Måned: april 2013

TT, 3. kamp: Åbyhøj IF – DGL

Fredag d. 12. april på Estadio de Åbyhøj

Efter to træningsturneringskampe, hvor kun 2. og i særdeleshed 3. halvleg blev vundet, var det nu på tide for DGL’s damer at få point på kontoen. Kloster var forhindret. Set i lyset af hvor svær han er at få med ud til noget som helst, undrer det os da noget, at han havde en anden aftale. Men forhåbentlig var der også point i det…

Scenen var måske Århus’ bedste grusbane i Åbyhøj. Modstanderne var en flok gamle, bundrutinerede damer, der heldigvis også syntes at fredag aften skulle bruges på at spille fodbold.

Vi var klar fra start. Ganske vist var skudstatistikken efter de første 30 minutter 16-3 i deres favør (spøjst nok samme som halvlegsstillingen ved JAI 2. damers sidste kamp, øv). Men dels sad vi på meget af spillet, dels ramte de ikke rigtig målet og når de endelig gjorde, tog Lederhosen-Champ Maja hjemvendt fra de Østrigske Alper sig kærligt af dem med sikre indgreb. Så vi var faktisk rigtig fint med.

I starten af 2. halvleg kom de foran på en kvart chance, men i sand DGL-ånd kæmpede vi videre og midt i halvlegen kom forløsningen: Nyeste DGL-hit og Grønlandsfarer Malou får en dyb stikning, og udnytter chancen perfekt. 1-1. Alt er godt!

De ældste på banen var ved at være trætte, og der blev god plads at spille på. Ved et indkast i venstre side af banen, hvor alle spillere befandt sig (for sådan er 7-mands kvindefodbold), havde den snedige forsvarskrumtap og yndlingsslider Trine K set at der var plads til en lang aflevering mod mål. Der blev vekslet et kærligt og intenst blik mellem Trine og midtbane-chaufføren Lene og så kørte bussen. Lene udnyttede sikkert og fejrede i vanlig stil sin første scoring i forårssæsonen.

Stillingen holdt kampen ud, og de 3 point var hjemme og på falderebet skal det rettelig siges, at kampens spiller blev vores nye forsvarsklippe og friske pust Trine. Stærkt.

Bring it on… Bring it on…

Ps. Vi tryner ikke modstandernes angribere, vi Trine’r dem!

Dame 7/mands: DGL – Fuglebakken

Onsdag d. 3. April. Solen skinner og DGL pigerne ankommer klar til kamp. Begejstringen er stor, da det viser sig at den meget omdiskuteret grusbane slet slet ikke er så slem – WIN.

Trods mange skader, nye spillere og ikke mindst nye holdopstillingen, er stemningen god.

Kampen fløjtes igen, og tiden den går. DGL-pigerne prøver at ihærdigt at få spillet i gang og til at fungere, men navneproblemer og nye bekendtskaber kan mærkes på holdet, og Fuglebakken formår at score et HELDIGT mål – Understreget – HELDIGT mål.

Hvilket begge af Fuglebakkens mål egentlig er, men de formår at udnytte vores lettere forvirring nede foran målet og bum, 1. Halvleg er gået, og DGL er bagud med 2 mål, efter en ellers lige halvleg. 2. Halvleg byder på chancer, løb, mere løb, fysiske kampe, og flere chancer og til sidst får vi da en bold i målet, vel-scoret!

60 minutter senere er stillingen 2-1 til Fuglebakken, DGL pigerne går lettere skuffet ned mod omklædningsrummet, men kan trods nederlaget alligevel tænke tilbage på kampen med et smil, da vi fik spillet nye spillere ind på holdet OG vandt 2. Halvleg med et FLOT mål!

Årets første kamp.

Klokken er 18.40, og der står 10 meget skeptiske DGL-spillere og kigger ned på den såkaldte fodboldbane. Banen er ikke bare våd, den er knoldet, mudret og har meget store vandpytter. Men bare rolig det er ikke den bane, som kampen skal afvikles på. Modstandernes træner kommer og viser dem hen til en anden bedre bane. Banen her er nemlig kun mindst lige så knoldet og har et dybt hjulspor i den ene side, men den er dog bedre end den anden.

Kampen fløjtes i gang og ikke længe inde i kampen får DGL-pigerne et mindre black-out på fem minutter, som de rutinerede Sabro-spillere udnytter og får scoret til 2-0. Resten af kampen er tæt, men DGL ser ud til at være dem der har overtaget. De formår dog desværre kun at udligne til 2-1.

60 minutter, 28 trætte ben og en forfrossen træner senere, må de skuffede DGL-piger gå ned mod omklædning med et nederlag. Men de kæmpede og spillede en god kamp og sikke en fest det alligevel blev om aftenen.

Skal du have nye støvler? Bestil dem gennem DGL!

Dette katalog er henvendt til DGL2000 spillere. Alle spillere i DGL2000 kan benytte sig af katalogets tilbud. Gennem DGL2000 kan der kun bestilles produkter der er vist i dette katalog.

Nike:
DGL2000 spillere tilbydes 20% rabat på alle Nike støvler der er i Sportigans sortiment. Ønskes der køb af en Nike støvle, sendes forespørgselen til Materialechefen, der retter henvendelse til Sportigan. Kontroller så vidt muligt gerne selv i andre Sportigan butikker, om din ønskede støvle indgår i Sportigan sortiment og prøve størrelser af. Se sidst i katalog for eksempler.

Bestilling og levering:
Bestilling foregår til materialechefen på e-mail: cm.munkholm@gmail.com

Leveringen sker til træning, hvor materialechefen vil overdrage din bestilling. Leveringstid kan forventes at være omkring 10 dage, alt efter om Sportigan har produktet på lager eller ej.

Betaling:
Betalingen skal ske til DGL konto: Reg. Nr.: 7650 Konto Nr.: 2718752. Skriv i kommentarfelt ”Navn – Støvler”. Betalingen sker ved bestilling af støvler.

Reklamation:
Skulle der være reklamationer i forhold til støvler eller andet materiale købt hos Sportigan gennem DGL2000, afleveres genstanden til Materialechefen som sørger for videre reklamation.

Husk kvittering!

Regler for brug af aktier til støvlekøb:
4-6 aktier = 100 kr. per solgt aktie til støvler eller gratis træningssæt

7 og derover = 75 kr. per solgt aktie til støvler

Dvs. Sælger du 5 aktier, har du 200 kr. Rabat på støvler vist i kataloget/Nike eller træningssæt.

Sælger du 8 aktier, har du 450kr. Rabat på støvler i vist i kataloget/Nike eller gratis træningssæt og 150 kr. rabat på støvler vist i kataloget/Nike.

HUSK, din aktie-rabat gælder selvfølgelig også på katalogets priser.

Og sørg nu for at prøve størrelser af inden du bestiller, så vi ikke skal sende støvler frem og tilbage hele tiden!!

JS: DGL 2000 vs. Skovbakken

Start 11’er:
Jesper

Møller (debut) – Troels © – TC – Jon

Galler (debut) – Lasse (kamp nr. 151) – Tarik (debut) – Mathias S (debut)

Greve – Gatten

Bænken: Thorkil, Mathias H og Pedi

Vi måtte vente 14 dage, før vejret, dommerne og banerne (desværre ikke græs, men bookning af kunst) endelig gik op i en højere enhed og lod DGL 2000 komme i gang med klubbens første JS kamp nogensinde. En historisk dag!

Med tre meget kompetente herrer (Ulrik, Moses og Svend) som anker og peptalkere i omklædningsrummet var det et spændt, koncentreret og meget opsat DGL hold, der trådte ind på Bilka Arena 2.0. Tændingsniveauet blev bestemt ikke mindre af, at ca. 50 toptunede DGL supportere stod klar på sidelinjen 5-10 min. før kampstart. Jeg taler nok på hele holdets vegne, når jeg skriver, at gåsehuden piblede frem her der og alle vegne!

Svært at sige om det var gåsehuden, som gjorde os bløde om hjertet, men klubbens første 5-10 min. i JS var mildest talt elendige. Målmanden over alle målmænd, Jesper Målmand, var heldigvis klar både i hovedet og med hurtige reaktioner. Vi kunne nemt have været bagude 2-0 efter 5 min. ”Avav hvor er de gode, hurtige, unge og veltrænede” tænkte flere af de ellers meget rutinerede DGL’ere.

Med lidt råb og skrig, fight og tacklinger fik vi dog hurtigt rystet den elendige start af os, og vi begyndte så småt at stå godt i kæderne og spille lidt fornuftigt bold.

”Omstillinger” er det nye nøgleord (ordene at ”parkere bussen” er dog også blevet brugt en gang eller to), og vi skal da lige love for, at vi har øvet os på netop det ord. Efter 20 min. (måske 15, måske 25 min) spil, bliver en perfekt bold slået over til Mathias S, der resolut spiller bolden ind i feltet, hvor en nærkampsstærk Greve får lagt bolden perfekt til rette for Gatten, der, uden at tøve, hamrer bolden ind i kassen! DGL’s første JS mål er en realitet!

Resten af halvlegen har DGL fint styr på, og personligt mindes jeg ikke, at Skovbakken, hvis man ser bort fra de første 5-10 (og et total uretfærdig indirekte frispark), reelt havde en stor chance resten af kampen (måske et hovedstød i anden halvleg?).

Jo, vi stod langt tilbage og nej, det var ikke det kønneste fodbold, men vi er altså bare ligeglade, når vi får point på kontoen 🙂

Tilbage til kampen og målene. En bold bliver slået i dybden i vores højre side, vores vildkat Gatten spurter efter den, hvilket først resulterer i en dårlig tilbagelægning fra forsvarsspillerne og derefter en meget mærkelig clearing af Skovbakkens målmand. Jamen I skulle have set det – målmanden rammer bolden så dårligt, at bolden kun lige triller ud i kanten af feltet, hvor Greve med en perfekt banan (højre yderside) sparker bolden direkte ind i rosen. Klasse opfanget af Greve. Gatten bliver tilskrevet en flot assist for det hårde pres, der virkelig gav pote.

Thorkil kommer ind i stedet for Lasse, Pedi i stedet for Grave og Mathias H i stedet for Galler. Man kan kun tage hatten af, for hvordan disse tre indhoppere bare hæver niveauet og giver den fuld gas – virkelig en fornøjelse!

Mål nummer tre: Endnu engang vil jeg trække på ordet omstilling. Bolden vindes på egen banehalvdel og spilles lige op i banen til en fremstormende Pedinho. Et par vrik med hofterne, et par spænd med højre brystmuskel og et kraftfuldt aftræk senere og bang – bolden er hamret i kassen! Pedi laver flik-flak og tilskuerne klapper taktfast, mens der i kor råbes: ”Morapedi Mohapeloa”. Jublen vil ingen ende tage! Skovbakken er knækket og kampen afgjort.

DGL 2000’s første JS sejr er hus, ja man kan jo være fræk at sige, at vi har vundet 100 % af vores JS kampe (og jeg er fræk – så er det sagt :))

Endnu engang tak til vores 12. mand. En pisse fed oplevelse og kamp vi alle sent vil glemme.

DGL ist ein Club!

Kampens spiller: Kristian Gatten

Manglende debut øl (måske også en bøde?): Møller, Galler, Tarik og Mathias S

Tøjvask: Jesper Målmand

Musik og playlist: TC

Game plan: Ulrik

Toilettet: Stoppet

Ref.: Lasse Mønster

Så ruller bolden igen

Efter en lang og kedelig vinterpause med løbetræning og sneklædte baner er tiden endelig kommet, hvor DGLs førstehold skal debutere i Jyllandsserien.

Modstanderen i det historiske opgør er Skovbakken.

Kampen fløjtes op kl. 20.15 i aften på kunstbanen i Tilst. Vi håber at se rigtigt mange tilskuere, der støtter op om DGL, så vi kan komme godt fra start og vise, at vi hører hjemme i Jyllandsserien.

Kom så drenge!!! God kamp til hele DGL.

Ugens profil: Mikkel Dahl

Denne uges profil er kendt af alle i DGL. Det drejer sig nemlig om den uortodokse forward Mikkel Dahl, som der denne gang sættes spot. Mikkels livret er i øvrigt Lammeskank! Lær Mikkel endnu bedre at kende ved at klikke her.