Måned: december 2014

2. udtrækning af DGL aktien 2014

Traditionen tro afsluttes efterårssæsonen med 2. og sidste udtrækning af aktieudbyttet for 2014, hvor klubben nok engang satte rekord for den samlede præmiesum. Aktien er således et produkt af nogle fantastiske samarbejdspartnere, men også individuelle DGL’ere der gennem eget netværk fortsat er med at sikre flotte præmier til en af klubbens vigtigste støttebjælker.

Vinderne af udtrækningen er følgende

Præmie Sponsor Vinder Sælger
1 Wilfa Kaffemaskine og Massagesæde Punkt1/expert i Risskov Søren Rasmussen Mathias Hvidberg
2 Wilfa bordgrill Punkt1/expert i Risskov Vibeke Weisbjerg Mikkel Dahl
3 6 stk. Bakken Bears billetter DGL2000 Lars Friis Peter Kjeldsen
4 Kendo M7 tablet (Android) Punkt1/expert i Risskov Kristian Jørgensen Mathias Hvidberg
5 Sennheiser Headset PC330 Punkt1/expert i Risskov Christian Sørensen Christian Sørensen (Lis)
6 Mitre træningssæt (T-Shirt, shorts, strømper og bold) Mitre / M-sport Niels-Ole & Birthe Andersen Lasse Mønster
7 600 kr. Gavekort til sportigan Sportigan Randers Torben Wagner Mads Wagner
8 3 retter inkl. Vin for 2 personer (Private dining m. Kejser) Jesper Kejser Carl Martin Munkholm Carl Martin Munkholm
9 Tandeftersyn inkl. alm. Røntgen og tandeftersyn Tandlægerne Enghaveplads Anette Lindgren Mark L Abelsen
10 Goodiebag fra Made4Men Made4men.dk Lasse Spanner Christian Sørensen (Lis)
11 Goodiebag fra Made4Men Made4men.dk Bjarke Kamstrup Christian Sørensen (Lis)
12 LEGO æske DGL2000 Hanne Kjeldsen Peter Kjeldsen
13 Vinæske Restaurant Komfur/Mellemrum Lene Bloksgaard Jonas Bloksgaard
14 30 min. Massage v. Uddannet massør Frank Thorbøll Andreasen Julius Hvidberg Martin Hvidberg

 

Efterårets vindere vil få direkte besked på mail vedr. overlevering af præmier.

Trænerteam for DGL’s spændende 2. hold (serie 2) er på plads

Det med stor tilfredshed vi kan meddele klubben, sponsorer og aktionærer, at trænerteamet for DGL’s 2. hold (serie 2) er faldet på plads.

Mark Lind fortsætter i spidsen for holdet med Kristian Hansen, som spillende assistent, ved sin side. Holdet viste stor styrke i efteråret og rykkede fortjent op efter en sand gyser afslutning.

Sportchef Svend Gønge Hansen udtaler: “Mark og hele holdet viste stor stabilitet og ikke mindst en seværdig gang fodbold, hvor holdet producerede den ene chance efter den og anden og derved scorede et rekord stort antal mål. Holdet har udviklet sig markant under Mark/Nils og bedre rustet end nogensinde til at begå sig i serie 2 – vi glæder os til at følger teamet og den fortsatte udvikling med holdet”

Mark Lind udtaler: “Jeg blev fra dag 1 tager fantastisk i mod og må bare konstatere, at klubben og spillere har taget mig med storm…jeg glæder mig til spændende udfordringer mod endnu bedre hold – hvis vi skal klare hos i rækken skal vi være 100% i samtlige kampe. Drengene har hvad der skal til og med Hansen ved min side, på og uden for banen, er jeg overbevist om vi går et spændende 2015 i møde”

Kristian Hansen udtaler:” Rollen som spillende assistent ser jeg utrolig meget frem og en rolle, der ikke er helt fjern for mig…jeg vil bruge mit store overskud og overblik, både på og uden for banen, til at skabe en rød tråd fra træningsøvelser til kamp”

Vi glæder os til at følge teamet og samarbejdet på tværs af holdene.

Kh. Bestyrelsen & Sportsteamet

Serie 6 får nye energiske koordinatorer

Vores flotte serie 6 mandskab, der fast træner med serie 4, når der træners, har fået nye koordinatorer. Kristian Rand og Simon Lauridsen takkede ja uden at tøve da de fik buddet.

Kristian Rand udtaler: “Jeg nyder at være i klubben og involverer mig hvor jeg føler, at jeg kan gøre en forskel om det så er som container manager eller koordinator for klubbens vigtigste hold serie 6…vi har et klar mål om at have spillere nok til en fast stamme på holdet samt at der altid er kolde øl efter kampene”.

Det forventes at rutinerede kræfter på holdet hjælper til på kampdage med opvarmning, taktik mv. (Kristian og Simon fordeler de praktiske opgaver samt finder ølkusk fra kamp til kamp).

Tag rigtig godt imod Kristian og Simon, der begge gør en stor forskel for klubben.

Kh. Bestyrelsen og sportsteamet

Stadig ledige pladser til hyggeligt senior indendørs stævne i Aarhus

Der er stadig ledige pladser til Redmark – Mitre Cup d. 20 december i Bellevuehallerne i Aarhus

Som noget nyt vil der i år både være A & B slutspil. Det betyder at vi efter de første gruppe kampe vil de bedste komme i A slutspillet, hvor der kæmpes om penge præmier og GPM point mens de nederste vil komme i B slutspillet og kæmpe om æren og fine sponsorpræmier.

Vi har valgt ikke at tilføje penge præmier i B slutspillet, da præmierne ikke skal være en motivation til at spille sig i B slutspillet frem for A slutspillet.  B slutspillet er til for at give de hold, som ikke kan gøre sig gældende i GPM spillet, et godt stævne med masser af bold, og muligheden for stadig at vinde.

Redmark – Mitre Cup er altså ikke kun til for at de GPM intereserede hold. Også de hold, som kommer for at hygge sig og sige god jul til venner og bekendte, skal have noget at spille for, uden at betale en bondegård. Derfor er deltager gebyret i år også sat ned, og er idag et af de billigste stævner at deltage i.

Derfor kan vi kun opfordre alle til at tilmelde sig Aarhus største indefodbold stævne. Redmark – Mitre Cup afvikles d. 20 december i bellevue hallerne i Risskov i det nordlige Aarhus. Turneringsstart vil være kl 0900 og vi regner med at de sidste kampe er færdige mellem kl.19 & 20. Ved tilmelding kan man ønske om man ønsker at spille formiddag, middag eller eftermiddag.

Tilmelding foregår på indeforbold.dk link-> goo.gl/7yd8qi Seneste tilmelding er 12 december. Men tilmeld jer med samme, inden de sidste pladser er taget.

Skulle du have spørgsmål, så tøv ikke med at skrive på henno@dgl2000.dk eller mobil 21802019

HOVEDSPONSORER

redmark

mitre

PULJESPONSORER

RB logoMellemrum logo

merie-logo2

Made4men logominigolf 160-65Langhoff & juul logo

barca travel logoSuveran_logo

 

Sportigan

 

 


 

DGL 2000 præsenterer et imponerende trænerteam til klubbens talenthold (serie 4)

Det med stor glæde og flot medie bevågenhed vi kan præsentere trænerteam for klubbens fantastiske talenthold (serie 4). Teamet er en spændende blanding af nye unge talentfulde trænerkræfter i form af Rune Mønster og Jacob Jensen (studiekammerater fra seminariet og mange års aktiv fodboldkarrierer på bagen) og bund rutinerede og solide kræfter i skikkelser af vore egen årets DGL’er Frede Frugt og MR DGL Hvidberg Sr.

DGL første og nok største fan Bjarne (Hvidberg brødrenes far) udtaler: “Jeg har fulgt klubben siden 2003 da klubben havde 16 medlemmer og spillede serie 5 – en fantastisk rejse og klubengagement man skal lede længe efter…at se sådan en trænerteam bliver præsenterer her 13 år efter det hele startede, og så på klubbens talent hold, vidner jo i sandhed om kvalitet…jeg glæder meget til at følge holdet og trænerteamet hvor min søn endnu gang gør en forskel for klubben!”

Jacob jensen udtaler: “Rune har fortalt mig meget om klubben og da chancen bød sig for at blive træner for et så spændende hold slog vi til med det samme…vi læser begge på seminariet hvor især idræt er vores store passion – vi glæder os til at prøve teori af på DGL drengene og ikke mindst have det mega sjovt til både træning og kamp…flere studiekammerater har allerede fået nys om vi skal være trænere i klubben, hvorfor de har meldt sig under DGL fanerne…vi glæder os helt vildt til at komme i gang samt lære fra rutinerede kræfter som frede og Hvidberg sr”.

Frede og Hvidberg sr udtaler lettere opstemt og simultant: “Rune og Jacob har givet os energien og lysten igen til at træne fodbold – det bliver nogle fornøjelige time til både træning og kamp”.

Frede og Hvidberg vil hjælpe Rune og Jacob godt igang og ca. træne en gang om ugen samt hjælpe til i de kampe hvor Rune og Jacob er forhindret.

Tag rigtig godt imod teamet og glæder jer til spændende forår.

Kh. Bestyrelsen og sportsteam

Malte Brask tager styringen for DGL’s dejlige damehold

Det med stor glæde vi kan meddele klubben, at Malte Brask fortsætter som dametræner i DGL 2000.
Malte tog pigerne med storm og har vist et imponerende engagement og gå-på-mod.

Formand Peter Kjeldsen udtaler: “Vores dygtige damehold, der på mange måder er limen i klubben, fortjener det bedste og en flot fyr, hvilket vi har fundet i Malte…vi glæder os meget til at følge holdet og håber desuden på tilgang af nye spillere så Malte kan få en folk at arbejde med til hver eneste træningspas”

Malte Brask udtaler: “Det seneste halve år har jeg lært mere om mig selv, og tøser, end jeg ture drømme om…jeg er desuden blevet bedre til at navigere på FB hvor især besked funktionen er blevet brugt flittigt…jeg nyder at arbejde med piger og pigerne nyder mig” slutter Malte af med et stort smil på læben.

Vi glæder os meget til at følge Malte og pigerne i 2015. Det forventes at Malte i høj grad vil inddrage pigerne så træning og kamp kan fungere optimalt nu hvor holdet kun har en fast træner.

Tag rigtig godt i mod Malte og kom ud og støt pigerne hver gang det er muligt – de fortjener om nogen stor opbakning!

Kh. Bestyrelsen og sportsteamet

Klubstifter vender hjem

Rygtemøllen er igang her i vinter pausen. Og her kommer et af de helt store, og vi håber meget at det er sandt

D. 20 december er næsten dagen før dagen, altså dagen før juleaften. Men d. 20 december er også dagen hvor en af DGL’s tydelige skikkelser da klubben blev stiftet, Martin Jensen, vender hjem.

Rygtet siger, at Kristian Hansen har samlet et hold af gamle koryfæer, krydret med nuværende, men rutinerede, spillere. Holdet skal kæmpe med om titler til DGL’s store indendørs turnering Redmark – Mitre cup i bellevue hallerne. Udover Martin Jensen og Kristian Hansen, kommer holdet til at bestå af Thomas “Svalle” Schwartz, Marc Ballegaard, Sean Bateman, Peter Fruergaard, Michael Neergaard.

Der er selvfølgelig udtaget en noget større backup trup, da man ikke kan garantere at disse spillere kan holde sig skadesfri. I backuptruppen findes tidligerer modtagerer af Årets DGL’er, formænd, bestyrelsesmedlemmer & evige comeback kids. Så lige meget om der skulle falde et enkelt afbud, pga et hold i rykken, eller ligende skader, så bliver det et slagkraftigt mandskab.

På trænerposten, er det bestemt heller ikke en ubetydelig personlighed der tager plads. Den mest vindende træner i DGL’s historie, Ulrik Rasmussen, tager plads på sidelinien, for at guide de rutinerede spillere, på den lille indendørsbane.

Skulle du have lyst til at tage kampen op mod dette, og andre slagkraftige hold, så er der stadig ledige pladser. Tilmelding foregår via linken her: goo.gl/7yd8qi Og du kan læse mere om stævnet her: http://dgl2000.dk/?page_id=2383

Puljerne for foråret 2015 er klar

Så er puljerne til forårets kampe endelig klar for JS, S2 & S4.

JS skal en godt rundt i jylland til blandt andet Brønnerslev og Viborg. S2 skal også ud og prøve kræfter med nye hold som Bjerringbro og Stjær. Derudover skal DGL’s 2.hold i lokal opgør med TST’s 1.hold. S4 bliver inden for aarhus og skal kæmpe med blandt andet det AGF mandskab som 2. holdet sendte ned i S4 i efteråret.

 

Se dem via links herunder:

JS: http://dgl2000.dk/?page_id=42

S2: http://dgl2000.dk/?page_id=48

S4: http://dgl2000.dk/?page_id=87