutere indbyrdes og med dommeren, fordi de ikke fik scoret, men målet gav dem lidt tro på det. De var ellers til at tale med, vores spillere holdt sig til aftalerne, så Silkeborg-spillerne ikke fik plads, lige indtil der kom et hjørnespark i vejen, og den var lidt hård ved os.

Vi var lige ved at stjæle et point, kampen viste, de ikke er usårlige, og i det meste af kampen havde vi dem der, hvor vi ville have dem. Silkeborg scorer desværre i kampens allersidste minut til slutresultat 2-1. Et ærgerligt nederlag, hvor vores målmand Steffen Sinding leverede en rigtig god indsats.

Forza DGL2000

JS: DGL2000 – Søften (2-2)

På en varm sommeraften i maj tog DGL fredag imod et Søften mandskab, der på forhånd var stort kendskab til. Et hold med en giftig offensiv men med en tilsvarende vaklende defensiv, hvor især deres keeper var i sit gavmilde hjørne i det omvendte opgør.

David udtalte følgende om kampen:

– “Vi mødte Søften fredag aften i lækkert solskin på Tilst Stadion. Vi startede fuldstændig forrygende ud og havde en friløber efter 15 sekunder fulgt op af en stor chance på riposten og endnu en chance efter en nedfaldsbold på den efterfølgende standardsituation. Herefter gik der 75 minutter, før vi igen lavede noget, der mindede om en chance. Gæsterne satte sig på det hele, og selvom de ikke vadede i chancer, så var det mere end fortjent, de førte 2-0 med et kvarter tilbage. I den mellemliggende periode havde vi spillet 20 minutter i undertal, heraf ti uden målmand, og set Søften score på straffe og på en gigantisk fejl i vores defensiv på noget så ufarligt som et udspark fra keeperen, som endte med at give en assist. Men da Søften et kvarter før tid fik en ti minutters udvisning og vi satsede butikken med kun to mand tilbage, blev det for meget for dem. De var trætte af varmen, manglende udskiftningsmuligheder og det hårde arbejde, de havde leveret Indtil da. Vi scorede to gange i den periode og hentede et uhyre vigtigt, men også “lidt” ufortjent point. Ros til gutterne for at hive sig op til sidst og ikke tabe modet på en dag, hvor meget lidt fungerede”.

Med en scoring, en assist og 9 stemmer løb Store med titlen som kampens spiller. Store udtalte efterfølgende: “Min favorit dribling er et træk og så en tackling forbi modstanderen”.
Vi håber i fremtiden at få lov til at se mange flere af Stores signaturdriblinger.

//Nikolaj Byriel-Øvall

DGL’s damer vs DE Klettar

DGL’s dejlige damer dominerede i onsdags FF Klettar’s meget færøske hold med en 10-0 sejr på udebane. De mange mål blev skudt ind med varierende skønhed og held, og inkluderede 4 basser fra kampens spiller Nanna E, 1 fra hendes navnesøster Nanna H, 2 flotte fra både Joan og anføreren Maja og en meget gennemtænkt banan af Heidi S. Det var en kamp i lækkert vejr og på en kort bane med sidelinjer markeret af trøjer i stedet for maling, og hvor der var højt humør (hvert fald på DGL’s side ?) og masser af #gofubol.