Måned: november 2013

Træningstider opstart 2014

Træningstider opstart 2014:

Så er træningstiderne klar for sæsonopstarten i januar og frem.

– Uge 5: Tirsdag den 28 januar kl. 20.00-21.30 på kunstgræs i Tilst. 
Torsdag den 30. januar kl. 18.45-21.00: Løb, fodbold og styrketræning på Fodboldfabrikken i det gamle Ceres Bryggeri midt i Aarhus centrum. Der inddeles i tre grupper, hvor man skiftes til at løbe, styrketræne og spille fodbold på Fodboldfabrikkens baner.

– Uge 6: mandag d. 3/2 kl. 20.00-21.30 på kunstgræs i Tilst.
Onsdag den 5. februar kl. 18.45-21.00: Løb, fodbold og styrketræning på Fodboldfabrikken i det gamle Ceres Bryggeri midt i Aarhus centrum. Der inddeles i tre grupper, hvor man skiftes til at løbe, styrketræne og spille fodbold på Fodboldfabrikkens baner.
NB: Onsdag den 5 februar spiller vi på den kolde bane, hvilket betyder, at man skal iklæde sig tøj, som hvis man skulle spille udendørs. Temperaturen i den kolde hal er ligesom som den udenfor.

– Uge 7 – 15: Træning på kunst i Tilst mandag og onsdag 20 – 21.30

– Løb før kunst kl.19.25 – løb er obligatorisk for 1. og 2. holdet
Klik her for at se kalenderen og se, hvornår – fra uge 7 – der løbes før træning.

– Uge 16 og frem til sommerferien: Træning på græs i Tilst tirsdag og torsdag 18.30 – 20.00

– Træningskampe på kunstgræs i Tilst for alle hold: 
Jyllandsseries første træningskamp: 30. januar
Serie 2s første træningskamp: 16. februar
Serie 5s første træningskamp: 16. februar
Serie 2 damers første træningskamp: 22.-23. marts

Vigtige datoer forår 2014:
Træningslejr uge 11 (15./16. marts – Bording IF)
Tilmelding via facebook her.

Generelt:

– Adressen er: TSTs baner i Tilst, Tilst Skolevej 13A, 8381 Tilst.

– Omklædning foregår i skolens omklædningsrum. HUSK oprydning efter endt omlædning!! 

Vel mødt til en go’ omgang fodbold hos DGL 2000 🙂

Har du hørt, at DGL 2000 er større end AGF?

Da en række unge handelshøjskolestuderende fra herrelogen Den Gale Loge i 2001 besluttede sig for at grundlægge DGL 2000, havde de nok ikke regnet med, at klubben en dag skulle få en større seniorafdeling end selveste AGF. I 2013 blev dette dog en realitet.

Af Anton Lind

Når snakken i de Århusianske gader omhandler fodbold, falder samtalen oftest over på AGF. Det østjyske fodboldflagskib er vant til at stjæle opmærksomheden, men nu tyder noget på, at de skal til at kigge sig over skulderen. For tiderne ændrer sig, og det kan snakken muligvis også komme til at gøre. DGL 2000 oplever nemlig en eksplosiv fremgang på medlemssiden, og i sæsonen 2013 blev det en realitet: Med hele fem seniorhold mod gigantens fire havde den “lille” klub med base i Tilst flere seniorhold end AGF.

I løbet af sin 12-årige levetid har DGL 2000 for det meste set en rolig og jævn vækst, men de seneste to år er der sket en rivende udvikling, og klubben har næsten set en fordobling af medlemmer. I takt med et voksende omdømme samt fine sportslige resultater har man formået at få flere nye spillere ind, end man har mistet. Dette har resulteret i et medlemstal, der taler sit tydelige sprog: Fra 56 medlemmer i 2011 til 72 i 2012 og nu 100 medlemmer i 2013 fordelt på fire herrehold og et damehold.

Et relevant spørgsmål at stille er, hvordan en klub uden hverken klubhus eller stort bagland og med tilholdssted i Tilst otte kilometer fra Aarhus centrum kan opleve så stor en fremgang. Årsagerne kan være mange og svære at definere, men realiteten er, at medlemmerne strømmer til som aldrig før.

Callesen, Tinge og Pete
Jan Callesen, Morten Tingnæs og Peter Frederiksen

Fællesskabet tiltaler
I vinters blev der blandt andet hentet tre yderst talentfulde spillere i Risskov-klubben, VRI. Tre spillere som er gået direkte ind og løftet niveauet på klubbens andethold. Morten Tingnæs, Peter Eistrup Frederiksen og Jan Callesen blev alle fanget af DGL-ånden og det fællesskab, de oplevede omkring kampene i Tilst.

“Da vi spillede mod DGL med VRI, blev jeg opmærksom på det fantastiske sammenhold, der var i klubben, og det kunne jeg rigtig godt tænke mig at være en del af,” fortæller Jan Callesen.

Morten Tingnæs er enig og uddyber:

“Da vi var herude at spille, blev jeg bekendt med konceptet Super Saturday, som er en dag, hvor alle klubbens hold spiller på hjemmebane lige efter hinanden, som jeg synes er et ganske fornuftigt koncept, og jeg må bare sige, at jeg blev lidt misundelig, for det så rigtigt hyggeligt ud på den anden side.”

Jyllands bedste serieklub
Fællesskabet kan dog ikke alene bære en moderne fodboldklub. Ambitioner er nødvendige. Og i DGL 2000 er ambitioner ikke en mangelvare. Her er de både store og klare, men samtidig har de vist sig som realistiske. For med oprykningen til Jyllandsserien i 2012 har man indfriet et sportsligt mål, som først var forventet i 2014. Og det er ikke gået ubemærket hen, hvilket også har betydet noget for den stigende tilgang:

“Med et hold i toppen af Jyllandsserien er det jo en ambitiøs klub. Jeg havde ikke valgt en klub, hvis førstehold lå i serie 3, det betyder noget, at der er muligheder for at komme til at spille på et højere niveau,” siger Morten Tingnæs.

Og det er ikke kun på den sportslige side, at de store ambitioner får lov at leve. I bestyrelsen er man godt klar over, at den sportslige succes kræver en stadig stødt medlemstilgang. Derfor har man nedsat et rekrutteringsudvalg, som med forskellige tiltag og arrangementer arbejder hårdt for forsat at tiltrække nye medlemmer til klubben.

Den Gale Loge leverer varen og lidt til
For de nye gutter har klubskiftet ikke skuffet, og deres forventningerne er blevet indfriet både sportsligt og socialt, og de føler sig allerede som en del af fællesskabet. Imødekommende mennesker og mange gode værdier har gjort det nemt at passe ind:

“Super Saturday, gode initiativer på facebook og liveupdateringer fra alle klubbens kampe har allerede givet en ejerfornemmelse, så man føler sig som en del af klubben,” fortæller Morten Tingnæs.

Og Jan Callesen føler sig også allerede hjemme i DGL 2000:

“Der har allerede været flere gode byture, og jeg har snakket med både drenge og piger fra alle holdene. Det betyder helt sikkert også noget, at der er et damehold, for eksempel når de råber ind på banen til kampene,” griner han.

Med oprykninger til Jyllandsserien 1 og serie 2 til klubbens første- og andethold sluttede DGL 2000 sæsonen 2013 af på forrygende vis, og de tre nytilkomne ser derfor frem til et spændende og udfordrende år to i DGL-regi.

rgd revision – Mitre Cup 2013

DGL 2000 arrangerer igen i år Aarhus’ største indefodboldstævne, rgd revision – Mitre Cup 2013. I år afholdes stævnet D.21 december 2013. Sidste år afholdte vi stævnet i Den Ny Brabrand Hal, men oplevede meget hurtigt, at stævnet blev fyldt op, og vi endte med at have adskillige hold på venteliste. Derfor har vi i år rykket stævnet ud i Bellevuehallerne, hvor vi har to store haller til rådighed, lækkert cafeteria og tribuner i opvisningshallen.

Stævnet kommer til at køre med en præmiepulje på:
1. 8.000 kr
2. 2.500 kr
3. 1.000 kr
4. Sponsorpræmier
5. Sponsorpræmier

Finalerundens bedste spiller: Personlig sponsorpræmie

Vi fortsætter hermed Aarhus’ eneste store GPM-stævne, og vi ønsker at dette kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed, som hvert år vil samle alle indefodboldinteresserede i Østjylland, og samtidig tiltrække hold meget længere væk fra også. Vi spiller naturligvis traditionel indefodbold på små mål.
 
Vi tager imod op til 55 hold, og stævnet koster 550kr per hold i deltagergebyr. Vi håber at kunne tiltrække mange af de utallige dygtige spillere en storby som Aarhus besidder, samt den gruppe af spillere, som måske ikke normalt deltager i alle de traditionelle indendørsstævner. Vores håb er samtidig at det forholdsvist lave stævnegebyr, vil tiltrække mange breddehold, som får mulighed for at krydse klinger med nogle af de mere etablerede hold.

Tilmelding foregår via indefodbold.dk:
http://indefodbold.dk/Events.aspx?Search=true&Name=rgd%20revision%20

Deadline for tilmelding og betaling: D. 12/12

Husk at påføre holdnavn og mailadresse, så vi kan identificere jeres indbetaling og fremsende jer program.
(Ingen hold er reelt tilmeldt, før de har betalt. Betalingen er bindende)

Vi glæder os meget til at byde alle spillere og tilskuere velkomne til stævnet d.21. december