Måned: marts 2013

Få et gratis banktjek fra VestjyskBANK

VestjyskBank – få styr på økonomien med et gratis banktjek

Er du bange for at ende i luksusfælden, står du over for et huskøb eller overvejer du blot at skifte bank? Nu er muligheden der for at få et professionelt banktjek, hvor din økonomi tjekkes igennem med lup. Som en del af vores sponsoraftale giver vestjyskBANK nemlig alle DGL’s medlemmer, jeres venner og familie et gratis banktjek.

Læs mere om muligheden her, og se hvordan du bliver kontakt til et uforpligtende og gratis banktjek. DGL2000 vil modtage et kontant sponsorat for hver person der blot udfylder tilbuddet om et gratis banktjek uanset om man vælger at blive kunde eller ej.

Kom gratis til landskamp

DBU, AC Horsens og Kulturafdelingen i Horsens Kommune inviterer alle DGL’er til at overvære landskampen i kvindefodbold mellem Danmark og Rusland, der spilles mandag den 8. april kl. 18.30 på CASA Arena Horsens.

Kampen er en venskabskamp som forberedelse frem mod EM-slutrunden, der afholdes til juli 2013 i Sverige.

Der er GRATIS adgang for alle, og der skal ikke bestilles billetter på forhånd.

Læs mere om kvindelandsholdet og deres vej frem mod EM i Sverige på http://www.dbu.dk/landshold/kvindelandshold/A-landsholdstruppen.aspx

Ugens profil: Jeppe Marcussen

I denne uge er profilen en gammel kending. Her er det klubbens ubestridt største (og måske eneste) Blackburn Rovers fan, vi sætter fokus på.

Mød Jeppe Marcussen eller Viper, som vi måske skal til at kalde ham, her.