Måned: oktober 2012

Retningslinjer for anvendelse af omklædningsrummene på Tilst skole til DGL2000s medlemmer og trænere

Efter møde med Aarhus Kommune er følgende regelsæt og retningslinjer ved brug af omklædningsrummene på Tilst skole blevet udfærdiget.

Lasse Mønster og jeg har netop været til møde med teknisk serviceleder på Tilst skole Peter Dehli og Morten N. A. Thomsen fra Sport & Fritid, Aarhus Kommune. Mødet omhandlede DGL2000s anvendelse af omklædningsrummene på Tilst skole.

Peter udtrykte utilfredshed med vores måde at bruge skolens faciliteter samt vores behandling af ham og sine ansatte. Peter var især ærgerlig over den tone, som klubbens medlemmer henvendte sig med. Hvad enten man er enig eller uenig i det, må vi tage det til efterretning og forbedre det!

Derfor kommer her “Retningslinjer for anvendelse af omklædningsrummene på Tilst skole til DGL2000s medlemmer og trænere”.

 

 

 

  • Behandl altid skolens personale (teknisk service) med respekt. Husk at det os, der er afhængige af deres hjælp. Ved uforudsete problemer foregår kommunikation med Peter og de andre service folk gennem Lasse og jeg.
  • Omklædningsrummene skal fejes efter brug. Mind hinanden om det – det er en fælles opgave og behøver ikke at tage mere end 3 minutter. Husk modstandernes omklædningsrum ved kampe.
  • Øldrikning i omklædningsrummene er forbudt. Indtager man øl i omklædningsrummet, skal sporene være fuldstændig slettet efterfølgende. Dvs. tomme dåser, flasker, kapsler osv. medtages. Husk også modstandernes omklædningsrum, hvad det angår.
  • Spillere som i kraft af ansættelse har adgang til skolen må kun låse op efter aftale med Peter Dehli.
  • Booking eller ændringer skal ske senest 8 dage før. Derfor laves flytninger af hjemmekampe i fremtiden ikke senere end 10 dage før. I yderste nødstilfælde kan ændringer naturligvis blive nødvendige.

Det er et fælles ansvar at reglerne overholdes og alle medlemmer opfordres til at huske hinanden på dem. Vi får nok ikke flere chancer til at forbedre os, og vi skulle jo gerne kunne benytte os af faciliteterne på skolen i mange år endnu J.

De bedste DGL hilsner

Lasse og Johan

DGL i Jyllandsserien (og serie 4)!!!

Med sejren over Viby IF den 13. oktober lykkedes det DGLs førstehold at rykke op i Jyllandsserien. Tredjeholdet i serie 5 rykkede ligeledes en række op, så de næste år tørner ud i serie 4.

DGL 2000 har gjort lynkarriere i de århusianske serierækker. Klubben, der blot har 11 elleve år på bagen, er således nu at finde i Jyllandsserien, efter at førsteholdet har fejet al modstand væk i dets serie 1 pulje her i efteråret. To nederlag, et uafgjort resultat og ti sejre er det endegyldige bevis på holdets fortjente oprykning. Holdet har vist skræmmende styrke og stor kontinuitet i alle sæsonens kampe, hvorfor DGL nu er med på højeste regionale fodboldniveau i næste sæson. Stort tillykke til spillere, trænere, fans og andre omkring holdet. Vi glæder os til at følge jer i næste sæson – hvor der altså står jyllandsseriebold på menuen for DGLs bedste mandskab.

Førsteholdet er ikke det eneste DGL-hold med mål og sejre i støvlerne. Således lykkedes det også klubbens tredjehold, via en placering som bedste to’er i puljen, at rykke op i serie 4. Stort tillykke til talentholdet med den flotte oprykning. Det bliver ligeledes spændende at følge DGLs selvudnævnte talenter tage kampen op med de århusianske serie 4-hold.

Slutteligt mangler klubbens andethold i serie 4 blot et point for at sikre sig oprykning til serie 3. Pointet skal tages i sæsonens sidste kamp. Et topopgør mod rækkens nummer et fra ASA, som i det første opgør vandt i en målrig 6-4 kamp. Der er revanche og oprykning på spil, når DGLs andethold spiller sæsonens sidste og vigtige kamp mod arbejderne fra ASA. Kampen spilles på NES Park i Risskov kl. 12.00 på lørdag d. 3. november. Vi ønsker holdet al mulig held og lykke og opfordrer samtidig alle DGL’ere om at tage turen til Risskov og støtte andetholdet, så vi kan afslutte sæsonen med tre oprykninger!!!

Tak for en god sæson.