Måned: april 2014

S2: CIF – DGL 2000

Det var endnu en gang lige ved og næsten for DGLs andethold i serie 2, da mandskabet gæstede CIFs bane skærtorsdag i påsken i forårets tredje kamp. En god anden halvleg anført af en yderst velspillende Kristian Gatten kunne ikke redde en skidt første af slagsen, og DGL gik dermed slukørede fra banen med et 4-2 nederlag.

Et nederlag i fodbold er i den grad flosklernes holdeplads, og kampen mod CIF var ingen undtagelse. Igen var det de små marginaler og de sidste 10 %, der manglede, og som afgjorde kampen til vores modstanderes fordel. For indsatsen var sådan set godkendt over 90 minutter, men 30 minutter under niveau i kampens første halvleg blev afgørende, da CIF på den tid scorede tre nemme mål.

Lidt uopmærksom midt på banen, et vindstød og en god afslutning var ingredienserne i CIFs første mål, da et indlæg fik lov til at ryge helt om til bagerste stolpe, så en umarkereret CIF-angriber nemt kunne prikke bolden i mål. Og kort efter blev det 0-2, da CIF’erne var først over en returbold i feltet. Det tredje mål var en smal sag for CIF-offensiven, der iskoldt udnyttede en personlig fejl i DGL-forsvaret.

Med mere kynisme og aggresivitet i tanke og handling havde CIF’erne aldrig scoret. Og oplægget var derfor klart i pausen. Vi skulle frem over stepperne og trykke på. Vi lykkedes med at presse spillet op på hjemmeholdets banehalvdel, og det sensationelle comeback var inden for rækkevidde, eftersom Kristian Gatten i to omgange havde braget kuglen op i krydset.

Desværre havde CIF stadig lidt at skyde med, og selvom de havde været sjældne gæster på DGLs halvdel, lukkede værterne kampen med et flot langskud kort før tid. Det var en spand kold vand i hovedet på DGL, og kampen løb herefter ud i sandet.

Der var helt og aldeles enighed om stemmerne efter opgøret, og Kristian Gatten løb således med titlen som kampens spiller efter at have modtaget hele 13 meget fortjente stemmer.

// Larsen

 

JS: DGL 2000 – Vorup FB

Der var lørdag eftermiddag et flot fremmøde af DGL tilskuere, der i kampens indledning så et DGL hold i fuld kontrol. DGL var således spilstyrende og spillede sig frem til flere gode afslutinger. Det var også i denne periode Wassim scorede kampens, og sit, første mål for DGL.

I de sidste 10 min. af halvlegen kom Vorup lidt bedre med og fik fremtvunget sig et par dødbolde. Den ene af disse resulterede i en udligning fra Vorups side. En anden afslutning efter et hjørnespark, blev på mirakuløs vis reddet på stregen af en hurtigt-reagerende-stærkt-hovedspillende Tarik Kehli i situationen. Ananas i egen juice? Måske.

Anden halvleg bød på lidt usammenhængende spil, men dog med DGL som det mest toneangivende hold, hvad chancer angik. DGL brændte flere gode chancer, men som det så ofte går, når man ikke scorer på sine chancer, så blev det Vorup, der efter endnu et hjørnespark kunne score og derved vinde kampen 1-2.

Status efter 4 kampe lyder på 2 point, men truppen ser fortrøstningsfuldt frem imod de kommende kampe. Vi er stadig ikke det værst præsterende hold i Aarhus!

Kampens spiller: Wassim

// Tarik

JS: DGL 2000 – Lindholm

Dagen var oprunden!

Første hjemmekamp for DGL 2x Millennium i jyllandsserie 1. Spillerne var parate og spændte, for samtidig var det sæsonens første kamp på græs, dog en noget ujævn af slagsen. Modstanderen på denne, noget vindblæste, lørdag var det ukendte hold fra Lindholm.

Trænerteamets udvalgte var Jesper på mål, forsvaret bestående af Troels, TC, Jakob Thorsted og Jon. Steffen, Thorkild,  Tarik og Møller udgjorde midtbanen. Angrebet, i denne klassiske 4-4-2, udformedes af Lars og Tinge. Således en stærkt besat bænk af Bloks, Wassim og Mathias Hvidberg.

Første halvleg var noget begivenhedsløs, lige indtil Morten Møller jagtede en lang bold, som Lindholm forsvaret noget famlende ikke fik ekspederet væk. Møller lobbede bolden roligt uden om målmanden og 1-0 til de gode! Resten af halvlegen var uden de nævneværdige chancer, hvor DGL stod godt på banen, men ikke rigtig skabte det store frem i banen. Det eneste højdepunkt, dog af mindre positiv karakter, var, at Lars må lade sig udskifte med en mindre forstrækning. Ind kom Wassim.

Anden halvleg med vinden i mod sig havde DGL det sværere og blev i perioder presset helt i bund. I midten af halvlegen kom Bloks på banen og efter få øjeblikke på banen, kom han til en halv chance. Troels forsøgte sig også med et hovedstød på overliggeren, dog i egen ende.

Med små 10 min. tilbage bliver de rød og sort stribede reduceret til 10 mand, da Thorkild, med en halvflyvende tofodstackling, blev sendt til afkøling. En aktion, der kom til at koste én dag i skammekrogen. Forinden dette havde Lindholm bragt balance i regnskabet grundet en anelse ubeslutsomhed i DGL forsvaret, der endte med en bold-til-hånd situation og straffe. Et straffe som Jesper dog var meget tæt på at nuppe.

Slutfasen, med én mand i undertal, blev selvsagt noget hektisk. DGL fik dog også sin ene chance ved Morten Møller, som desværre ikke helt fik et ordentligt træf på bolden, da muligheden bød sig.

Konklusionen efter kampens anstrengelser må være, at DGL i sidste ende kan være tilfredse med at få det ene point – og så er det tilbage på træningsbanen, hvor der er nok at tage fat på.

Kampens spiller blev forsvarskrumtappen TC.

Referat er skrevet af Jon.

S6: DGL 2000 – Grundfør UI

Så kom dagen, hvor jeg igen hoppede i støvlerne og tog en tørn for DGL 2000. Denne gang var det for klubbens nye serie-6 hold. Det skulle blive spændende at se, hvem jeg skulle tørne ud med. Jeg mødte op uden for ”klubhuset”, og så et væld af nye ansigter. Der var dog enkelte, jeg genkendte.

Jeg var mødt nærmest direkte fra nattevagt, men vejret var godt og klubbens spillere er jo altid i godt humør. Nede i omklædningsrummet stod Kalle for taktikoplægget, da holdets træner angiveligt havde meldt afbud. Vi skulle spille en 4-1-4-1, hvilket i mit hoved lød lidt defensivt, men hvorfor ikke?!

Jeg håbede på pladsen oppe foran, men måtte se den gå til Thomas Barker. De andre pladser røg hurtigt ud, og jeg fik først højrekanten. Kalle skiftede dog mening, en taktisk genistreg vil nogen jo mene, og satte mig som offensiv forsvar også kaldet defensiv midt. Jeg tog den offensive tilgang, da den efter min mening var mest positiv ladet. Jeg har nærmest spillet alle resterende pladser, så tænkte hvor ikke tage udfordringen op?!

Holdopstillingen var som følger: På målet var en jeg desværre ikke husker navnet på, men han gjorde det pisse godt! Fra venstre Morten-Søren-Munze-Simon, Sean, Fruer-Primsø-Kalle-Jakob og Barker på toppen. På bænken havde vi den altid farlige Hvidberg!! Derudover var Ulrik, klubbens 1. Holdstræner på sidelinien, hvilket gjorde spillerne lidt nervøse. Der blev tænkt, var han bare ude for at bakke op eller var han måske på udkig efter nyt blod/talent til 1. Holdet??? Ingen vidste det, men alle var enige om at give alt! Det skulle nok blive en god kamp!

Kampen blev sat i gang, og vi lagde et godt pres fra start. Der var god sammenhæng mellem kæderne. Modstanderne havde ikke ret meget at komme med udover et par ufarlige kontraer i ny og næ. De havde en udmærket spiller med rødt hår, jordbærhjelmen. Det meste af deres spil gik gennem ham, så det var forholdsvis nemt at stoppe dem. Spillet bølgede meget frem og tilbage, og vi kom tættere og tættere på scoring.

Bolden kom godt udover venstrekanten og blev smækket hårdt og fladt ind til en fremstormende Jakob, der dog blev nød til at tæmme bolden, selvom at han var i det lille felt, fordi han sparker med venstre! (Ved du hvad knægt, næste gang tager du squ bare chancen, for selvfølgelig kan du det!)

Nå, ærgrelsen blev vasket hurtig væk, og Sean opsnappede en bold på midten og sendte den smukkeste pasning ned mellem deres højreback og center, der blev splittet fuldstændig af Fruers løb på kanten og Prims løb op gennem midten. Sidstnævnte tog bolden, smækkede den fladt på tværs til Barker, som først trådte i den, men hurtigt fik kastet sig ned mod den og headede bolden i mål, og selv fik en modstanders fod i hovedet. Jublen ville ingen ende tage. DGL var foran 1-0, men måtte lade sin målskytte udskifte!

Hvidberg kom ind og gjorde sig hurtig uheldig bemærket, da han i bedste Jon Dahl facon lykkedes at misbruge en chance inde i det lille felt. (Nu er det, at referentens hukommelse begynder at knibe) Jeg kan dog huske, at jordbærhjelmen fik skudt fra mange vinkler uden dog at ramme målet.

Vi kom på 2-0 inden pausen, og Kalle misbrugte endnu en kæmpe chance. Han fik serveret bolden fra Sean, som trillede den til siden. Kalle trykkede på R1 knappen og afsluttede mod venstre målhjørne, men overplacerede sit skud. Vi nåede også at se en klassisk Hvidberg, som fik en henstilling for at bruge sit mundtøj lidt for meget, hvilket senere skulle få en konsekvens.

I pausen blev det aftalt, at vi gik ud og trykkede på for 3-0 målet for at lukke kampen. Der gik ikke mange minutter, før at bolden endnu en gang lå i rusen, og DGL var foran 3-0 på mål af Prim, vidst nok?!?! Sean appellerede for, at vi skulle trække os tilbage på banen, men blev nedstemt. DGL fortsatte sit tunge pres. Det lykkes dog modstanderne at få sendt et indlæg ind fra vores venstreside, som ikke blev clearet. En modstanders hoved ramte bolden og der stod nu 3-1.

Der gik dog ikke lang tid efter modstanders reducering, før vi igen havde noget at glæde os af. Bolden blev spillet op og endte ude på venstresiden, den blev herefter sendt indover, og så troede alle folk, at Jon Dahl endnu en gang var på banen, for han hoppede nemlig op og med en lang hals, som mod Uruguay i 2-0 sejren i 2002, og headede bolden mod mål. Den ramte indersiden af højre stolpe, og vi havde en lykkelig spiller på holdet.

Kalle, som havde brændt så mange chancer, skulle vise os alle, at han også kunne lave mål! Han fik dog igen muligheden senere, men misbrugte på det skammeligste en stor stor chance alene med målmanden. En chance Simon fik senere i kampen efter en meget lang tur af Prim, som på bedste Maradona vis flyttede bolden fra egne banehalvdel til modstandernes felt, hvor han træt lod bolden glide ud til Simon, som bankede bolden i mål!!!

Nu blev spillet på banen dog mindre kønt. Ingen af holdene kunne holde på bolden, og der blev spillet ping pong mellem felterne. Dette bevirkede at flere spillere blev trætte. Det var nok også det, som gjorde udfaldet, da Hvidberg for gud ved hvilken gang fik trukket et gult kort til sig for brok, og vi skulle spille resten af kampen 10 mod 10. Kampen blev fløjtet af, og DGL havde vundet endnu en hjemmesejr med resultatet 5-1.

Der var stor uenighed om kampens spiller, hvilket også gjorde sig udslag i stemmerne:

Prim 3
Sean 2
Barker 2
Og syv forskellige med 1 stemme hver.

//Sean

S5: DGL 2000 – FC Jura

Talenternes anden kamp stod mod paragrafrytterne fra FC Jura. Da resten af DGLs hold trænede ved siden af, var der stor opbakning, hvilket løftede spillet gevaldigt. Frede Frugt havde spillet kortene på følgende måde i en klassisk 4-1-4-1:

Morten – Skov, Birk, Leth, Kloster – Jeppe – Johnsen, Calle, Fruer, Jimmy – Fribo

Bænk: Søren, Rand og Kynde

Kampen startede med et massivt overtag til DGL, hvor Jura var sjældne gæster på vores banehalvdel. Bolden blev spillet godt rundt trods den ujævne bane, men chancerne udeblev. Midt i første halvleg skete det, som bare ikke måtte ske. Jura fik sig forvildet op på vores banehalvdel og scorede et meget ufortjent mål. Herefter var det som om, alvoren gik op for talenterne i DGL 2000, og grebet blev herefter strammet voldsomt på de stakkels Jura statister.

Kort efter scorede Jimmy til 1-1, og der var nu banet vejen for en målfest. Lige inden halvleg kom de 3 udskiftningsspillere ind for at lægge et frisk pres på modstanderen. DGL gik til pause ved stillingen 1-1.

I anden halvleg fortsatte vi, hvor vi slap, og det var blot et spørgsmål om tid, før bolden skulle i nettet igen. Et frispark lidt uden for feltet virkede som den perfekte mulighed, og Birk tog sagen i egen hånd, og scorede direkte i det lange hjørne uden mulighed for målmanden.

Herefter startede så det, der kom til at stå i referentens hukommelse i meget lang tid. Kloster kom ind på venstrekant og bliver her fodret med den ene sukkerbold efter den anden.

  • 1 mål kom efter et tungt DGL-pres, hvor den lille kant sparkede bolden ind fra kanten af feltet ved kort hjørne. 3-1 til talenterne.
  • 2. mål startede med en lang aflevering fra højreside, hvor onde tunger ville mene, at der var en smule offside. Helt korrekt lod dommeren spillet fortsætte og kanten stormede mod mål, tog et træk uden om målmanden og sendte bolden i rusen til 4-1.
  • Det sidste mål var en stikning i dybden mellem de skræntende Jura-spillere, hvor kanten køligt satte bolden forbi målmanden med en flad inderside. 5-1

Dette mål fuldendte det første hattrick i karrieren, som kun var muligt takket være et fantastisk godt spillende DGL mandskab.

Stemmerne fordelte sig på denne måde:

Birk: 6
Kloster: 3
Calle: 3
Rand: 1
Leth: 1

Referat: Kloster

S6: Hadsten – DGL 2000

14 fuldvoksne mænd var kørt den lange vej til Hadsten for at spille tirsdagens serie 6 opgør. Stemningen var god, dåseøllene halvkolde, og Rands kage så blød og cremet ud.

På vej ud mod den anviste bane undrer de 14 fuldvoksne mænd sig dog – var det mon:

Opvarmingen gik godt, og flokkens hanløve Calle brølte og så godt ud med hans nyerhvervet anførerbind.

Efter ca. 25 min. med en dårlig fodbold fra DGL kommer vi bagud med 1-0. Kæderne hang ikke sammen og Hadsten gik fortjent til pausen foran 1-0.

I pausen var der taktiske ændringer fra de 14 trænere, og vi var klar til de sidste 45min. Vi var dominerende, vi var over det hele og vi styrede kampen.

Ud af den blå luft får Hadsten dog en kontra, og pludselig ligger bolden i nettet til 2-0.

Men mændene, der i store dele af kampen havde lignet – Citat Marc: “…et pigekor”, havde ikke givet op endnu.

Rand fighter og trumler sig, bogstaveligtalt, igennem 4 Hadsten-spillere og sender bolden i kassen til 2-1. KOM SÅ DGL!

Fuldbanepres og DGL jagter for alvor udligningen. Så sker det utænkelige, Hadsten der ikke har været i nærheden af DGL’s mål i 15-20min scorer til 3-1.

En sidste fight af de rød og -sortstribet udløser en scoring fra Primsø, men pigekoret må se sig besejret 3-2.

Kampens spiller og kageansvarlig med 7 stemmer: Munze

//Thomas Barker

Dame S2: Et sammenklip af damernes tre træningskampe i foråret 2014

 Bording – DGL 2000
Første kamp var til vores forrygende træningslejr lørdag den 15. marts. Vi spillede mod Bording, som netop var rykket ned fra danmarksserien. Vi stillede med en udskifter og havde fået lov til at sætte en af herrerne på mål. Morten Målmand (Medina) fik den store ære.

Men det kunne mærkes, at det var nogle dygtige piger, vi mødte. At vi næsten ikke havde rørt en bold i 2014, og ikke mindst at vi knap nok kendte hinanden på holdet. Så efter kort tid, ja så var de foran med 3 mål.

Kampen endte 6-0, men ingen sure miner. Det var velfortjent, og det var jo bare en træningskamp.

Stemmerne blev som følger: Naja 5, Tanja 2, Julie 2, Maja 2, Ninna 2.

Lyseng – DGL 2000
Lyseng, Lyseng, Lyseng. Denne kamp blev spillet på en skøn forårsdag (min fødselsdag), på en lækker kunstbane. Vi fik lige hilst på 4 nye ansigter. Bl.a. målmand Vicky, som gav den hele armen til denne kamp, mega sejt! Derudover havde vi en med, som aldrig havde spillet fodbold før, super friskt!dameref 1

Nå men vi får lige sagt hej, et lidt langt kampoplæg og en meget kort opvarmning og så ellers på banen med os. Vi går i gang og kæmper for vores sag, men Lyseng er sgu godt nok lidt for gode.

Vicky laver stjerneredning, da der bliver indirekte frispark i det lille felt. Video kan ses på DGL-facesiden fra den 29/3-14. Hvad, vi ikke så i kampen men på filmen, er, at bolden ikke triller en hel omgang. (måske Lyseng skal se videoen, så de ikke laver samme fejl).

Kampen endte 6-0, men ingen sure miner, det var velfortjent, og det var jo bare en træningskamp.

Stemmerne: Vicky 6, Maja 3, Naja 1 (mangler vist et par stykker, men de er væk)

DGL 2000-IFSK
Hjemmebane, våd bane, koldt vejr, men god stemning. Trænerne i jakkesæt og rød skjorte/slips gjorde modstanderne misundelige. I så sgu godt ud drenge!

Et lidt/meget langt kampoplæg, meget kort opvarmning og så går vi i gang. Vi havde ny opstilling, som gjorde, at der ikke var et kæmpe hul mellem forsvar og midt. En 4, 1, 4, 1 opstilling og det fungerede egentligt ret godt. Der blev fightet, og en efter en blev DGL-pigerne: skadet, trætte, eller fik en ”sus” (krampe i begge ben). Men der blev kæmpet til det sidste, også selvom vi var bagud.

Kampen endte 0-4 med sure miner. Det var ikke velfortjent, og det var ikke BARE en træningskamp. Det var den sidste, så fra nu af gælder det.

Heldigvis blev vi alle hurtigt glade igen, da vi kom i tanke om, at der var opstarts-FEST om aftenen J

Stemmerne: Ninna 6, Maja 4, Carina 2, Malou 1, Signe 1, Helena 1

 dameref 2

//Maja Sørensen

JS: Skjold Sæby – DGL 2000

Det var et afbudsplaget DGL hold, som tog til Sæby for at indlede det travle påske-program, hvor kravet fra træneren var en sejr efter ét nederlag og én uafgjort i de første to kampe.

Holdet var uden en karantæneramt Thorkil, en skadet Lars, og Jakob der var taget på ferie. Det var derfor en noget amputeret trup, som kørte mod Sæby i jagten på de tre point, men det var dog ikke noget, som var til at se, da kampen først var gået i gang.

Hvis der havde manglet chanceskabende spil og store målchancer i de første par kampe, var dette bestemt ikke tilfældet i denne kamp. Første halvleg bød på adskillige store chancer til både Wassim, Morten men bestemt også Steffen, som fik flere tilskuere til at postulere, at han nok stadig spillede for Skjold Sæby, siden han nægtede at score imod dem.

Sæby var kun sporadiske gæster i DGLs felt, men dette skulle vise sig at være nok. På trods af en fantom/tv-redning af Jesper på et frispark, lykkedes det ikke at holde målet rent. Der skulle dog (igen) et noget tyndt straffespark til, før hjemmeholdet kunne bringe sig foran 1-0 inden pausen.

I 2.halvleg kom DGL ud med en endnu mere aggressiv attitude, eftersom det bl.a. var blevet lovet af Lasse Mønster, at han kun ville køre hjem, hvis det blev til 3 point. Dette førte til et massivt DGL-pres, hvor hjemmeholdet stort set ikke havde bolden på DGLs banehalvdel. Det mere aggressive pres første dog også til et par gule kort, først til Tinge og sidenhen til Pedi, men også Sæby blev også nødsaget til at trække et par gule kort.

Vi skulle dog helt hen til midten af halvlegen, før Morten Møller sparkede bolden ind fra kanten af feltet, hvilket i den grad åbnede kampen op i de sidste 20 minutter. Det blev til flere gode forsøg fra DGLs side, men ind ville bolden ikke, og kampen endte derfor 1-1.

Et noget skuffende resultatet taget kampens forløb i betragtning, men trods alt ét point på kontoen. Lasse forbarmede sig dog over medspillerne og bød alligevel på hjemmebagt kringle og et lift hjem til Århus.

Kampens resultat: 1-1

Kampens spiller: Lasse Mønster

Holdopstilling (fra venstre mod højre):  

Jesper – Pedi, Troels, TC, Jon – Morten, Tarik, Lasse, Wassim – Steffen, Tinge

//Morten Møller

S5: JAI – DGL 2000

JAI Vs. DGL 3-0 Serie 5 Udebane Mandag d. 14 April

Overgaard – Jeppe Marcussen, Jimmy, Jeppe Skriver, Anders Larsen, Peter F. – Kloster, Nils, Leth, Maskin – Morten Målmand

Bænk:
Søren
Simon
Rand

Tak til tilskuerne for opbakning

Forår 2014. Første kamp!

Fredes drenge følte sig klar. Omklædningsrummet summede af god musik og glade knejter.
Vejret var en smule køligt og med lidt blæst. Morten målmand rørte måske bolden 10 gange i kampen. Jeppe Skriver og Larsen rørte nok bolden 200 gange. Larsen løb en solid 10 km i løbet af kampen, og Overgaard havde skruet benene rimelig godt fast til dagens kamp.

Første halvleg gik stille og roligt i DGL favør med masser af midtbanespil. JAI prøvede en masse lange bolde frem, men kunne ikke rigtig finde ud af at bruge det til noget.

Larsen havde en lækker dribletur. Og som folk fortæller om den dag i dag, ”Han var nok en tur på loppemarkedet”. For Larsen fik overraskende driblet sig forbi først én, så loppede han vidst bolden en gang. Helt overraskende stod Larsen på den anden side af forsvaret med bolden, også til hans egen overraskelse. Men han loppede videre, Loppe, Loppe, Loppe, Og han sagde ikke engang undskyld til målmanden, da han loppede den videre over ham. Dog kom han lige kant nok til målet, og måtte nøjes med at tyre bolden på stolpen. Det skal han næsten også have en Thumbs Up for.

Første Halvleg ender 0 – 0

Anden Halvleg

Der blev lavet lidt udskiftninger og rotationer. Og Fredes sindsyge 3-5-2 taktik VIRKER en smule. Det bringer i hvert fald DGL foran med 0-1 på. Overgaard scorede. BUM!

Bagefter lagde JAI et mindre pres og kom da måske også frem til 1 enkelt seriøs chance. Men så steppede vi lige op igen og trynede bolden ind i nettet, BUM!!! ÉN gang, og BUM!!! To gange. 0-3 til DGL.

Kampen endte 0-3 i DGL Favør. Øl i omklæderen. Kedelige brusere, men kanon humør igennem hele kampen og bagefter. Cadeau!

Tak for kampen drenge.

Stemmer:
Overgaard: 5
Nils: 4
Anders Larsen: 2
Jeppe S.: 1
Carsten Leth: 1
Fruer: 1
Maskin: 1

//Nils

S2: DGL – VRI

”Slaget om Århus Kommune”, sådan havde kommentatoren opkaldt dette opgør i Serie 2 på Bilka Arena. En kamp der fra begge hold var set frem til med stor spænding. VRI kom med en 4-4 kamp i benene og DGL med et 3-0 nederlag.
DGL’s holdopstilling til dagen kamp på Bilka Arena mod VRI
Mark Bech
Mikael Neergaard Frederik Henno Hohwü
Hjerrild Rene 

Birk
 Peter Eistrup

 Lindblom
Mikkel P


Bænken: Dahl, Fribo og JasminMarkedsføringen havde båret frugt i form at af et stort antal tilskuere fra DGL var mødt frem for at se kampen denne lidt triste lørdag.
Banen var overraskende god og dejlig langsom. Dette skulle man tro ville passe godt til de efterhånden aldrende DGL spillere.
Meeeeeeen
VRI startede som lyn og torden, hvilket bestemt ikke bekom DGL forsvaret vel,
VRI’s hurtige fløje skar dybt allerede fra dommerens første fløjt og der skulle kun gå 10 minutter før DGL keeperen måtte i rusen for at hente bolden ud… 0-1
Ingen ville tabe ”Slaget om Århus Kommune” og DGL sled sig stille og roligt til mere spil fra bagerste rækker og fik lullet deres midtbane lidt i dvale. Desværre fik VRI på et af deres farlige angreb de havde, sat en scoring ind 0-2, som blev halvlegsresultatet.
Som anden halvleg skred frem fik DGL igen mere spil, og VRI forsvaret mere at se til.
Dette medførte at Morten ”målnæse” Lindblom fik en 100% chance foran VRI’s målmand. Desværre skyder han den så højt over målet, at selv Preben Elkjær ville ryste på hovedet.
Det så ellers ud til, at det kunne være muligheden for et DGL comeback
VRI spillede sig frem til et hjørnespark midt i 2.halvleg, hvor de på returen sparker et fladt indlæg ind til en helt fri VRI spiller, som frækt med hælen bringer VRI foran 0-3.
DGL’s Mark ”Mauer” Bech Hansen var en meget stærk sidste skanse, han er jo kendt for ikke at give ret meget væk, men måtte dog lade VRI score 3 mål.
Kampen er definitivt lukket. VRI kan tage 3 velfortjente points med hjem.
Afslutningsvis skal der lyde en stor cadeaux fra DGL til VRI’s hold for en flot fight.

Kampens spiller Mark ”Mauer” Bech Hansen
(7 stemmer= En kasse øko Thy Pilsner)