Måned: maj 2014

S2: DGL 2000 – Lyseng

Den tidligste morgen og den varmeste dag i 100år plus en lidt fugtig bane, var det der skulle danne rammerne om denne S2 kamp mod IF lyseng! Både JS og S2 var hårdt ramt af skader, så der blev brugt et par nye kort i holdopstillingen. IF lyseng ligger godt til i stilling og gav os en mindre afklapsning i første kamp, så indstilling før kampen var derfor: Alt at vinde, intet at tabe. Opstilling:

Mark,

Christian, Birk, Terker, Larsen

Overgaard, Jasmin, Morten, Mikkel

Blom, Brian

Udskifter: Leth, coach

1.halvleg er en meget lige kamp, hvor vi er fint med og har boldkontrol ca. 50% af tiden. IF Lyseng dyrker meget deres dybdeløb, hvilket gav et par farlige chancer hvor Mark i kassen måtte hive nogle lækkerier op af posen. Vores farligst våben mod Lyseng var over vores kanter, da deres backs ikke var af den hurtigste slags. Ingen af holdene vader i chancer så da vi går til pause er det med en god gejst og vi begynder at ane muligheden for point på kontoen.

2. halvleg starter i sammen tempo, og der går omkring 10min før den største personlige fejl på banen opstår. Desværre er det linjevogteren der er hovedpersonen, som af uransagelige årsager dømmer et indkast i vores ende omkring feltet til Lyseng. En forholdsvis ufarlig situation, som desværre leder til et lidt heldigt mål da den ikke bliver clearet ordentligt. 1-0 til Lyseng, hvor selv Lyseng kan se at det ikke var helt retfærdigt. Herfra går det kun en vej både spilmæssigt og humørmæssigt. Folk hænger med næbet og det er Lyseng hurtigt til at udnytte, og klapper derfor 3 mål ind derefter. DGLs spil resten af kampen er meget middelmådigt og ingen viser de vilde takter. Derfor ender kampen 4-0 og selvom solen skinner og der er god opbakning på lægterne er det aldrig fedt at gå fra banen med sådan et resultat!

Mark blev den store stemmesluger, da han gik forreste og holdte os inde i kampen. 4-0 er måske et misvisende resultat, men stadig fakta. Vi kan gøre det bedre, hvilket vi vil vise næste lørdag! 😉

// Morten Møller

S5: DGL 2000 – JAI

Som sidste hold på kampprogrammet ved Super Saturday d. 17/5 skulle DGL2000s serie 5 hold forsøge at rette lidt op på en mager pointhøst til de gale. På en lørdag hvor Jyllands bedste serieklub havde gevaldige problemer med at stille hold pga. skader og afbud, var det kun blevet til en sejr til serie 6.

Opbakningen kunne man i midlertidig ikke sætte en finger på. Fantastisk stemning på lægterne, hvor begejstringen til tider var domineret af for tidlig udløsning. Således blev Fritbo overrumplet af en voldsom jubel fra sidelinjen og endte med at kløjs i bolden, før hans chance var blevet til en chance.

Som klubbens mest formstærke mandskab, måtte serie 5 lære at tackle den hastigt stigende interesse for holdet.

Opstilling (forbehold for fejl):

 

Morten Målmand
Skov Chris Torben Kloster
Barker Jimmy Fruergaard
Fritbo Primmenator Ruben

 

Bænk: Jakob L, Simon L, Stampe

Kampen startede med fint DGL spilovertag, hvor JAI lurede på omstillinger. Jeg husker ingen nævneværdige detaljer/chancer til JAI i første halvleg, udover da deres angriber langt ude fra saksede bolden over hegnet, efter han var blevet dømt offside. Det lykkedes ham dog at overtale dommeren, om at han ikke fortjente et gult kort, fordi det var et mislykket forsøg på at tæmme bolden…

Derimod husker jeg kampens første scoring; Torbens hovedstød ved bagerste stolpe efter et godt hjørnespark fra Peter F. Lækkert.

Vi gik til pause med en 1-0 føring med god tro på tingene, men også med følelsen af at det let kunne vende.

Næste DGL scoring kom efter en skarp omstilling, hvor Barker blev spillet i dybden i venstre side. Han lagde bolden på tværs til en fremadstormende Fritbo, der køligt dirigerede bolden i kassen. Dejlig effektivt mål der på dette tidspunkt i kampen faldt på et tørt sted.

I midten af anden halvleg begyndte skaderne at ramle ned over holdet, som endte med at slutte kampen med ni spillere på banen. I denne fase (og i øvrigt også indtil da) gik Vest-himmerlændingen, Jimmy, forrest i tacklingerne og stod for rigtig mange bolderobringer og angrebsigangsættelser (flot, hjemmekonstrueret ord). Derfor var han også fuldt berettiget til hæderen som kampens spiller og ansvaret for snacks til næste kamp. Derudover skal Primmer roses for sit evindelige arbejdsraseri og alle sine dybdeløb. Det er en fornøjelse at se på! Desværre måtte han endnu engang lade sig udskifte med en skade i slutminutterne…

DGL2000s sidste mål blev skabt på egen hånd af Jakob-jeg-skyder-først-og-spørger-bagefter. Jakobs solotur begyndte i højre side efter en lang aflevering fra Skov. Han satte to forsvarer af med tunneller og sparkede bolden i kassen. Flot detalje af Jakob, der kort forinden ville lade sig udskifte pga. forpustelse, men blev overtalt til at blive på banen. God beslutning.

I kampens slutminutter (med DGL undertal) fik JAI et trøstemål, i en situation hvor offsidefælden kiksede. Desværre var det føromtalte irriterende angriber, der scorede. Slutstilling 3-1.

Stemmer:
Jimmy: 7
Primmer: 3
Skov: 3
Torben: 2
Peter: 1
Kloster: 1

Tøjvask: Skov
Referent: Skov

S6: DGL 2000 – Hadsten

Line-up

Anders Sørensen

Rand – Munze – Mark – Morten Ø

Alex – Jeppe – CM © – Kynde

Senior – Sean

Bænk:
Hoffy
Alnor
Pihl

Det stod på topopgør i en spændende S6 pulje, hvor Hadsten og DGL havde gjort rent bord med undtagelse af den indbyrdes kamp i Hadsten, hvor et DGL-hold der ikke ramte dagen, og dermed måtte se sig fortjent slået. Dette skulle der helt sikkert ændres på i dagens kamp, hvor alle spillere da også virkede mere end klar til at ”sparke noget røv” og med S6’s egen Theme song ”Asian Hooker” ringende i baghovedet fra Kyndes favorit band Steel Panther, var vi klar til skridt.

Kampen startede lidt broget. DGL’erne virkede en smule overtændte og var for ivrige i presset. Specielt en lille bitte person på midten var måske en smule overtændt og lavede efter kort tid et måske lidt klodset, men i hvert hårdt frispark (nogle påstod efter kampen, at der skulle gives både for et gult kort der burde være vist). Men så var grænsen også lagt, og vi havde en god, men sød dommer!

Frisparket var helt oppe på midten, og man skulle tro, det var relativ ufarligt. Men Hadsten spilleren havde set efter, hvordan Ronaldo gør og havde luret, Anders havde solen i nakken, vinden var helt stille, hvorfor han naturligvis sparkede en høj og blød ballon bold mod mål, og igennem handskerne på en chanceløs Anders Sørensen. Kort tid efter scorede Hadsten igen, og jeg husker faktisk ikke, hvordan målet var, men det var deres nummer 12, som jeg egentlig overvejede om skulle have lov at spille kampen færdig.

Efter 0-2 målet var det som om, Hadsten gik ned i gear, og at DGL fandt noget god fodbold frem og spillede sig frem til mange chancer. Om det var fordi Hadsten gik ned i tempo, eller om det var fordi Hr. Frugt stod ved sidelinjen, og man lige skulle vise sig frem for S5 træneren vides ikke. Specielt Sean var en evig trussel, og var god til at komme ned og modtage bolden og skabe chancer. Sean havde dog en dag, hvor han var omtrent lige så god til at sparke ved siden af mål, som Senior er til at råbe ”Spil mig”.

Sean fik dog prikket den ind, hvor Hadsten keeperen så lidt tung ud, og der stod nu 1-2 i drop… i stillingen. Kort før halvleg modtog CM en retur fra sit eget hjørne og sparkede den hårdt og halvhøjt ind bag et fremadstormende Hadstenforsvar, og Marc kunne snitte den ind med sin ene høje solcremes indsmurte tinding.

2-2 til pause. Frede Frugt fortæller en masse ting, jeg ikke kan huske. Der var sol og søde DGL-piger – mit fokus forsvandt for en stund!

Spillere kom ind, andre gik ud. Men Pihl’en kom ind. Helt ny DGL’ere spurgte ”hvem er ham den nye”, de blev klogere! Pihl er et koryfæ!!

Jeg husker faktisk ikke ret meget af 2. Halvleg, andet end at vi har bolden ca. 99% af tiden.

Efter lidt klumpspil efter et hjørne fra vores helt egen dejlige ROCKSTAR, Alnor, kunne Marc score til 3-2 ved at vende rundt på en tallerken – det var et flot mål. Derefter fik Sean ca. 100 chancer, men jeg tror ikke der blev scoret på dem. Mest fordi vi kun har indrapporteret 5-2 og eftersom Alex scorede til 4-2 og Sean scorede til 5-2 tror jeg ikke han scorede. Ellers er der ikke meget andet at berette fra 2. Halvleg end at Hadsten fik et rødt kort med kort tid tilbage, for en syyyg tackling på DGL-anføreren.

Og fantastisk opbakning!!! TAK TAK TAK!!!

Stemmer:
Marc: 12 (Tak til pigerne fordi i stemte fordi Mrc er jeres favorit fordi han er jeres træner og fordi i fedter siger vi alle sammen, nu får vi snacks næste gang)
CM: 6
Munze: 4
Sean: 1

//CM

S5: FC Vietnam vs. DGL 2000

DGL var ubesejrede i de 3 foregående kampe, FC Vietnam havde 3 point for 3 kampe.
DGL’s målscore inden kampen var +10, FC Vietnams -6.

På en solbeskinnet fredag aften mødte DGL på papiret et svagere hold, hvilket dog ikke kunne ses de første 15 min af kampen. Morten Målmand bestemte sig herefter også for at skabe lidt spænding for at få DGL-spillerne op i omdrejninger – og det lykkedes!

Efter hjemmeholdet kom på 1-0, vågnede DGL op og fik hurtigt gjort det til 2-1 først på mål af Overgaard og siden Jimmy, som vel blev scoret inden for et interval på 2 min.

Banens tilstand gjorde, at det aldrig blev go’ fobol, der blev spillet den fredag. Men DGL kæmpede videre og kunne gå til pause foran 2-1 i en halvleg, hvor FC Vietnam kun sporadisk var gæster foran DGL’s mål.

I 2. halvleg var Barker her, der og alle vegne og må lade sig udskifte til sidst i kampen efter at have lavet hattrick og assisterede med flere farlige indkast. Til tider var der ikke nok udfordringer for Barker i at kaste bolden ind i det lille felt, hvorfor han valgte at benytte sidelinjen fra banen ved siden af.

DGL havde godt styr på holdet med det asiatiske islæt i 2. halvleg og kampen blev en meget ensidig affære. Kampen sluttede 1-5 til de gode på en dag, hvor spillet ikke rigtig levede op til resultatet. Sejren blev fejret på behørig vis efter kampen af spillere og tilskuere, referenten måtte dog fortrække tidligt, da den stod på vask af campingvogn tidligt lørdag morgen. Glory Glory DGL 2000!!!

Opstilling:

Målmand

Skov, Frederik, Leth, Emil

Ruben, Uhrbrand, Fribo, Jimmy

Overgaard

Barker

Bænk:

Calle, Chris og Morten Ø

Mål:

1-0   Ukendt

1-1   Overgaard

1-2   Jimmy

1-3   Barker

1-4   Barker

1-5   Barker

Stemmer:

Barker 14

Leth 2

Overgaard 1

Referat:

Leth

Dame S2: VIK – DGL 2000

Truppen:
1. Vicky H Piilgaard 2. Maja Høyer Sørensen 3. Didde Boisen Andersen 4. Line Lind Dollerup (tømmermænd) 5. Carina Koch Andersen 6. Ninna Piilgaard 7. Nina Jørgensen 8. Kathrine Møller Iversen 9. Malou Sondergaard 10. Louise Munkholm Bendsen 11. Helena Abildtrup 12. Paulina Polly Stelleck (tømmermænd) 13. Trine Kristensen (mange tømmermænd)

Lækker, lækker, lækker solskinssøndag og der var gode odds for at få en sejr. Vi var tændte og klar til at give den gas. Nu skulle det være slut med at tabe.

Vi startede med kampopllæget, mens Dolle måtte drøne hjem efter trøjerne (BØDE).

Kampen blev fløjtet i gang, og vi lagde pres på, et pres vi fik holdt det meste af kampen. Vi formåede at spille bolden godt rundt og der var godt med lyd på.

En del af vores taktik var, at bolden bare skulle fyres frem og så skulle Didde proppe den i mål, hvilket var det der kom til at ske. Malou fik bolden omkring midten, driblede et par blå/hvide og lavede et skud mod mål, som målmanden ikke helt fik fat på og dermed en assist til Didde, som fik bolden fulgt helt i mål.

Desværre fik VIK et træls mål lidt tid efter. Men det stoppede os ikke, vi fightede videre og gav den gas ind til halvleg.

Anden halvleg gik i gang og VIK´s hurtige spiller Hugo fik bolden et par gange, men Dolle og de forskellige kanter fik stoppet hende gang på gang.

Vores andet mål, blev scoret af Kathrine Møller Iversen, som er en af de nye spiller i klubben. Hun spillede som hængende angriber, fik bolden og alle råbte: SKYD PÅ MÅÅÅÅÅÅLLLLL.

Og det gjorde hun så, hendes ansigtsudtryk var ret overrasket, men hold nu op det var lækkert.

Vi fik flere muligheder i anden halvleg, men der kom ikke flere mål. Men, men, men vi holdte den og blev dermed vinderne af dagens kamp.

Vi takker for den store og ikke mindst kagespisende opbakning. I var med til at vi gav den et ekstra skalle, som førte os til en sejr.

Stemmerne: Dolle 8, Maja 4, Malou 3, Carina 3, Didde 2, Vicky 1, Katrine 1, Louise 1, Helena 1.

//Maja

Dame S2: DGL 2000 – FC Jura

14 DGL-piger var velmødt til turneringens første kamp på hjemmebane med solen skinnende og højt humør. Vi var alle klar til at spille ”Go Fu’bold!”.

Holdet bestod af hele 2 nye spillere, som kastede sig ud i det med full spirit, og som ville hjælpe med at hive sejren hjem – STÆRKT GÅET! Da vores målmand Vicky desværre sad over med skade, tog Britt den modige post som målmand!

Kampen blev fløjtet i gang og hurtigt gik det op for DGL’s forsvar, at det blev en opgave med masser af spurt, for FC Jura var vææældig glade for at stikke bolden til deres angribere.

Det betød også, at FC Jura formåede at lave det første mål og bringe sig foran. Pigerne spillede dog videre og fik mere styr på passningsspillet, men igen blev en af Juras angriber frispillet, og med hjælp fra vores egne dejlige forsvarspiger røg den ind på selvmål. Trods målet til FC Jura, kunne pigerne heldigvis, med opbakning fra støtter på sidelinjen, grine af dette stunt og kæmpe videre.

I slutningen af første halvleg spillede Buhl en fantastisk bold op til Malou i angrebet som, efter masser af råb fra sidelinjen om at der skal skydes, skød og DGL var med i kampen igen!

I halvlegen blev taktikken hurtigt genopfrisket og hovederne var højt løftet og troen på sejr levede! Men efter en god start på anden halvleg med masser af chancer fik DGL et meltdown efter 10-15 minutter, og Jura udnyttede dette og kom foran med 6-1 som også var kampens resultat.

Trods nederlaget var humøret højt, vi har en masse gode ting, som vi kan tage med til næste kamp, som vi vil VINDE.
Britt, med hendes fantastiske målmandsevner i det store mål, blev helt fortjent kampens spiller!

// Malou

S2: Vejlby IK – DGL2000

Det var top mod bund da Vejlby lørdag tog imod De Røde Glenter fra Tilst. Hjemmeholdet lå inden kampen placeret på 2. pladsen i serie 2, så der ventede gæsterne en svær opgave efter en fattig pointhøst på blot 1 point i 4 kampe. Solen skinnede fra en skyfri himmel og banen indbød til go’ fodbold, så forholdene fejlede bestemt ikke noget.

Vejlby lå for et par sæsoner siden placeret i Jyllandsserien og havde flere rutinerede spillere med, som fra start viste fine kombinationer i det opbyggende spil. DGL havde derimod svært ved at få spillet til at flyde og der var ofte langt mellem kæderne i det offensive spil, hvor Mikkel Dahl ofte lå isoleret fremme. Efter godt ti minutters spil kom hjemmeholdet i front. Nærmest ud af ingenting fik en stikning lov at passere gennem hele DGLs forsvar, så Vejlbys angriber pludselig befandt sig alene med Peter Caspersen i målet. 1-0 på en sikker afslutning! Inden pausen kunne det nemt have været blevet både 2-og 3-0, men Peter fik med lidt hjælp fra overliggeren flot afværget. DGL havde ikke de store åbne chancer og var kun momentvis farlige, når man engang imellem fik etableret spillet op på Vejlbys banehalvdel og de to backs kom med frem til indlæg. Inden pausen nåede Anders Larsen at rage en advarsel til sig, efter han ureglementeret måtte bremse en vejlbyspiller i fremdrift. Advarslen skabte en del sure miner for DGLs fuldskæggede viking, men han lyste lidt op, da han opfattede, at kæresten Line var ankommet på sidelinjen.

Efter pausen kom DGL bedre med og modsat 1.halvleg fik de lukket godt af nede bagi. Det hjalp desuden at Vejlby tilsvarende blev ramt af en advarsel. Kristian Overgaard var tættest på, da hans veltimede hovedstød ramte stolpen. Spilovertaget gav dog ikke udkast af sig og i stedet blev det 2-0 til hjemmeholdet på et noget bizart mål. På et ufarligt svævende skud mod mål, formåede Peter at fumle den ind over stregen… Ærgerlig for Peter og DGL, der nu havde alle odds imod sig i den bagende sol. Moralen fik et knæk, og det blev efterfølgende værre da det blev 3-0 på endnu en personlig fejl. Denne gang var det en ”Jesper Olsen” op i banen, der resulterede i at angriberen efter et par træk udplaceret Peter i målet. Kampen var i realiteten afgjort; Vejlby var tilfreds og DGL frustreret. Det lykkedes dog i de døende minutter at få et reduceringsmål, som gav lidt moralsk opløftning. Hvem ellers end Morten Lindblom dukkede op i feltet og usvigeligt sikkert dirigerede et fint indlæg i kassen. 3-1 og så var der trøsteøl i solen.

Tak til de fremmødte DGL-supportere. Lørdag den 3/5 venter der noget af en gyser, da DGL hjemme i Tilst tager imod sidstepladsen ASA.

Vel mødt

 

 

S2: DGL-Aarhus 1900

DGL 2000 – Aarhus 1900

 

AV AV AV denne kamp var en vaske ægte 6 points kamp. Både 1900 og DGL var kommet skidt fra start. 1900 med 1 point og DGL med et rundt 0.

 

Man skulle tro at dette kunne tænde op under de gæve DGL drenge. Men nej. Som i de tidligere kampe valgte DGL drengene at lukke et nemt mål ind i starten af kampen. Men heller ikke dette kunne tænde op under DGL drengene. 1900, som for ikke lang tid siden slukkede JS drengenes drømme om pokaler i nationalarenaen, ville mere og bragte sig foran 2-0, inden dommeren kunne sende en flok triste DGL’er ud til pause te.

 

Pausen blev brugt på at snakke om at det var muligt at komme tilbage. ”Sidste uge var vi bagud med 3 ved pausen og lige ved at komme tilbage” blev det sagt 32 gange i de 10 minutters pause.

 

2. halvleg blev fløjtet i gang, og DGL drengene skulle da heller ikke bruge mange minutter på at lave den først klassekasse. Mark A får bolden på kanten og med verdens måske mest elegante glidende takling, kommer han forbi et par mand, inden han sender bolden skråt tilbage hvor Jasmin kommer og banker bolden op i nettaget. 1-2 og DGL var i gang. 2-2 målet kom også. Dog havde modstanderen her set hvor farlig DGLs nummer 84 så ud så han blev markeret hårdt af 2 kæmper som spærrede alt udsyn. Men rygtet siger at det igen er Mark A der laver fine fine tacklinger, og på den måde denne gang selv får bolden over stregen. Stillingen var nu 2-2 og DGL øjnede de første point og måske 3 stks. Men et lidt heldigt ”Hej jeg er idiot og har rykken til mål på kanten af feltet men jeg vælger da alligevel bare at flugte bolden i kassen” mål kom 1900 på 3-2. Men DGL havde fået smag på mål. Og igen er det Mark A som med disse UTROLIG elegante tacklinger kommer igennem på højrekanten. Herfra kan han smide bolden til bagerste stolpe og Peter ”Gazelle” Eistrup sikkert kunne sætte bolden i kassen til slutresultatet 3-3.

 

Serie 2 drengenes første af forhåbentligt mange point i denne forår

S5: DGL 2000 – Brabrand IF

Flot solskinsvejr og masser af opbakning på Bilka Arena dannede rammen om topbraget i Serie 5 pulje 105. Rækkens nummer 1 og 2 tørnede sammen i en direkte duel om oprykningspladsen til Serie 4.

DGL startede i Frede Frugts 4-1-4-1 opstilling. Der var endnu engang lagt i ovnen til et taktisk mesterstykke med fokus på de defensive dyder. – (Frede Frugt har tydeligvis været under oplæring af sit store idol Peter Pishår alias tidl. AGF træner Peter Sørensen)

Brabrand kom dog bedst fra start. De var gode i presspillet og stressede DGL opspillet. På trods af Brabrands spilovertag udnyttede Ruben en åbning i højre side af banen. Han tog et solorush fra midten af banen og prikkede bolden ind bag Brabrand-målmanden Oliver Kahn.

Med ca. 5 minutter til pause, pressede Michael Brabrands sweeper. Han vristede bolden fra ham og scorede med et flot loop hen over en chanceløs keeper.

DGL kom bedre med i spillet i 2. halvleg. De styrede midtbanen hvilket frustrerede Brabrandspillerne. Det medførte flere gule kort til modstanderen for brok og dumme taklinger.

Brabrands frustrationer kulminerede, da Morten Målmand i flotteste stil snuppede et straffespark, Kristian Rand klodset begik uden at begå. – Det var kun dommeren, der kunne se det straffespark, selv modstanderne var forundret over den nådesløse dom.

I de sidste 15 minutter kom fyrtårnet Emil på banen igen. Der var behov for at sætte de overtændte brabrandspillere på plads. Emil satte bl.a. en stopper for Brabrands anfører med en herretakling, der kunne høres helt op på de øverste tribuneafsnit.

Kampen sluttede med et mål af Barker, der fik en frispilning af Fribo som flot sendte bolden i dybden med hovedet.

Rand blev Man of the Match med 8 stemmer. – Du skylder snacks og ølsnacks 🙂

Tak for kampen.

// Emil Ravn

JS: Løgstør – DGL 2000

Løgstør – DGL 2000

1 time, 25 minutter og 120,8 km… Så langt kørte DGL 2000 en fredag aften for at spille fodbold mod de stolte drenge fra fiskerbyen Løgstør.

Planen var lagt: Man kører fandme ikke så langt uden at få point med hjem, og i DGL’s tilfælde lå det helt klart på denne solskinsbeskinnede fredag aften – 3 point eller resten i håret.

I DGL’s seneste kamp blev det til et nederlag mod rivalerne fra Vorup, på en østjysk bane i Aarhus kommune, der betød at fodboldspillet blev ligesom jeg husker mit første samleje: Kluntet, kejtet, levede ikke op til mine forventninger og efterlod involverede parter med småskavanker, hvorfor man ikke formåede at gøre arbejdet helt ordentligt færdigt.

Jeg havde derfor forventningen til, at det nordjyske ville give bedre forudsætninger end Aarhus Kommune kunne præstere, så DGL, så at sige, kunne genfinde gnisten og ”levere” god fodbold lige i ansigtet på de lokale løgstørianere. Vejret var ellers til det; Næsten ingen vind (en sjældenhed på disse egne), solskin og en vanvittig god udsigt over Limfjorden. Dette plejer efter sigende også at være ideelt ”scorevejr” til den lokale muslingefestival, der efter sigende skulle efterlade byen på den anden ende (I hardly doubt it!), men scorevejr blev det ikke.

Hvis kampen mod Vorup var ligesom et jomfrusamleje, så var det næsten ligeså i Løgstør – bare tørrere – hvilket ikke gjorde det nemmere at spille glidende fodbold, if you catch my drift. Og så havde Løgstør også valgt at lave banen så lang, at selv hjemmebanefordelen var neutraliseret, da ingen fra Løgstør magtede at løbe længere efter bolden.

Trods nogle små startvanskeligheder grundet banens beskaffenhed, kom DGL lidt bedre med i kampen 10 min. inde i første halvleg. Der var nogle gode løb ned langs kanterne, men på den sidste 1/3-del af Løgstørs banehalvdel blev den sidste aflevering og afslutninger vanskeliggjort af kombinationen af et ønske om at spille i høj fart og en svært kontrollerbar bold = Dårlige pasninger og missede afslutningsmuligheder. Der var generelt ikke det vilde at skrive hjem om efter første halvleg, men forhåbningen til 2. halvleg var at den minimale medvind og en sol der stod lige i øjnene for modstanderens målmand, skulle komme til at spille en faktor.

2. halvleg gik nervøst i gang, hvor Løgstør begyndte at få mere etableret spil på DGL’s banehalvdel og tilkæmpede sig flere dødbolde end hvad der var nødvendigt. Det kunne skyldes banens længde, at DGL ikke var lige så farlige over kanten i 2. halvleg som tidligere. Spillet blev mere centralt fokuseret omkring Mønster, Tarik og Bloks i front, men der var muligvis ikke helt luft, til at komme over stepperne på kanten, hvorfor kontramulighederne ofte løb ud i sandet. Løgstørs forreste spillere ønskede heller ikke at holde samling på kæderne, hvilket gjorde indianerbold mere reglen end tilfældet. DGL tilkæmper sig nogle enkelte dødbolde, som kunne have resulteret i kasser, men det var bare heller ikke i dag, at forløsningen skulle komme.

Spillet kørte lidt frem og tilbage, men hverken Løgstør eller DGL formåede at nå klimaks; Klatten kom aldrig ind mellem stængerne, Faktisk var ingen af vores afslutninger inden for rammen, trods en del gode tilbud og fine indlæg. Løgstør havde 2 større chancer i løbet af hele kampen – ikke noget imponerende, men trods alt inden for rammen. Jeg vil nødigt citere mig selv, men vi skal vist have fat i et tidligere referat for at finde frem til Jyllandseriens hold i indeværende sæson: Nu i en udvidet version:

Forhåbentligt er det blevet bedre til kampen mod Lystrup, men nu ser vi på det…

Sagen er den, at vi mangler den afsluttende skarphed. Banen til trods leverede vi god fodbold, men vi skal være bedre til at få afsluttet kampen tidligere. Det er vel meget symptomatisk for denne sæson. En dødkedelig fodboldkamp afsluttedes således 0-0, hvilket jeg ikke mindes, at have spillet i umenneskelige tider!

Skuffelsen over resultatet blev trøstespist væk med en AaB-menu (ækvivalensen til en AGF-menu på disse breddegrader) hos McDonalds i Haverslev. Og med et obligatorisk refill af cola og fanta, drog vi igen mod Aarhus.

Man of the Match
Lasse og Pedi

//Pedi