Måned: januar 2013

Materialeansvarlige 2013

Sæsonen er startet, hvilket betyder, at vi skal bruge alle vore materialer i form af bolde, kegler, veste og vand til hver træning.

– Boldene skal pumpes og tælles!
– Alle veste og kegler skal med ned på banen.
– Der skal fyldes vand til alle fire hold. (Hvis vandet ved containeren er utilgængelig, gå da op forbi Muhammed i kiosken og spørg om lov til at fylde dunkene op indenfor)

Det er enormt vigtigt, at vi alle hjælper til med vores materialer, så vi kan få skabt en bedre materialekultur. Det er alles ansvar, at de materialer der er med ude på banen også kommer med tilbage igen, når træningen er slut. Det betyder altså, at hvis der mangler en bold, så finder vi den i fællesskab, før nogen går i bad/tager hjem!

Husk nu at få byttet dag, hvis man ikke kan være materialeansvarlig, den dag man er sat til. Og sæt allerede nu kryds i kalenderen den uge I er ansvarlig i. Der er bødestraf til de spillere, der glemmer, ikke møder op eller på anden forsømmer sin pligt som materialeansvarlig!!!

Se listen over materialeansvarlige her

Opdateret opstartsprogram

Træningstider forår 2013:
– Uge 5: Fredag den 1. februar sidste indendørstræning Indendørstræning i Hal 1 i Frederiksbjerghallerne (Ingerslevs).
– Uge 5: Træning på kunst Tilst tirsdag & Torsdag 19.55 – 21.30
– Uge 6 – 8: Træning på kunst i Tilst tirsdag 19.55 – 21.30 og løb/styrke/crossfit/hal træning torsdag
o Torsdag i uge 6 – Crossfit ved havnen 19.55 – 21.30
o Torsdag i uge 7 og 8 – Styrke og løbetræning ved Læssøesgade skole (gymnastiksale) 17.55 – 20.00
– Uge 9 – 13: Træning på kunst i Tilst tirsdag og torsdag 19.55 – 21.30
Løb før kunst kl.19.30 – løb er obligatorisk for 1. og 2. holdet
– Uge 14 og frem til sommerferien: Træning på græs i Tilst tirsdag og torsdag 18.30 – 20.00
– Søndage i uge 7,8,9,10,12 og 13: Kunst i Tilst fra 10.00-12.00 (hele banen), som bruges til træningskampe (uge 9 dog 13.00-15.00)
Vigtige datoer forår 2013:
– Træningslejr uge 11 (16./17. marts – Trustrup/Østdjurs 91)

Se programmet her

DGL’ere nomineret til LigaBold Awards 2012

Traditionen tro kårer Ligabold.dk årets bedste i seks forskelligt kategorier. I år er hele fire DGL’ere nominerede. Og afstemningen er nu åben.

2012 blev året, hvor DGLs førstehold fuldt fortjent rykkede op i Jyllandsserien. Den flotte sæson og de mange gode præstationer har kastet fire imponerende nomineringer af sig hos fodboldsitet Ligabold.dk, der hvert år kårer de bedste spillere i seks forskellige kategorier fra 2.division til serie 2.

I kategorien Årets træner er Ulrik Rasmussen nomineret. Ligabold.dk skriver følgende om nomineringen:
2012 blev året, hvor Rasmussen og DGL2000 strøg op i Jyllandsserien. Det skete efter en flot efterårssæson, hvor holdet fejede al modstand til side. Der er ingen tvivl om, at Ulrik Rasmussen fortjener stor ros for sit arbejde med mandskabet, som han har formået at udvikle.

I kategorien Årets talent er Thorkil Mahler Christensen nomineret. Ligabold.dk skriver følgende om nomineringen:
– Den unge centrale midtbanespiller er DGL2000s svar på Christian Poulsen, hvor han ligger og rydder op. Trods sine kun 20 år, så har han været en vigtig del af oprykningen for Serie 1-mandskabet. En rigtig felt-til-felt spiller, der ikke skåner sig selv.

I kategorien Årets topscorer er Jonas Bloksgaard nomineret. Ligabold.dk skrier følgende om nomineringen:
– Selvom han ikke får fuld spilletid hver gang, så er han en super-sub, hvor han gang på gang er kommet ind og afgjort kampene. En rigtig matchvinder, der qua sin rutine, virkelig hæver målkontoen.

I kategorien Årets målmand er Jesper Helleberg nomineret. Ligabold.dk skriver følgende om nomineringen:
– Keeperen var mange point værd for oprykkerne, med sikre indgreb og afgørende redninger, så kampene faldt ud til DGL´s fordel. Blandt andet havde Helleberg en super redning i udekampen mod Fuglebakken, en redning som var pointgivende.

Afstemningen er nu åben og kører over de næste tre uger. Det eneste, du skal gøre for at kunne sætte din stemme på en DGL’er, er at oprette en konto profil på Ligabold.dk og finde Jylland Serie 1, pulje 8, hvor alle de nominerede DGL’er findes.

Link til afstemningen her

Bliv ambassadør for DGI ved L2013

Nu får alle i DGL muligheden for at være samlingspunktet for en fantastisk tur, for både familier, venner, børn og foreninger til DGIs landsstævne i Esbjerg til sommer.

Hvad får du ud af at være ambassadør?

Hvis du finder minimum 10 deltagere, får du en gratis billet til L2013 (værdi 1000,- kr.)

På L2013 får du årets idrætsoplevelse sammen med tusindvis af andre idrætsaktive.

Du får mulighed for at deltage i et hav af spændende workshops både indenfor gymnastik, fitness og alverdens boldspil.

Det er en oplagt mulighed for at lave en fælles foreningstur, med kombinationen af idræt, musik og hygge. Der er intet krav om at man er medlem af en forening og man kan frit vælge mellem idrætterne.

Du kan se meget mere om landsstævnet og fodbold her http://l2013.dk/fodbold/.

Læs mere om landsstævnet her og ambassør-tjansen her.

Se den officielle facebook side her http://www.facebook.com/#!/L2013?fref=ts.

Hvis det lyder spændende, er der her en mailskabelon, du kan bruge som inspiration til en lille hilsen, du kan poste på facebook, eller sende rundt via din e-mail til dem, som du tænker, kunne være interesseret i at tage med til Danmarks største idrætsfestival.

Så er programmet for opstarten klar

Så er træningsopstarten i DGL2000 stort set på plads! Og det er altså et lækkert program, der er blevet fastlagt.

Hvilke(t) hold der skal spille på de søndage, hvor der blot står “Træningskamp” planlægges senere, men hav dem allerede nu i tankerne.

Som det fremgår, skydes træningen igang tirsdag den 29. januar i uge 5. Men man opfordres naturligvis til at komme til indendørstræningen indtil da.

Se kalenderen her: Opstartskalender

Eller abonner på den HER og få automatisk alle ændringer direkte på din computer/mobil Ipad eller hvad du ellers bruger 😀