Måned: september 2014

Damer: DGL2000 vs. Torpedo AT

Super Saturday for damerne startede lidt tåget i mere end én forstand.

Dagens modstander, Torpedo AT scorede 3 hurtige mål i starten af 1 halvleg og holdt desværre føringen halvlegen ud. 1. Halvleg bød også på en skade, Trine og Maja havde kurs mod hinanden, hvilket resulterede i et fint blåt øje til Trine og en position på sidelinjen med isposen, resten af kampen.

2. halvleg bød på et DGL hold, som ville tilbage i kampen og have det mentale overskud tilbage trods 3 måls føringen til modstanderen. DGL havde helt klart det spilmæssige overtag, men bolden ville ikke lige så meget i netmaskerne, som det var ønsket og Torpedo AT scorede et enkelt mål mere trods presset fra DGL. Med omkring 10 minutter tilbage af kampen fik Carina dog scoret DGL’s første mål i kampen og dermed en reducering til kampens resultat 1 – 4.

Kampens spiller blev Maja.

Stemmefordeling: Maja 5, Britt 4, Sus 3, Carina 1, Malou 1, Dolle 1

S3: DGL 2000 – AGF

Kampreferat: DGL2000 bajere vs AGF: 5-0!!!

Det var blevet lørdag eftermiddag, og luften var fuld af fadøl, pølser og svedende mænd. Efter tre sejre til de andre herrehold i klubben, var der pres på de utrolig veltrimmede og flotte serie 3 gutter. Men de lod sig ikke kigge tilbage, og det måtte så gå ud over et skræmt AGF-mandskab, der mest af alt lignede nogen, som hellere ville hive i den lille tynde derhjemme, end blive tævet af DGL’s nødesløse tophold!

De første 20 minutter startede lidt tamt uden så meget at skrive hjem om, det var lidt som et forspil, hvor DGL lige skulle mærke kuglen an, inden den skulle bankes ind i rosen…

Den første kasse kom efter et hjørnespark, hvor Mark A nænsomt og med en næsten pervers præcision sendte den ind i panden på Hansen, som æskede læderet op i nettaget uden chance for en AGF keeper, som så ud til at have fedtet handskerne ind i vaseline måske efter natlige eskapader…mere om det senere.

Efter målet kom AGF stort set ikke over midten, og DGL vandt alle dueller, og virkede tændte på at skille AGF fuldstændig ad, som en 18 årig tøs på rohypnol, der ikke kan gøre modstand. Der skulle da heller ikke gå længe, før 2-0 målet kom. En voldsom energi eksplosion af Damgaard, hvor han vandt to dueller og fik halvt afsluttet, halvt tacklet bolden over til Rasmus, som med en Jon Dahl kunne sætte indersiden på og sende bolden sikkert i kassen. Det så let ud, hold nu kæft det så let ud.

DGL var overalt, og 3-0 målet kom efter et indlæg, hvor AGF keeperens fedtede homohandsker ikke kunne holde bolden, og undertegnede kunne trille den det sidste stykke i kassen, et af de nemmere mål i karrieren, men den gik stadig lige i flagstangen. Der blev ikke scoret mere i første halvleg, selvom chancerne var mange, og AGF vel knapt var over midten mere end en lille håndfuld gange – legeværk!

2 halvleg startede svagt, det var som om, der var gået fadøl og fest i hovedet på DGL’erne, dog uden der kom fare på færde omkring DGL’s mål. Vi skal helt frem til ca. 20 minutter før tid, før 4-0 målet kom. Endnu engang efter et hjørnespark, hvor Frederik denne gang fik sat en lang tå på indlægget og styret den i mål – Det så bestemt ud til at passe målscoreren, som dog kunne nå at sætte håret, inden han modtog holdkammeraternes hyldest…og kram.

De sidste 20 minutter kunne det være gået helt galt for de tandløse og impotente AGF spillere, men den sidste kasse skulle vi helt hen i de sidste minutter for at få. Et flot sideskift banede vejen for Magnus, som flot og frækt trak ind i banen. Her fik han øjenkontakt med undertegnede, og vi delte et kort, men intimt øjeblik, inden han smukt stak den præcist i dybden. Herefter var der bare tilbage at smadre læderet hårdt mod fjerneste opstander, uden chance for vaseline fjæset i AGF målet.

Det blev ikke til flere smukke DGL øjeblikke eller mål, men en stensikker 5-0 sejr, og vi ligger stadig nr 1!!! AGF’erne derimod, kan være heldig med det ikke gik værre for dem, men må nok vente et par dage med at sidde ned efter sådan en omgang af nogle veludstyrede og hårdslående DGL stjerner.

XOXO Thomas

 

S4: DGL 2000 – Football Club Vietnam

Super Saturdays anden kamp var et opgør mellem DGLs selvudnævnte talenthold og gæsterne fra Football Club Vietnam. De to hold havde tørnet sammen i serie 4-turneringens første kamp, hvor vietnameserne trak sig sejrrigt ud af opgøret. Det var derfor et revanche-lystent DGL-mandskab, der mødte op til kamp tidligt lørdag formiddag. Og lad det være sagt med det samme: Det blev til en DGL-sejr efter 90 målrige og medrivende minutter. 5-4 i DGLs favør viste stadionuret således efter kampen, og revanchen og tre vigtige point var i hus. Men det var meget tæt på at gå helt galt for talentholdet i kampen. Så vi skruer lige tiden tilbage til start.

Og vi starter med opstillingen, som til kampen så således ud:

Nils Hjælm – Anders Kloster, Rasmus Mundbjerg, Lasse Just, Peter Fruergaard –  Johan Fribo, Anders Larsen, Jimmy Dalsgaard, René Borup, Søren Hohwü – Mark Johnsen.

Med en så slagkraftig start-11’er skulle man på forhånd tro, at det var en formsag at slå gæsterne fra FC Vietnam. Derfor kan det virke mærkeligt, at DGL efter 25 minutter var bagude 0-3! Men vietnameserne var altså ikke kommet til Tilst for at lægge sig ned, og tre omstillinger førte således til tre hurtige scoringer.

Det var herefter et rådvildt og såret DGL-mandskab, der forsøgte at få spillet igang. Nok var hjemmeholdet mest på bolden, men gæsterne lurede hele tiden på kontra, og balancen mellem det offensive pres og den defensive stabilisering var svær at finde.

Som første halvleg skred frem overtag DGL dog mere og mere af initiativet. Et par taktiske udskiftninger fra trænerbænken bidrog i den forbindelse til, at kampen skiftede momentum. “Calle” Munkholm og Rasmus “Lutz” kom banen efter 30 minutter, og Lutz’ skud på overliggeren kort efter indskiftningen var et forvarsel til Vietnam om, at DGL altså ikke skulle dømmes ude endnu. Og kort inden halvlegens udløb lykkes det en ihærdig Søren Hohwü at finde angrebsmakkeren Mark Johnsen med en præcis tværbold. Og så var DGL på tavlen.

Scoringen tændte et håb om point i DGL’erne. Og da Peter Fruergaard scorede direkte på frispark kort inde i anden halvleg, begyndte håbet for alvor at leve. Og så gik det pludselig stærkt. Gæsterne blev presset helt i bund, og DGL var i den grad i førersædet.

Jimmy Dalsgaard kom højest på et frispark og headede udligningen i hus midt i anden halvleg, og da Hohwü fik sidste fod på et mønster-greb var føringen for første gang i kampen hjemme.

4-3 til DGL stod der, og dommeren havde ikke mange minutter tilbage på uret. Comebacket syntes færdigt, og DGL’erne øjnede sejren og de tre point. Men et øjebliks uopmærksomhed var tæt på at koste. For bedst som kampen var på vej til at løbe ud, udlignede Vietnam til 4-4 med et præcist inderside-hug(!) fra kanten af feltet uden chance for den vikariende keeper, Nils Hjælm.

Udligningen var ikke med i comeback-planen, men det var til gengæld Hohwüs matchvindende scoring i kampens sidste minut, da han i en mistænkelig offside-agtig position modtog bolden foran målet og køligt bankede læderet i kassen. Dermed endte kampen med 9 mål, 5 til DGL og 4 til Vietnam. Og tredjeholdet hamrede således tre yderligere point ind på kontoen og befinder sig nu på en komfortabel 2. plads langt fra stregen.

Hohwü tog sig af de fleste af stemmerne – en 7, 8 stykker blev det vist til og dermed en fortjent kåring som MoM.

Resten af stemmefordelingnen husker jeg ikke, udover at jeg skulle tage referatet 🙂

Tak for kampen og tillykke med sejren:)

//Larsen

JS: DGL 2000 – Fuglebakken KFUM

Lørdag den 20.09.2014 blev efterårets Super Saturday afholdt på Bilka Arena – der var derfor lagt op til et brag af en dag, som skulle afsluttes med opstartsfest.

Den bedste optakt til sådan en fest ville naturligvis være en sejr mod ærkerivalerne fra Fuglebakken.

Efter flere kampe uden point var der lagt op til en særdeles vigtig kamp. DGL 2000 lå inden dagens kamp på en skuffende sidste plads.

Kampens indledning var præget af en del nervøsitet – lange bolde frem og tilbage. Spillet var bestemt ikke kønt.

Efter nervøsiteten havde lagt sig, fik DGL bedre fat og skabte flere chancer. Dette resulterede efter et flot opspil i højre side, at DGL kom foran 1-0(selvmål). DGL forsatte dominansen og fik sat flere gode spil op. Kort før pausen valgte Morten Møller endnu engang at trække et gult kort, hvilket naturligvis gav Fuglebakken et lille spillemæssigt overtag, dog uden nogen store chancer til følge. DGL gik til pause med en 1-0 føring.

DGL startede 2. halvleg en mand i undertal, hvilket dog skulle vise sig at blive en gevinst. For første gang i mange år, lykkedes det endelig for DGL at score et mål(TC) på et præcist sparket hjørnespark.

DGL blev fuldtallige og fortsatte derefter dominansen uden at give nogle nævneværdige chancer væk til Fuglebakken.

Et hårdt kæmpede DGL-mandskab kom også på 3-0 på et mål af Simon KB, efter endnu et flot opspil, hvor den nyerhvervede islænding Arnar, Steffen og Simon kombinerede sig flot igennem.

Med en halv time igen førte DGL 3-0, hvilket var fuldt fortjent. Fuglebakken pressede på og fik også udlignet til 3-1 grundet en mindre kommunikationsfejl mellem back og keeper. Det lykkedes dog for Nicolai at lukke kampen med en kanon til slutresultatet 4-1.

Endelig kom den forløsende sejr for DGL, hvilket var fuldt fortjent mod et tamt hold fra Fuglebakken.

En særdeles vigtig sejr med god ånd og figthervilje! En stor tak til alle de smukke DGL’er og venner, som bakkede op hele kampen igennem.

På torsdag venter Aabyhøj, hvor vi skal fortsætte de gode takter og nuppe endnu en sejr.

Kampens spiller: Arnar(7), Thorkil(4).

//Thorkil

JS: DGL 2000 – Dronningborg B

En dårlig stime for DGL 2000 skulle vendes i hjemmekampen mod det kronjydske hold Dronningborg B. DGL havde endnu ikke tabt på hjemmebane, så Bilka Arena havde hidtil været et ubehageligt sted at komme.

Dronningborg B (DB) havde lagt stærkt ud i sæsonens begyndelse, men var siden hen røget ud i en mindre resultatmæssig dårlig periode, så DGL’s drenge havde gode muligheder på hånden. En kamp som bookmakerne havde DGL som favorit til odds 1,90.

DGL lagde rigtig godt ud med et solidt pres og gode takter. En spillemæssig rigtig god start. DB kom dog mere og bedre med i kampen, især deres anfører på den centrale sørgede for, at de kom bedre med i kampen.

Det var dog primært DGL, der havde de bedste muligheder og det bedste spil. Men fodbold handler ikke i første omgang om godt spil, men om at lave mål. Det var DB udemærket klar over, så på noget så simpelt som et indkast landede en tilfældig for fødderne af en DB-spiller, og den debuterende Karsten i målet havde ingen chancer. 1-0 til DB. Karsten stod i øvrigt en rigtig god kamp og var på ingen måde et svaghedstegn på trods af manglen af den faste førstekeeper Jesper.

DGL fortsatte alligevel de gode takter og kom frem til mere godt spil og gode muligheder. Helt tæt på kom DGL dog aldrig helt i første halvleg. Spillet på den sidste 1/3 var stadig ikke helt godt nok, uden dog at det var helt katastofalt.

Det forfærdelige skete endnu en gang. En meget tilfældig bold og manglen på koncentration i den bagerste kæder hos DGL medførte, at DB udbyggede føringen til 2-0.

HALVLEG

En underlig følelse i halvlegen var til at mærke. Vi spillede en fornuftig halvleg, men vi var bagud 2-0. Der var ikke andet at gøre end at fortsætte og tro på det nok skulle komme. Ulrik og Kasper ændrede formationen til 2. Halvlegs start, så den normale 4-2-3-1 ændredes til en 3-5-2 formation. Dette viste sig virkelig at give pote. DB blev presset fuldstændig i bund og DGL sad på ALT, ja virkelig ALT. Masser af godt spil fik tilskuerne lov til at nyde, masser af løb, masser af gode afleveringer, masser af det hele, undtagen mål. Indtil et indlæg fra venstre side ramte Bloks’ fødder, og han blev fældet. Straffe til DGL, som Tinge iskoldt satte ind til 2-1. DGL fortsatte presset halvlegen igennem uden dog desværre at udligne.

Kampen endte 1-2 – et meget skuffende og ærgerligt resultat, set i forhold til hvordan DGL pressede og forsøgte sig.
Næste kamp er til Super Saturday mod ærkerivalerne fra Fuglebakken, som virkelig skal nakkes! 3 point er et krav for vi er et langt bedre hold end hvad tabellen viser. Det skal hedde JS1 efter julen, for JS2 er satme ikke sjovt!

Kampens spiller(e): Karsten og Nicolai (begge 3 stemmer)

Referat: Nicolai

S3: DGL 2000 – Skødstrup

 De spildte kræfters dag

Stemningen var god, da DGL’s andethold mødte op på Bilka Arena for at udbygge føringen i toppen af serie 3. Holdet var dog lidt presset på ressourcer, da træner Mark Lind og vores åbenbart nystartede Emil ”Vang” (Dommerens a.k.a. for Emil Ravn) som de eneste tog plads på bænken.

Resten af holdet som følgende 

                      Nils (Målmand)

Mads-Henno-Frederik-Asger

Larsen – Hohwü (Jep Hohwü central midt)-Hansen-Magnus

                      Jasmin med Y

                         Toft

Kampens start var ikke specielt imponerende fra nogle af holdene, og DGL virkede ikke til at været helt i gear. Det var i hvert fald småt med at ramme hinanden, mens målchancer var en by i Rusland/Krim/Ukraine vælg selv. De få som var tilfaldt Skødstrup på et par dødbolde, som ikke blev omsat til noget fornuftigt.

I pausen blev der givet hånd på at fortsætte arbejdet, da DGL havde skabt et overtag og i bedste Chelsea-stil bare skulle kværne på for at køre Skødstrup over. I samme omgang blev Hohwü, ersattet med Emil Vang. Herefter tog kampen en dramatisk drejning.

Dommeren, som var mødt halvsur op til kampen på trods af det gode vejr med solskin, syntes åbenbart, at kampen var for kedelig. Emil Vang går op i en hovedstødsduel med Skødstrups angriber, som jamrer og sviner Emil, der kvitterer med en venlig ”luk, din idiot” hilsen . Her slutter det for kamphanerne, der går hvert til sit uden dramatik, mens dommeren først hiver et gult kort og går over mod Skødstrups angriber for så at ombestemme sig og tage det røde kort frem og give det til Emil og efterfølgende kvittere med 2 karantænedage hurra hurra. En ny rekord på 1 ½ aktive minutter på banen for Emil. Dommen fustrerede DGL’erne , som nogle vil sige urutineret brokkede sig over dommerens tiltagende mærkelig kendelser.

10 mod 11 spillede DGL det bedste fodbold i kampen og var tæt på et føringsmål, men i stedet scorede Skødstrup på et lottospark, hvor bolden tog et fint hop uden for feltet og blev sparket op under overlæggeren. DGL kæmpede ufortrødent videre, men da Hansen først fik gult for at brokke sig, over at bolden for gud ved hvilken gang ikke lå stille ved et frispark, og Larsen efterfølgende fik gult for at konstatere, at han ikke kendte fodboldloven, blev det 8 mod 11 i næsten 10 min.

8 mod 11 spillede DGL Skødstrup tynde 2 gange med mulighed for scoring. Der skete desværre ikke så meget i resten af kampen, og DGL må se det som en spildt mulighed lørdag eftermiddag, hvor en skidt 1.halvleg, skidt dommerpræstation samt nogle dumme fustrationsostemadder ødelagde muligheden for at udbygge 1.pladsen og nærme sig oprykning. Næste kamp er til super saturday, hvor denne kamp skal revancheres i bedste sendetid med en flok tændte DGL’ere.

Kampens spiller

Nils ”Gordon Banks” Hjelm

Ref: Hansen

S4: DGL 2000 – Lyseng

Det var en MØRK og STORMFULD aften.. eller nok nærmere en grå søndag eftermiddag. Et muligt skybrud kunne ødelægge det gode humør hvornår det skulle være.

De aldrende talenter på DGLs 3.hold tog imod nogle store, unge drenge fra Lyseng. Lyseng ville ha’ toppet puljen, hvis det ikke var fordi, de havde brugt 4 ulovlige spillere imod BSS Sport, som derfor fik vendt nederlag til en skrivebordssejr.

Gad vide om det har noget at gøre med deres manglende holdkort på DBU app’en?

Anyways, på sidelinjen var der troppet godt med DGL støtter op. De var reelt set nok kommet for at støtte 4.holdet, som jo har ry for at lave kampene om til de rene goal-shows, blot uden Peter Schmeichel og/eller Jes “the Dorf”-Petersen, og heldigvis for det da.
Nå, men FC Gnu, som var dagens modstander for netop 4.holdet, levede, fuldt op til deres ildelugtende navn og aflyste kampen uden at informere DGL – så nu var sidelinjen spækket med, næsten sort/røde klædte roligans og en hund, i familie med Barker, vist nok. Alle var de sultne efter Go Fubol’. Det måtte evighedstalenterne på “Hold C”(pædagogisk navnegivning) så give dem.

Humøret i truppen var også højt. Specielt da debutanten Lasse Just fandt ud af at vores kære cypriotiske Målmand, Sotiris kom fra —-spoiler alert—: Cypern! -og er på udveksling via Erasmus – ligesom Just havde været Erasmus-udveksling på Cypern! Ingen øjne var tørre. Så var der ellers lagt op til god forbindelse mellem målmand og forsvar! No homo.

Så langt så godt! Og kampen er ikke engang fløjtet igang endnu!

Men det blev den. Vi startede lidt på hælene og blev derfor løbet ned af nogle hurtige unge gutter. Specielt Ruben og Simon fik noget at se til i vores højre side, men de afværgede på flotteste manér med hjælp fra Just og Mundse. Og det er så her, at jeg kommer i tanke om startopstillingen, som følger:

                  Sotiris
Thomas S./Just/Mundse/Simon
                 Anders S
Fribo/Primsø/Abel/Ruben
                 Barker

Subs: Jeppe og Kynde

Som kampen skred frem kom vi bedre og bedre med og havde et lille overtag til sidst i 1.halvleg. Et overtag som bar frugt da Ruben, med et af hans velkendte, yderst energikrævende, rushes op af højrefløjen, slog bolden indover. Hele Tilst holdt vejret, da Barker kastede sig frem for akkurat at få ram på bolden, som var blevet rettet af, af en modstander; 1-0 til stor begejstring for de 3.200 tilskuere.

Efter et par farlige hjørnespark, hvor især ‘Store’ fra Lyseng, (ja det kaldte de ham meget passende) på trods af dobbeltopdækning af jeg selv og Just, havde et par store chancer tæt under mål. Jeg siger jer; han var stærk som en bjørn!

Men 1.halvleg sluttede og hverken skybrud eller Lyseng var kommet på tavlen.

I 2.halvleg kom Lyseng buldrende ud og jeg husker specielt Mundse og Just gøre deres bedste, for at vi kunne holde nullet langt hen i kampen. Dog må en af Lysengs spillere græmme sig gevaldigt, da han missede på et frit mål inde i feltet – han brugte vist nok det, meget, meget kolde ben.

Meget symptomatisk skulle der en dødbold til, før at Lyseng kom på tavlen. 2. eller 3. bolden fra et frispark blev sparket fladt i nettet til 1-1 og så havde mange af os nok set Lyseng trække det længste strå i kampen, da de virkelig havde presset os i bund.

Bold-guden var med os, da en bold som ‘vist nok’/’måske’/’måske ikke’ var inde, ihvertfald ikke blev dømt inde. Thomas sparkede den væk på stregen, sådan! Sjovt nok var Lyseng slet ikke i tvivl om, at den var inde. Jeg er sikker på de også så netmaskernes blafren.
Dette hjalp ikke ligefrem på kærlighedsforholdet imellem Lyseng og dommeren. De unge, virile og iltre Lyseng spillere fjernede fokus fuldstændig fra deres eget spil over på dommerens ageren i resten af kampen. Dette resulterede blandt andet i flere gule kort, heriblandt en udvisning efter en grim tackling på Simon.

Da kampen nærmede sig sin afslutning ville Abel pludselig lege med. Det var også begyndt at regne, så det var sikkert koldt for ham at stå stille og beundre den ene kraftanstrengelse efter den anden, af makkeren på den offensive midt: jeg selv. Nå men ud af skoven kommer Abel gående og Fribo tænker, at han hellere må aflevere til ham. Abel valser lidt ned mod deres keeper, udenom ham, dækker bolden godt og glider af på en forsvarer og lægger den overlegent i rusen til 2-1. Jublen vil ingen ende tage …og dog, men efter lidt neglebideri på sidelinjen blev kampen fløjtet af: 2-1 til De Gale. Hurra! Og så var der ellers chips, gifler og bajre ‘én masse’.

Stemmerne fordelte sig således at Just fik 10(!) mens Abel og Primsø fik 2 hver, og et par enkle stemmer her og der – ingen nævnt ingen glemt. Her var jeg så stor af mig, at jeg straks tog ansvaret for referatet.

C-Holdet ligger nu på 2.pladsen med 9 point, 1 point foran Odder som dog har en kamp mindre (imod 1.pladsen fra BSS). Der er iøvrigt kun 1 points forskel på 2-5. Pladsen i noget man roligt kan kalde for en dynamit pulje.

Hvis du har læst helt her til er jeg imponeret, og vil gerne sige tak for din tid og tak for god fight til de herrer!

Godnat, og sov godt.

//Primmer

JS: Fuglebakken KFUM – DGL 2000

Endnu et lokalopgør stod for døren for DGL’s drenge. Efter en vaske ægte afklapsning af bønderne fra Hornbæk lørdagen forinden, hvor det blev til en fuldt fortjent 5-0 sejr til DGL, var DGL proppet med selvtillid og gå-på-mod. Et af de helt store problemer i træningskampene og i de første par kampe af turneringen var manglen på at lave mål. Derfor var det en kæmpe forløsning at lave hele 5 mål i én kamp!

For første gang nogensinde (måske) i DGL 2000’s historie kunne trænerteamet stille med samme 11 mand i startopstillingen i 2 kampe i streg! Og for at krydre den endnu mere: De kunne også stille med samme 3 udskiftere dvs. fuldt genvalg (uden skader, uden afbud, uden ja alt muligt andet) til samtlige 14 mand. Det var selvfølgelig super fedt at kunne stille med samme startopstilling i 2 kampe i streg, men det var ikke et selvsagt scenarie inden kampen, da flere af indskifterne gjorde en rigtig god figur i deres indhop i kampen mod Hornbæk! Men som man siger: ”Never change a winning team”.

Historisk set har DGL altid trukket det længste strå mod Fuglebakken i nogle altid tætte kampe, hvor der bliver kæmpet for hver en meter. Som assistenten Kasper fortalte inden kampen, så er fodboldfilosofien i Fuglebakken fight, fight og atter fight. Det er ikke et teknisk særlig stærkt spillende hold, men de kæmper en hvis del af kroppen ud af bukserne.

Og det havde Kasper helt ret i!

DGL lagde rigtig fornuftigt ud de første 25 min, hvor Fuglebakken kun havde bolden i meget kort tid, inden de smadrede den af sted. DGL spillede hurtigt, flyttede bolden fra side til side, lavede hurtige løb ned bag deres bagkæde og lod dem ikke få lov til at spille sig ud af deres problemer. Selvtilliden fra forrige kamp var taget med, for fodbold er altså nu en gang både nemmere og sjovere, når samtlige 11 mand er fyldt med selvtillid.

Efter 25 min spil måtte en ellers storspillende Jakob Thorsted forlade banen med et trælår. En kæmpe svækkelse, da samarbejdet ’Thorsted og TC’ i det centrale forsvar har fungeret sublimt i kampen mod Vatansport, Hornbæk og starten af kampen mod Fuglebakken.

Juraministeren (Peter Stensig) blev i stedet for Thorsted kastet for løverne uden at have varmet op.

Fuglebakken fik efterfølgende lidt bedre fat, og en kæmpe dommerfejl gav Fuglebakken en forløsende 1-0 scoring: Jon hindrer på fantastisk vis en omstilling fra Fuglebakken ved at bruge kroppen og tage bolden fra dem. Dommeren måtte have fået den skarpe sensommer sol i øjnene, for Jon blev fuldstændig fejlagtigt noteret i dommerens sorte bog og måtte ud at køle af et kvarters tid. Fuglebakken scorede efterfølgende på frisparket, så det var en dobbelt øv situation!

HALVLEG

Jon kom ind igen fra halvlegens start – en pause som varede de professionelle 15 min. Dommeren måtte have fået enten dårlig eller stærk mad dagen forinden, siden han skulle bruge hele 15 minutter på at klemme maden ud igen.

DGL pressede på for at få en udlignende scoring, men fuglebakken er for 2. Halvlegs start slet ikke klar på at spille fodbold, men i stedet indstillet på at forsvare deres 1-0 føring. Det blev en fysisk præget halvleg, hvor det blev tydeliggjort, hvilken type fodbold Fuglebakken står for jf. Kaspers oplæg til kampen.

Men, men, men…. Nu kommer der altså et lille surt opstød fra referanten. Vi må finde tilbage til DGL 2000’s værdier ”Åbenhed – Respekt – Klubånd – Vilje til sejr – hygge”. Respekten for hinanden som fodboldspillere er til tider ikke eksisterende og især klubånden er slet ikke indprintet.

Disse værdier blev ikke overholdt og respekteret i alt for store perioder i 2. Halvleg i kampen mod Fuglebakken.

Disse værdier er drivkraften i DGL 2000 og har drevet klubben så langt, som den er nået. Så det er tid til at se indad og få værdierne indprintet på nethinden hos samtlige spillere. Nå, nok om det.

Efter et tungt pres for at få den udlignende scoring endte bolden desværre i kassen i den forkerte ende på en, ja omstilling. 2-0 til Fuglebakken.

Kampen gik lidt i opløsning, og det ender også med en scoring til 3-0 til Fuglebakken på et straffespark. 3-0 bliver også desværre kampens resultat, hvilken sender 8210-holdet op på 1. Pladsen.

En øv-kamp hvor DGL ellers i store perioder viste klart bedst spil. 3-0 er et meget misvisende resultat, som også en af Fuglebakkens klubmænd efter kampen fortalte os.

Vi må se fremad og hente 3 point i den meget vigtige udekamp mod Brædstrup på lørdag. KOM NU GUTTER!

Referant: Nicolai

Kampens spiller(e): Pedi og Nicolai (begge med 4 stemmer)

S4: DGL 2000 – Odder

One of those days!

Vi startede med 2 afbud – 30 min. før kampstart, en målmand der ikke havde benskinner med, den forkerte trøjetaske, en dommer der meldte afbud til kampen, en manglende erstatning for selvsamme og en spiller der kom 15min før kampstart.

Heldigvis mødte vi et meget rutineret og forstående Odder-mandskab, som indvilgede til at afvente, hvorvidt dommeren fra en U14 kamp, ville dømme vores kamp, hvor ellers Frede ville tage tjansen. Med den ustrukturerede og forstyrrende optakt, var det også et 11 DGL-spillere, der under opvarmningen virkede tamme. Selvom kampens spiller – Birk med 9 stemmer – ihærdigt forsøgte at få gang i os, blev starten elendig.

Efter en halvleg med mange DGL chancer stod der 0-0 ved pausen. Det var tydeligt, at de rutinerede Odder-spillere havde svært ved at følge med. Efter 60 min. kunne Kloster, med en blød inderside, bringe DGL foran i et tomt mål. Selvsamme person vil blive husket for kampens detalje, hvor han til trods for 10 DGL spillere der råbte ”ikke begå frispark Kloster”, valgte at nedlægge Odder-spilleren, der var presset på egen banehalvdel.

Efter 67 min bragte Barker DGL foran 2-0 på hovedstød – et perfekt slået hjørne fra Leth. Sejrede virkede hjemme, men ud af det blå kom Odder tilbage i kampen, da den ellers venlige og udemærkede dommer valgte at forære Odder et straffe, hvor Ivan blev væltet omkuld, og dommeren mente, at han havde hånd på bolden. Den græske Feta-fantast Sorikitis var tæt på at tage bolden, men desværre!

DGL havde adskillige chancer i løbet af anden halvleg, og fuldt fortjent vandt vi kampen 2-1 – en sejr der burde have været langt større.

Stemmer:
Birk: 9
Barker: 2
Munse: 1

Ref: Barker