Måned: marts 2014

S5: Træningskamp mod TVM 8530

Opstilling:
Morten Målmand
Kloster – Munze – Henrik C. – Skov
Jimmy – Jeppe – Bjørn – Fribo
CM (C)
Hallal

Subs:
Asbjørn
Simon
Morten Ø.

En kold og lidt blæsende onsdag i marts skulle bruges på at spille go’ fu’bol bag Hårup skole – på græs ! 😀 Banen var lidt knoldet, lidt smattet – men det var græs !

Kampen startede med, at DGL faktisk dominerede, uden at kunne finde ud af at spille bolden rundt. Kun ganske få serie 5 spillere besad evnen til at tæmme bolden og spille den videre på denne knoldede bane, der var belyst af gule/orange lamper (jeg var ikke en af disse).
Til gengæld var DGL sublime i presspillet, hvilket kastede en del løse chancer af sig. Desuden var DGL’s to fløje og to forreste mænd væsentlig hurtigere end TVM’s bagerste, hvorfor stikninger i dybden flere gange var ved at gøre det onde ved TVM.

Det skulle dog være TVM, der først fik scoret, da de fik tilkendt et meget tyndt frispark af en ubegribelig dårlig dommer. TVM spillerne tyrede alt, hvad han kunne, hvilket var nok til bolden kunne smutte ind bag en Morten Målmand, der blev fintet; ”Jeg troede, han ville lægge den over muren”..

Dog skulle DGL komme hurtigt igen, og allerede i angrebet efter opgivningen ved midten scorede Hallal på et lækkert lækkert skud! GET IN.. 1-1.

DGL’s defensiv var rigtig god og tillod ikke nogen chancer. Til gengæld vadede DGL i chancer. To kæmpe store chancer på hjørnespark, 2 friløbere, og adskillige skud, men stadig 1-1 ved pausen. Vi nævner ingen navne, da det gælder os alle! Og nåå ja, så fik Skov gult kort for at give modstanderen et lille puf. Dommeren var kampens store taber denne aften. Bødekassen blev måske vinderen?!

I pausen lavede Tommy en genistreg og byttede Hallal og CM rundt, hvilket kastede et mål af sig ganske kort inde i halvegen. TVM’s målmand var tilsyneladende rædselsslagende for DGL-anføreren, hvorfor en løs bold i feltet betød, at målmanden løb væk fra bolden og kaptajnen, der nemt kunne prikke den ind til 2-1 i DGL-favør!

TVM, kom på 2-2, men det mål har vi ingen kommentarer til.

DGL tog dog alle point, da Jeppe headede et frispark fra CM mellem benene på TVM-målmanden. Resten af kampen fortsatte som første halvleg. Mange lange bolde, og mange DGL-chancer.

Kampens spiller var uden tvivl (i min optik) ham/hende, der fangede hjemme-is bilen og sørgede for, at der var is til alle 😀

Derudover var det et højdepunkt at Morten Ø. fik sin første (men LANGT fra sidste) bøde i DGL-regi, efter 1,5 år. Og at Asbjørn havde valgt at tage en vaskeklud med som håndklæde!

Stemmerne fordelte sig således:
Hallal: 4
CM: 3 (referent)
Munze: 3
Jeppe: 2
Kloster: 1
Maskin: 1
Tommy: 1 (hvilket må skyldes genistregen i pausen, hvor han satte CM op som angriber, da han havde set, at TVM’s målmand var bange for ham)
Bjørn: 1

Psst… Har du hørt, at DGL 2000 hædres efter succesrig sæson.

Oprykning for tredje gang i træk var ikke nok for DGL 2000s førstehold i efteråret 2013. Med tre triumfer blev de nemlig den helt store højdespringer i sin jyllandsserierække til de årlige Ligabold-awards.

Af Anton Lind

Det var tre store awards, der fandt vej til Tilst og til DGL 2000, da fodboldhjemmesiden Ligabold.dk, der dækker dansk fodbold fra serie 2 og opefter, i januar offentliggjorde vinderne af deres prisuddeling til klubber, spillere og trænere, der havde udmærket sig i 2013.

Thomas Mahler Christensen løb med den største pris som årets spiller i jyllandsseriens pulje 2. Jesper Sejr Hellebjerg blev årets målmand, mens Ulrik Rasmussen løb med titlen som årets træner, endda for anden gang i træk.

”Det er da dejligt og et skulderklap for mig. Men det er også rigtig godt med den opmærksomhed, klubben får. Jeg tror, prisen kommer, på grund af den åbne og saglige tilgang jeg har til tingene, samtidig med vi spiller fin fodbold og har en masse gode projekter i klubben,” siger Ulrik Rasmussen. 

Ydmyg anfører
På trods af personlig ære vil DGL 2000 anfører, Thomas Mahler Christensen, hellere fokusere på holdet og harmonien i klubben:

”Jeg spiller ikke for personlig hæder. Det ville være lige så godt, hvis en anden fra holdet tog prisen. Mit mål er, at folk fortsat nyder at komme til træning, og at vi har det sjovt. Det gode humør til træning er nemlig med til at sikre, at vi præsterer og spiller godt til kamp.”

Ulrik Rasmussen sætter også pris på stemningen i klubben, der både gør hans arbejde lettere og samtidig bidrager til den positive udvikling, som DGL 2000 har oplevet på medlemssiden den seneste tid.

”Jeg bliver nødt til at rose mine spillere. Folk har generelt en utrolig god indstilling i klubben, der gør det nemt for mig at være træner. De sørger også for, at nye får en fantastisk modtagelse, og derfor vælger folk også at blive i klubben,” siger han.

Høje forventninger
Den tredje oprykning i træk betyder nu, at DGL 2000 skal spille med om oprykning til danmarksserien i foråret. En svær opgave, der kræver udvikling for hele holdet. En udvikling Thomas Mahler Christensen er bevidst om.

”Personligt skal jeg lægge mere til fysisk. Jyllandsserien går meget ud på fysikken. Derfor er det også vigtigt, at vi alle sammen kommer til træning og gør det godt. Jeg tror på et godt forår. Vi bliver nummer tre,” siger han selvsikkert.

Men endnu mere selvsikker er cheftræner, Ulrik Rasmussen.

”Vi har fået stor tilgang, hvilket har gjort meget for bredden, som var vores svage punkt sidste sæson. Nu har vi også et andethold i serie 2, der sammen med nogle strukturændringer gør, at der er meget mere konkurrence om pladserne. Derfor er det for nemt at sige, vi bare skal klare os. Spiller for spiller er vi gode nok, så jeg forventer oprykning til danmarksserien,” slutter han.