Måned: august 2014

DGL 2000 – Hasle B

Efterårssæsonens anden kamp, blev spillet hjemme d. 28/8, mod Hasle B

Juletræsopstillingen blev droppet og vi afprøver gammel opstilling.

Britt

Dolle-Trine

Sus-Maja-Malou

Helena

Ude: Ninna og Carina.

Dommere lavede en “Bertel Haarder”. Han var tydelig vis træt af at skulle ud og dømme og ville vist meget gerne hurtigt hjem igen, måske til risengrød og teater.

Nå kampen gik i gang og vi var klar fra start. Vi formodede, nogenlunde, at bevare roen og fik nogle gode spil op ad banen, som førte til indlæg, men desværre ikke til mål.

Af højdepunkter, kan nævnes.

– Maja frispark: Ca. fra midten. Gik efter kort hjørne, men ramte desværre 1,5 m. Ved siden af. Men der var tunge bryster, så den blev holdt nede.

– Maja fik sat hovede på: Sus skød hjørne, Carina løb mod Sus og lavede hul til Maja, desværre gik bolden over.

– Maja kom på mål i anden halvleg: Forsvaret blev driblet og Hasle-pige sparker den ind.

– Maja fik kampens sidste chance: Dolle ligge en lang fra midten, Maja kommer fra kanten, tæmmede bolden (lidt klumset), ville sparke, men Hasle-målmand kom ud og Maja måtte trække sit spark og falder oven i målmand.

Taber 0-1.

Stemmerne blev: Sus 1, Carina 1, Britt 1, Ninna 1, Helena 2, Dolle 4 og Maja 4. Fordeling af dagens spiller og referat blev afgjorde ved sten saks papir og jeg tabte.

Referat af: Maja Høyer Sørensen

PS. Hvis i ikke vil have et referat der primær handler om mig, så snak sammen og sørg for at jeg fået flest stemmer

DGL 2000 – Danish D-Lite

Efterårssæsonens første kamp, blev spillet hjemme d. 20/8, mod Danish D-Lite.

Malthe var kommet på en prøve, ift. at skulle lave en taktik for 7 -mands. Men han gjorde sit bedste og opstillingen, blev juletræsopstillingen.

Britt

Carina-Maja-Ninna

Dolle-Sus

Sara

Ude: Malou, Anette, Tons

Modstanderne er et hold der hver især har mere testosteron i kroppen, end Malthe.

Kampen gik igang og til at starte med, virkede banen meget lille, men vi fik hurtigt vores sag for og man kunne godt mærke at kondien ikke var helt i top. Heldigvis er er der flydende udskiftning og det blev benyttet.

Danish D-Lite kom hurtigt til mange chancer, men med en ninja på mål, var det ikke så let som de måske troede.

Vi kom også til nogle chancer, dog ikke så mange i første halvleg. Hvis man skal sætte et ord på første halvleg, så er det nok: PANIK.

Første halvleg slutter 0-0.

Anden halvleg gik igang og vi havde fået lidt mere ro på og Malou havde fået lidt special-undervisning ift. hendes plads på banen. To ord for anden halvleg: god gejst. Vi kæmpede og der blev fightet. Sus fik en del chancer på mål, der blev delt hårde taklinger ud og desværre fik Danish D-Lite et mål. Et flot mål, det skal de have.

Afstemningen var nem. En hurtig håndsoprækning afgjorde det, Britt blev dagens spiller. Men desværre skullet der jo også findes en der kunne skrive referat, så Dolle trak sin stemme tilbage og Britt måtte ikke stemme på sig selv, så ja, den fik jeg.

Referat af: Maja Høyer Sørensen

JS: DGL 2000 – Vatanspor

Skuffelsen efter lørdagens dukkert mod Aarhus Fremad og den afghanske kæmpe Khaled skulle vaskes af trøjen på DGL Arena mod Vatanspor – en modstander, der altid har budt DGL op til hårdt fight og tætte opgør.

Vi startede med et højt og hårdt pres mod Vatanspors bagkæde, hvilket betød, at de ellers teknisk dygtige midtbanespillere fra Vatanspor blev overflødige og DGL gang på gang headede bolden tilbage, hvor den kom fra. Kynismen manglede dog i DGL’s opspil og mange potentielt store muligheder løb ud i sandet som følge af dårlige afleveringer eller uheldige boldtab. De store chancer var der aldrig selvom Vatanspors målmand nappede sig en enkelt hovmodig dribletur.

Efter ca. 30 min. spil sker der dog en dommerfejl af de helt store, da Tinge tæt inde under mål får nederste halvdel af kroppen sakset af inde i feltet til lyden af en tavs dommerfløjte, hvilket overraskede gerningsmanden og de fremmødte tilskuere på denne ellers solskønne sommeraften sidst i august.

DGL 2000 kunne gå til halvleg med god samvittighed, selvom Vatanspor langsomt var begyndt at æde sig ind i kampen, da deres midtbane og højre side var begyndt at bide fra sig. Men dette blev hurtigt slået tilbage efter indskiftede Christian Toft med et perleoplæg serverede bolden til Pedi, der med én berøring tæmmer den roligt forbi målmanden og ind i et tomt mål. 1-0 til DGL efter 20 sekunder af 2. halvleg (Så er far her topscorer!).

Det der skulle følge, var hvad der syntes som 60 minutters indianerbold fra DGL’s side, hvilket tog hårdt på kræfterne hos de 11 mand på banen, mens Vatanspor begyndte at lægge et endnu højere pres, så DGL kom til at stå med bagkæden på kanten af eget felt. DGL’s angreb forblev sporadiske og uafsluttede, hvilket betød mange returløb (og trætte DGL’ere) og afslørede tegn på, at kampformen ikke helt er der endnu. Presset lå ikke som det skulle, Vi formåede ikke at holde bolden på egne fødder i mere end et par sekunder ad gangen og 2. bold på 2. bold blev tabt. Og bedre blev det ikke, da DGL modtog et dumt gult kort.

Efter 86 minutters spil resulterede det i et mål til Vatanspor, og 3 minutter senere var de skræmmende tæt på et vindermål, men efter et indlæg tæt på mål gled bolden heldigvis forbi Jespers stolpe fuldstændig uberørt.

Under mystiske omstændigheder skete det flere gange, at dommerens fløjte forblev tavs trods tydelige frispark til begge hold og det gule kort gemt væk, hvilket betød at undertegnede kunne gå fra kampen med ondt i nakken, ondt i skulderen og en hævet ankel, sidstnævnte fordi man blev slagtet på kanten af modstanderens felt af to spillere. Klokkeklar film.

Men lad nu det være det. Dagens lektie er: Hvis tingene kan afgøres i første halvleg, kan det cementeres anden… og vi skal i bedre form. Den er vist hørt før…

Målscorer: Pedi

MOM: TC

Referent: Pedi

S4: DGL 2000 – FC KÆMPE KEGLE

3. spillerunde var runden, hvor Serie 4 skulle forsøge at få åbnet pointkontoen i denne sæson. Det skulle ske mod holdet FC Kegle, som viste sig en del mere hjernedøde og begrænset begavede i forhold til hvad deres klub navn ellers antydede. FC LOKUM SPADER GNS INTILIGENS TIL INGEN INTILIGENS OG SMÅ DUMME AT HØRE PÅ I 90 MINUTTER BOLDKLUB havde nok været mere passende.

Anyways. Frede Frugt startede tordentalen i omklædningsrummet efter 2 ærgerlige indledende nederlag. Han startede med: ”Det er den Lørdag.. Og det er den 23. September hvis nogen skulle have glemt det…” Øhh OK…

Og så løb han ellers igennem sin 18 punkts plan, som skulle sikre os de tre point mod orkerne fra FC Kegle. Hver for sig gav punkterne egentlig meget god mening, men informationsstrømmen virkede alligevel for intens og det virkede som om at folk blev mere og mere forvirrede og det var først da Jimmy pudsede strategien omkring dødbolde og standard situationer af til sidst, at brikkerne faldt på plads for alle. Og så var vi ellers klar til at dø på Bilka Arena med den stribede DGL trøje på.

Opstillingen på dagen så således ud:

Satirious (Eller Dimitri Eleftheropoulos hvis man spillede meget Manager i 00/01)

Kloster – Heino – Leth – Fruer

Toft – Abel – Rasmus – Carl Martin – Ruben

Primmer

Bænken: Jan Callesen, Morten, Simon.

Som kampen startede bølgede spillet lidt frem og tilbage – men det var hurtigt tydeligt at de to hold brugte vidt forskellige metoder i deres jagt på mål. Hvor DGL forsøgte med kombinationer, tiki taka og lækkerier så satsede FC Gylle mere på det fysiske aspekt i deres jagt på en scoring. I kampens indledning var det DGL, der havde mest succes med deres strategi og der var vel 2-3 halv farlige chancer som kunne have givet udbytte.

Der skulle dog gå et kvarters tid før man fik hul på bylden. Et indlæg fra venstre i håbløs højde blev slået til bagerste stolpe hvor ingen ringere end DGL’s svar på John Carew (Abel) dukkede op og pandede føringen ind.

Dette var startskuddet på et tungere pres på DGL fra FC LORTS side. Det blev skruet op for fysikken og de lange bolde og med et par granvoksne angribere førte det til en del farlige situationer. Det var ikke DGL’s livret og man måtte ud i en del nærkampe og løbedueller i Keglernes tryk. En af disse situationer gav dem et frispark i venstre side – og på det efterfølgende indlæg blev man overmatchet i luftrummet hvilket resulterede i 1-1 på måltavlen.

Efter udligningen bølgede kampen lidt frem og tilbage igen. Der var blevet skruet gevaldigt og for nærkampene og da dommeren på intet tidspunkt fik lagt en dæmper på gemytterne så man en del grove tacklinger. Især Henno var heldig at slippe med helbreddet i behold efter en blødning af en tackling fra en af orkerne.

Med 5 minutter til pauseteen kogte gryden over. Jan Callesen som var kommet ind på midten havde en nærkamp med en klaphat fra FC kegle. Den endte med et frispark – til jeg ved faktisk ikke hvem – men det er også underordnet. Jan vendte sig om mod fedtøret som herefter valgte at forsøge at nikke Jan en skalle. Dommeren så ingen anden udvej end at smide Keglen ud med rødt kort. Han virkede ikke synderligt tilfreds og han sluttede dagen af med at sparke en bold langt over i skoven på hans vej ud af banen. FC Flot.

Overtallet gav DGL lidt mere plads og den blev brugt til et føringsmål allerede inden halvleg. Toft røg afsted i højreside og fik smidt bolden på tværs hvor der så ellers gik kluddermor i den. Bolden dansede lidt frem og tilbage og det endte med at Peter F fik scoret et SMUKT SMUKT kludemål fra liggende.

Pause snakken blev brugt på at bekræfte at det vitterligt var nogle kegler vi var oppe mod og at det vigtigste måtte være ikke at gå med på deres leg og rende ind i nogle dumme kort.

Anden halvleg dominerede DGL og spillede sig frem til flere store chancer. Der skulle gå et kvarters tid før Henno smed en diagonal til Ruben, som rundede sin back og fandt Rasmus på midten som sikkert gjorde det til 3-1. Chancerne faldt herefter tæt men i typisk DGL ånd fik vi brændt det hele – og så gik det naturligvis som det måtte gå – En lang bold op i ingenting gav en reducering og kampen havde nerve igen.

Der skulle dog ikke gå længe før 2-måls føringen var genoprettet. Dette skete efter et regulært skydetelt i Keglernes felt hvor det 3-4. forsøg tilfaldt Jan Callesen som sikkert gjorde det til 4-2. Herfter skete det så igen. – En lang Kegle bold op i ingenting gav en reducering og kampen havde nerve igen igen.

Igen fik FC Bolledej dog kun lov at drømme om en udligning før Primmer havde gjort det til 5-3 på et mål som jeg har glemt. Men det var sikkert et klasse mål. Jeg tænker noget med at Primmer laver bag om støttebenet, snyder en 6-8 mand, bager på en tilskuer, vipper den op til sig selv og sakser den ind.

Men så skete det kraftedderperkemende igen. – En lang bold op i ingenting gav en reducering og kampen havde nerve igen igen igen.

Endnu engang svarede DGL dog tilbage med det samme og der gik vel ikke meget mere end 15 sekunder fra bolden var givet op til at den igen lå i nettet bag kegle målmanden. Samarbejde mellem Primmer og Peter F i højre side endte med at Peter kunne score til 6-4 i 90. minut.

6-4 blev det og dermed en fortjent DGL sejr over et mere eller mindre usympatisk FC kegle hold.

Noter fra Kampen:

–          Jan Callesen blev kaldt bøsse af modstanderne mange gange og kvitterede ved at sige at han da udemærket kunne lide at få pøllen i møllen. (Antennen i enden, den fede i den lede, Raketten i rumpetten)

–          Christian Toft brændte et par store chancer.

–          Primmer spillede en hel kamp uden at gå i stykker.

–          Christian Toft brændte et par store chancer.

–          Ruben virkede på intet tidspunkt død træt og jeg tror faktisk ikke engang at han fik krampe… Sygt nok.

–          Abel var tæt på at lave et standard Abel mål. Fik bolden i feltet og drev gæk med 3 forsvarere men overplacerede desværre den store chance.

–          Christian Toft brændte et par store chancer. (Nej det er ikke en fejl at det står 3 gange :))

–          Vi var godt tilfredse med den første sejr i serie 4.

Nu kommer vi 🙂

Stemmer: Abel 7 (Snacks)

Fruer 3 Pis. (Referat)

 

S3: DGL 2000 – Mols IF

Forud for Mols kampen havde DGL 2000s serie 3 hold skrabet de første 3 point sammen i runden inden, hvor modstanderen hed AGF. Denne lørdag skulle vi gøre kunsten efter, og forsøge at få 3 point mere til kontoen. Dagens start 11’er, var også noget nær det stærkeste, som man kunne se i en serie 3 kamp, hvor vi igen havde fornøjelse af flere JS spillere i form af TC, Thorkil, Mathias, Bloksgaard, Tinge & Morten Møller.

1. halvleg: DGL lagde hårdt ud i kampens første minut og alle mand var opsatte på at der skulle leveres fight og godt spil – og det må man sige der blev gjort. Jasmin får efter 10 minutter kampens største chance hidtil, som bliver blokeret af en Mols spiller inde på stregen. I de efterfølgende minutter har TC et hovedstød på overliggeren og Bloks og Tinge har ligeledes fine forsøg, som kommer af godt DGL spil – men bolden ville bare ikke ind. Mols havde ikke meget at skyde med rent offensivt og det var klart at deres game plan var at stå defensivt og afvente kontra mulighederne (hvilket aldrig rigtigt kom). Der begyndte at komme lidt frustration i DGL spillerne, for det var lige meget hvad vi gjorde, så ville bolden bare ikke ind bag en udmærket spillende Mols målmand, og det var tydeligt vi manglede at få hul på bylden… Det kom der dog efter en halv times spil, hvor Tinge fører bolden frem langs kanten og med en flot aflevering ind igennem midten, finder Jasmin som lidt udenfor feltet sparker kuglen ind og dermed 1-0 til DGL – Velfortjent og tiltrængt.

2. Halvleg: Mark Lind havde i 1 halvleg taget Hvidberg ud for at gøre plads til vikingen Larsen op i angrebet sammen med Bloks. Dette betød at vi kørte med et 3 mands forsvar, hvilket skulle give os bedre muligheder, fremad banen for at score til 2-0 og knække Mols. Inden 2 halvleg ville Mark have Morten Målmand til at sætte boldene hurtigere i gang, for at vi kunne fange Mols ude af balance – og det må siges at lykkes med et fint og præcist udspark, opsnapper Jasmin, i samarbejde med Mark Abel bolden, og lægger en aflevering i dybden hvor Bloks har taget et godt løb og med et godt træk får kuglen med sig og iskoldt tæt foran mål udplacerer Mols keeperen. 2-0 og kun 5-7 minutter inde i 2. halvleg – vigtig scoring!

Den sidste halve time presser DGl hårdt på og kommer til mange flere gode muligheder, hvor især Mark Abel gjorde det fint. Så fint endda, at han i ren Beckham style lægger en milimeter præcis aflevering ind i panden på en fremadstormende Morten Møller, der tæt foran mål sikkert gør det til 3-0, hvilket også blev kampens slut resultat. De sidste 10 min af kampen spiller vi dog en ringe gang fodbold og det blev til noget værre sjusk – formentligt på grund af træthed og ikke kunne bevare fokusset hele vejen igennem. Det skal vi blive bedre til.

De sidste 45 minutter vil desuden også blive husket for en Mathias Hvidberg der nok sådan cirka 16 gange tog bolden fra egen banehalvdel og flot driblede forbi Mols spillerne, kun for at blive træt i afslutningsøjeblikket, og nærmest give Mols målmanden en retur frem for et skud på mål 😉 Kom igen Hvidberg!

Det var alt fra Mols kampen

FORZA DGL 2000!

//Jasmin

JS: Aarhus Fremad – DGL 2000

Endelig, endelig, endelig! Tid til alvor, tid til point, tid til efterårssæsonen 2014. Efter en opstart der har været en del længere end tidligere for DGL’s JS-hold, måtte formen rent teoretisk være bedre end nogensinde efter sommerferie, solskin og surfing. En måneds opstart efter sommerferien havde givet de bedste betingelser for den nye trænerduo Ulrik og Kasper til at sammensætte en stærk JS-trup til et 2,5 måneds tætpakket kampprogram.

Før kampens start havde et andet hold i puljen, Dronningborg B, allerede noteret sig for 3 kampe (hvilket også havde medført 3 sejre – et tilsyneladende stærkt hold) inden DGL’s drenge havde noteret sig for den første kamp.

Rent træningskampmæssigt havde opstarten dog ikke været prangende. 2 træningskampe og 2 nederlag til henholdsvis Odder og VIK kunne ikke siges at have været helt optimalt rent resultatmæssigt.

Dog havde flere spillere fra førsteholdstruppen fået kampe på 2. holdet i deres første turneringskampe, som havde ført til lutter sejre, så kampformen og selvtilliden for flere førsteholdsspillere var sent et godt stykke opad i den rigtige retning.

Men som det altid er med første turneringskamp er det vigtigtste spørgsmål der skal besvares: ”Hvor fa’en står vi henne her før første kamp?”

Første turneringskamp for DGL 2000’s JS hold stod på et vaske ægte lokalopgør. Riisvangen og Aarhus Fremad lagde et lækkert græstæppe til rådighed, og der var lagt op til go fu’bol denne lørdag eftermiddag i et vejr der bød på både høj solskin og silende regnvejr.

Et på papiret utrolig stærkt DGL hold skulle kæmpe om at få de hevet de første af forhåbentlig mange kommende point hjem.

Aarhus Fremad lagde fra kampens start et kæmpe pres på DGL, og der var slet ikke noget der fungerede. Der var ikke meget mere end 2-3 afleveringer hos DGL før bolden igen sad på Fremads fødder. Organisationsmæssigt, presmæssigt, humørmæssigt og især tonen på banen var under al kritik i første halvleg. Om det var nervøsitet, indstillingen, eller fordi Fremad var et bedre hold eller en kombination af det hele, der var årsagen til en utrolig dårlig første halvleg skal jeg ikke gøre mig klog på, men noget var i hvert fald galt!

Efter ca. 20-25 min gjorde Fremad det til 1-0 efter gennembrud på venstrekanten, hvor bolden bliver spillet fladt indover og en Fremad spiller skal blot sætte en inderside på. Før pausen udbygger Fremad føringen til 2-0 efter et frispark fra deres højre side. Samtlige DGL-spillere rettede straks fokus på linjedommeren, mens offside var der ifølge linjedommeren ikke tale om.

HALVLEG

En ordentlig opsang i pausen fra Ulrik og Kasper satte sit præg på DGL. Indstillingen var en helt anden og DGL kom i de første 10-15 min til et par halve chancer og til tider rigtig pænt spil. Desværre lukkede og slukkede Fremad kampen fuldstændig efter alt for simple metoder. En lang bold fra målmanden bliver forlænget og efter lidt halvusikkert forsvarsspil fra DGL’s side får Fremads højrekant en friløber, som han omsætter til 3-0. Denne føring udbygges senere til 4-0, hvilket også bliver kampens resultat.

Godt som dommertrioen nærmede sig fyraften synes Fremads kæmpe klippert oppe foran, at der ikke havde været nok drama i kampen. Morten Møller (den ”nye” Morten Møller) og dette fyrtårn havde tilsyneladende gået og tjit tjattet lidt til hinanden, hvilket til sidst er nok for Fremads bud på Hulk, da han smadrer knopperne ned i foden på Morten Møller. Store og stærke Mathias Hvidberg smører hurtigt ærmerne op og tager kampen op med Hulk og beskytter sin trofaste ven, der ligger i græsset og vrider sig i smerte. Efter et par minutters tumult og diskussion mellem dommer og linjedommer får Hulk det røde kort og Morten Møller et gult kort i stor utilfredshed for Hulk. Rationelt set en fantastisk beslutning af Hulk i det 89. Minut med en føring på 4-0 at overfalde en modspiller. Nu kan han sidde i skammekrogen i sandsynligvis minimum 2 kampe før han kan slippes løs igen.

Det skal nævnes, at Hvidberg må siges at være utrolig heldig ikke at få vist et kort, da han virkelig spillede op med både muskler og mundtøj i sin kamp mod Hulk.

Efter lidt drama til sidst blev kampen fløjtet af og DGL’s første turneringskamp kunne analyseres. Et meget skuffende resultat, hvor DGL slet ikke spillede op til vanlige niveau, men hvor det også må siges, at Fremad spillede en rigtig god kamp og virker utrolig stærke og må være en favorit til at kæmpe med om topplaceringerne i puljen. For at vende tilbage til det store spørgsmål, der altid er før første turneringskamp, må besvarelsen lyde noget i retning af: ”Ikke så godt, men for fa’en turneringen er lang, og der mange kampe endnu til at hente point i. Vi skal jo liiiiiige i gang, ikk?”

Slutresultat: Aarhus Fremad – DGL 2000 4:0

Kampens spiller: TC og Nicolai (begge 4 stemmer)

Referat: Nicolai

S6: DGL 2000 – FC Rangers

Første kamp i sæsonen for DGL’s mægtige serie 6 hold.

Duggen faldt tungt over 8381 Tilst denne formiddag, 14 flotte mandfolk i deres bedste alder mødte op mere eller mindre for sent. Lugten af gusten omklædningsrum sneg sig nærmere da flokken drejede om hjørnet og ind i det brune vådrum. Dagens modstander var FC Rangers, det blev diskuteret livligt hvad det egentlig var for en klub, nogle mente det engang var nogle rockere, andre mente knallertbande. Til sidst blev det kogt ned til at det startede vidst med en fyr der hed Lars fra Hasselager der var god til Sensible Soccer og kørte på en tunet Suzuki FZ 50.

DGL havde på dagen udsædvanligt mange venstre benede til start, og dermed som alle ved, meget elegantier og aristokratisk prægede, vi følte os selvsagt allerede meget finere og rigere end pøblen inde ved siden af.

Efter et slattent kampoplæg skulle følgende 11 udgøre startformationen for den sort/røde bølge.
Viktor
Dines Henrik Asger Alnor
Pihlen Mark Bech Ørhøj Kynde
Hvidberg Jakob Lauridsen
Munkholm
Lundsgaard
Jeppe

En meget lavstammet dommer nærmere sig i det silende regnvejr, og tiden stod stille da det gik op for alle at væsenet var hunkøn. Der blev friskt joket på sidelinjen om hun kunne trække det røde kort op af bukserne hvis det var den tid på måneden, og Carl Martin tilføjede at han ikke håbede hun kunne trække et gult op dernedefra i hvert fald.

KICK OFF!!!

DGL satte sig hurtigt tungt på spillet, med faktisk en gang udmærket pasningsspil. Efter et par gode chancer tog Ørhøj sagen i egen hånd fra 25 meter, og placerede den oppe mod krogen, hvor selv hvis keeperen ikke havde haft korslagte arme, ikke kunne nå til den.

Alt var fryd og gammen, men så oh ak og ve, første gang efterkommerne af Lars fra Hasselager nåede op på DGL’s banehalvdel og fremtvang sig et hjørnespark lå bolden i rusen til 1-1 http://38.media.tumblr.com/e4f50b80bf782f4a4ccb1b76278687a5/tumblr_mip37miw1U1rmqqbro1_250.gif

DGL spillerne var for en kort periode lammede, men da bolden igen blev sat i spil fandt vi hurtigt ind i vores rytme igen. Mark Bech og Ørhøj spillede en god kamp på midten, og vi fastholdt igennem dem overtaget på kampen. Bang! Jakob Lauridsen er først over en retur og sparker den sikkert i mål, som tak bliver han straks pillet ud og Jeppe kommer på banen.

Et mål der er set 4000 gange i DGL’s historie, bliver scoret da Alnor rammer en halvskaldet mand på hjørne, denne gang er det ikke vestegnens tabte søn Marc Nielsen, men derimod den mindst ligeså hårfattige men dog en my mindre Jeppe der har sidste pillede tinding på kuglen 3-1.

Hvidberg får kort efter en sukkerball fra Mark som den gamle løber op??? og scorer sikkert, 4-1 og pause.
Der blev spist chips i pausen, medbragt af de fans der trodsede regnen, så laissez-faire var stemningen, Ørhøj fik dog lige mindet os om at det var dem der også var mega ringe, altså Rangers ikke vores tilskuere eller chipsene. Vi tyggede af munden og blev enige om at køre dem over, så 10 mål blev målsætningen.

Det blev dog Rangers der kom på 4-2 inden Hvidberg og Jeppe fumlede 1-2, og Jeppe til sidst sparkede bolden på den mest nænsomme måde med ydersiden af storetåneglen forbi den meget passivt liggende keeper. Hvidberg scorer til 6-2 efter fint opspil,
Jeppe scorer til 7-2 på halvakrobatisk vis.

Calle synes det er synd for Rangers og scorer selvmål.

Det bliver 8-3 da Asger hvæser den op i krogen stående fra en god 28 meters penge, Hvidberg scorer til 9-3 hvorefter en Rangers spiller i ramme alvor siger: nu skal vi ikke falde helt sammen?

10-3 da Jens Kruse Ørhøj for anden gang sparker langt udefra mens keeper ser til og målsætningen er nået.
http://38.media.tumblr.com/84c6de2f632d61cdf2f94503a16e26b8/tumblr_muswalEyHC1soa9t6o1_500.gif

Hvidberg gør det til 11-3 på et mål der sikkert ligner et af de andre, jeg stod lige og tænkte på hvad jeg skulle have til frokost.
12-3 da Jeppe vifter en forsvar væk på Pihlens sukkermad, og serverer den på fifa maner til fremstormende Jakob Lauridsen.

Pift Pift og slut, vi siger tak for kampen og Rangers gik straks i gang med at se om man kunne oprette en serie 7 pulje.

Tak til trofaste fans K og Julie. Der er kamp igen på torsdag og det bliver skægt.

Kampens spiller blev Mark Bech Hansen der nu absolut ikke bliver til at holde ud at høre på.

//J. Marcussen

S4: FC Vietnam – DGL 2000

Startopstilling:

Mark

Mads-Emil-Rand-Kloster

Jimmy

Barker-Peter-Calle-Morten Møller nr.1

Hvidberg

 

Udskiftere: Fribo, Simon L. og Henrik

 

Det startede rigtig lækkert med udendørs omklædning i solskin og opvarmning uden vand, idet Ellekærskolen stadig var på sommerferie (i den næste skolereform skal ferier afskaffes så vi kan få omklædningsrum hele året rundt). Hvorom alting er, så gennemgik Frede-mayn kampoplægget med den sædvanlige slutning om at det for alt i verden skal være sjovt at spille fodbold.

 

Kort sagt, kan kampen opdeles i en god, dårlig og ok periode.

De første 15 min. var den såkaldte gode periode for DGL hvor de med godt pasningsspil flere gange fik kombineret sig igennem det vietnamesiske hær. Bl.a. havde lejesoldaten fra JS, Morten Møller (nr.1), 2 store chancer i form af hhv. et hovedstødsforsøg og et stolpeskud, derudover ramte kaptajn-Calle bolden så rent, så man skulle tro han ikke havde lavet andet på sin USA tur, end at sparke field goals, men desværre havde den vietnamesiske målmand styr på den – senere i kampen blev han noget mere vaklende og vi takker og bukker for de 2 hjørnespark han forærede os på 2 totalt ufarlige skud fra midten.

De 15 min. resulterede desværre ikke i mål og som tiden gik blev DGL mere og mere febrilske og spillet begyndte at smuldre step-by-step. Det blev noget rigtigt grov-lort da vietnameserne udnyttede en fejl langt oppe på DGL’s banehalvdel og scorede til 1-0.

Da kaptajn-calles læremester, fra hans field goal træning, senere i kampen valgte at prøve lykken med en flugter et stykke udenfor feltet, blev det også til 2-0.

Langt hen af vejen var den en meget rodet affære, og det blev forværret da Fribo fik et gult kort fordi hans arm ikke var blevet savet af under opvarmningen – det var næsten den eneste måde dette kunne være undgået for det var en helt-hen-i-vejret beslutning af den ellers meget imødekommende dommer (bemærk ironien), som i øvrigt fejlfortolkede kaptajn-calles fine anførebind under lodtrækningen og var sikker på at han var ”der führer”, derfor var det strengt forbudt at hæve armen ved offside. Men han havde jo totalt misforstået, det her var jo Vietnam!!! (vi må håbet den nye skolereform indebærer flere historietimer så man kan få samlet folk som ham op inden det er for sent). Stille og roligt fik DGL kæmpet sig ud af den lange, dårlige periode og fik presset den vietnamesiske hær tættere og tættere på egen grænse. Der skulle en ripost til førend Barker kunne reducere til 1-2. Lige lidt hjalp det dog og ved Saigons fald var resultatet stadig 2-1.

 

Kampens spiller: Peter F.

Referat: Jimmy

DGL News Sommer edition 2014

Hvordan gik forårssæsonen, og hvordan kommer efterårssæsonen til at gå? Hvad synes anførerne om opstarten? Og hvorfor løber der en hel afrikansk landsby rundt i DGL-trøjer?

Det hele finder du af ved at læse sommerens udgave af DGL News, hvor vi ser tilbage på foråret og frem mod efteråret. Samtidig bringer vi masser af billeder, indslag og andre historier fra og omkring Jyllands bedste serieklub.

Du finder DGL News her.

Forza DGL! 😉

//DGL 2000