Måned: juli 2013

VestjyskBANK – Mitre Cup 2013

Igen i år er vi i DGL 2000 stolte af at være vært for Aarhus’ eneste opvarmningsturnering til efterårssæsonen i samarbejde med vores fremragende sponsorer, VestjyskBANK og Mitre. Turneringen vil i år foregå den 3. august 2013 på Tilst Idrætsanlæg

Turneringen har haft vokseværk, siden vi for 4 år siden lagde fundamentet til det, vi gerne vil gøre til en tradition og en fast bestanddel af forberedelserne til efterårssæsonen for klubberne i og omkring Aarhus.

Antallet af deltagende herrehold bliver i år ca. 12, delt i en gruppe rangerende fra Danmarksserien til Serie 2, og en med hold fra serie 3. Disse vil dyste mod hinanden om prestige og pokaler i kampe af 2×20 minutters varighed med en afsluttende finale.

I år har vi for første gang en større kvindeturnering til stævnet, hvor hele 7 lokale damehold har tilmeldt sig. I dameturneringen spiller holdene alle mod alle i kampe á 20min. Også her spilles der en afsluttende finale.

Vi vil ligeledes gerne benytte lejligheden til at takke vores sponsorer, som er uundværlige for vores elskede klub. I år har den ene navnesponsor – vestJYSK Bank – endda valgt at sponsorere et nyt stort telt til klubben. Dette vil fungere som stævnekontor, salgsbod og hyggekrog under stævnet. Fra boden vil vi sælge lækre og frisklavede sandwich fra en anden af vores store sponsorer i DGL 2000 – Kejserriget. Der sælges ligeledes kolde drikkevarer, slik og grillpølser m. brød. Vores anden navnesponsor Mitre, sørger som altid for at støtte os, med alt hvad vi skal bruge af tøj, bolde, net osv. Kort sagt, alt det man ikke kan undvære som idrætsforening.

I år vil vi desuden opstille en stor hoppeborg, så der er lidt til at underholde børn og barnlige sjæle dagen igennem, når man trænger til en pause fra fodbolden.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en storslået DGL-dag, hvor go’ fubol’ og hygge er i højsædet – to af klubbens kerneværdier.

For at se turneringsplanen for herrerne, klik her.
For at se damernes, klik her.

Mvh

Kristoffer Schmidt Sørensen & Henrik Aaen Mortensen

Banetiderne for efteråret

Så starter sæsonen snart igen, og skulle du have glemt, hvor og hvornår vi spiller, finder du her planen over DGLs baner og træningstidspunkter for den kommende efterårssæson.

Du finder planen her.

Ny fast mand på linjen for tredjeholdet

Vi har arbejdet hårdt på at finde en fast mand på sidelinjen til vores hårdt fightende 3. hold, da de nuværende trænere Emil, Lasse og Anders alle ønsker at spille fodbold aktivt. Og nu ser det ud til, at vi har fundet løsningen på trænerkabalen for tredjeholdet.

Her, få dage før sæsonstart, er det således lykkes os at finde en rigtig spændende trænerløsning med en fast mand på linjen. Manden og den nye træner for tredjeholdet bliver Kian Røn.

Kian er 27 år og har trænererfaring fra både ungdom, damer og herre i Agners, VIK og Stautrup. Kian er en ambitiøs ung træner, som vil gøre alt for at komme hurtigt ind i klubben, lære truppen at kende samt arbejde hårdt for at få en god start i turneringen.

Om sit nye trænerjob udtaler Kian:

“Jeg har selv spillet fodbold hele mit liv og spillede i ungdomsårene på eliteplan, indtil skader satte en stopper for det. Jeg brænder for fodbold generelt både som træner og som spiller. Jeg har en klar ide om min tilgang til tingene, og klare ideer til hvordan man bedst muligt opnår målene. Som person er jeg meget ambitiøs og går altid efter at opnå de bedst mulige resultater.”

Sammen med Emil, Lasse og Anders vil vi fra klubbens side gøre alt for at få Kian sat godt ind i tingene fra start. Og vi håber samtidig, at at alle spillere; herrer som damer og JS som serie 3 vil byde Kian velkommen i DGL 2000.

Vi glæder os i hvert fald meget til samarbejdet som starter med første træning på torsdag den 25. juli 🙂

Sportslige hilsner,

DGL 2000

Snart ruller bolden igen..

Så er der godt nyt til alle, der glæder sig til at komme i gang med at spille fodbold igen. Torsdag den 25. juli er nemlig dagen, hvor træningen starter igen. Helt præcist starter vi op kl. 18.30 i Tilst. Og vi håber selvfølgelig at se så mange spillere som muligt, så vi kan få den bedst mulige start på efterårssæsonen. Nye spillere er selvfølgelig også velkomne.

Sæt desuden kryds i kalenderen den 3. august, når vi traditionen tro afholder sommerturneringen VestjyskBANK – Mitre Cup. Tilmelding for DGL’ere foregår via vores facebook.

Yderligere information om stævnet findes her.

Og yderligere spørgsmål omkring opstarten skal rettes til sportschef Svend Hansen på 21788912 eller på sportschef@dgl2000.dk

Sportslige hilsner

DGL 2000

Spændende efterårspuljer venter

Puljerne til årets efterårssæson er just blevet offentliggjort af DBU Jylland, og de byder på mange spændende opgør. JS skal blandt andre op imod et par gamle kendinge i henholdsvis Grenå IF og oprykkerne fra Fuglebakken.

For 2. holdet i serie 3 byder sæsonen også på et par gengangere, da både Vatanspor og AC Pink Panthers er med i puljen igen.

3. holdet skal i deres serie 5-pulje forsøge sig mod eksotiske modstandere som FC Gaudeamus og Prügelknabe IK. Med modstandere som UngVej Aarhus og Polis Multietnic må tilfældet siges at være det samme for vores nystartede syvmands herrehold.

Pigernes pulje mangler stadig at blive offentliggjort. Nyheden opdateres, så snart det sker.

Samtlige puljer findes ved at klikke her.

Vi glæder os meget til at komme i gang 🙂

Nyt hold i DGL2000

DGL er en klub i konstant fremgang. I den netop overståede sæson havde vi fire hold tilmeldt JBUs turneringer, men når sæsonen starter op igen efter sommerferien, er det med et ekstra hold på programmet.

Bag det nye, femte hold står Marc Houmark Ballegaard, som tidligere har spillet flere sæsoner i klubben. Med holdet, som kommer til at spille syvmands-fodbold, bliver det muligt for spillere, der på grund af enten børn, arbejde eller andet ikke længere har tid til at træne to gange om ugen samtidig med kamp i weekenden, at fortsætte med at spille fodbold.

Marc har fået positive tilkendegivelser fra flere end 10 spillere, som ønsker at støtte op om holdet og starte op med fodbold i syvmands-regi efter ferien.

Om baggrunden for holdet fortæller Marc:

“Efter at jeg har fået børn, har jeg bare måttet indse, at tiden ikke er til at komme rigtig i form og til at spille på førsteholdet. Så da jeg igen kørte træt i at bruge 2 gange om ugen på at spille serie 5(4) tænkte jeg på min kære svigerfar, der spiller old boys i Grenå. De spiller 7-mands, træner ikke, og de har et lav kontingent og brugerbetaling pr. kamp. Det giver mulighed for at være med, når man kan, uden at det bliver et spildt fuldt kontingent. Og de har samtidig et super sammenhold. Så det var i mangel på et hyggeligt old boys hold, at ideen tog til”.

Ideen om det nye hold fik Marc i starten af juni måned, så da JBU fortalte ham, at sidste frist for tilmelding af hold til eftersårssæsonen 2013 var den 10. juni, fik han travlt:

“Derefter startede jeg med at kontakte min omgangskreds herunder min gamle herreklub FCFC(fcfc.dk), og de har faktisk skabt grundstammen på holdet. De er siden hen blevet suppleret med Sean Bateman, Kasper Kurup Jensen og Jesper Pihl, som jo alle er tidligere eller nuværende DGL’ere. Jens Ørhøj, René Ruiz og Kim “pikhoved” Thygesen har også været lidt ude med følehornene, men har ikke meldt sig endeligt til endnu”.

Pt. er det lykkedes Marc at få 12 tilmeldinger til holdet, hvoraf 8 af spillerne har meldt ud, at de agter at spille alle kampe, hvis det er  muligt. Holdet kommer til at fungere med brugerbetaling, hvilket er en stor tiltrækningsfaktor, mener Marc:

“At der var mulighed for brugerbetaling pr. kamp har været en fordel for at trække de sidste med, da flere af os gamle har meget at se til i hverdagen. Og da et par stykker faldt for aldersgrænsen på de 32 år, blev holdet ikke et rent old boys. Det bliver derimod nærmere et Young boys-mandskab med et par gamle hunde ;)”, siger Marc.

Vi glæder os meget til at til at se Marc og resten af holdet spille Go’ Fodbold i DGL 2000.

Velkommen i klubben 🙂

DGL 2000

Overvejer du at uddanne dig som fodbolddommer?

Offside eller ej? For dommeren handler det ofte om at træffe hurtige beslutninger og have overblik i pressede situationer.
Kan du lide personlige udfordringer, og er du vild med fodbold? Så skal du se efter her. Nu er der nemlig igen mulighed for at blive uddannet fodbolddommer. DBU Jylland afholder Dommer camp i Skanderborg i slutningen af juli og i starten af august. Der er stadig ledige pladser.

Det kan DBU tilbyde dig, når du ER blevet dommer:
•Du bliver en del af Fodboldfamilien i Danmark
•Du får ledelseserfaring, som kan bruges i forbindelse med studier eller jobs
•Gode dommerkolleger
•Højt kvalificeret videreuddannelse, så du hele tiden udvikler dig, og får nye udfordringer
•Sparring med kompetente vejledere og dommerudviklere
•Chance for at gøre karriere som Superliga og International dommer, hvis dine evner og ambitioner rækker til det
•Lommepenge og udgifter til kørsel dækket
•Masser af motion og frisk luft

Læs mere om kurset her.