Måned: maj 2015

25/5-15 JAI – DGL damer.

Der var lagt op til god fight denne ganske almindelig mandag i Viby Jylland.

Træner Karsen og truppen + startopstilling:

Britt
Ninna – Carina
Birgitte – Maja – Malou
Joan

Bænken: Anette, Bettina og Alina.

Allerede under opvarmningen, kunne vi se, at JAI godt kunne finde ud af det der fodbold. Så seriøsitetshatten kom på og vi fik varmet godt op.

Kampen blev fløjtet igang og DGL kommer godt fra start, vi får lavet tiki taka i bedste stil. Der bliver gået til den, fra begge hold, skulderskub praktiseres og JAI udøver riv i trøjer og arme og skub i ryg.

Af højdepunkter kan nævners.

– DGL’s første mål, afsluttet af Birgitte. Et 1:2 opspil og så på kassen.
– Vores andet mål, afsluttet af Maja. Fik en spilning fra kanten lige over midten. Løb mod mål og i den kølige afslutning blev jeg fældet bagfra. Men det hjalp ikke modstanderen. Mål var der!
– Birgitte legede cirkus og forsøgte at stå på bolden, men det gik galt. Det resulterede i, at hun ikke kan spille lørdagens kamp, pga. nakkesmerterne. ( flot 😉 )
– Anden halvleg fik de et mål, da vi var faldet lidt i tempo. ( Pis!!!! )
– Maja giver skulderskub til en modstander, som ryger med hovedet ind i en medspillere’s skulder ( klask og op igen ).
– Carina blev skudt lige på kinden/ansigtet og blødte fra alle huller eller i hvertfald næse og mund.
– Sidst men ikke mindst forsøgte en modspiller at skyde udefra, Ninna lavede et underligt hop, hvor hun krummer sig sammen ( i forsvar ). Her mente dommeren, at Ninna tog bolden med hånden og dømmer straffe tre min før kampen blev fløjtet af.
De scorede, trods Britt hopper til rigtig side og havde en hånd på.

F**$€#%~!*k noget P*$|<.

– Vi forsøgte alt hvad vi kunne, at få scoret i de sidste minutter og havde også et par forsøg, men som gik ved siden af, så de fik to udespark, som de bruger 20.000 min på at udføre. Tidsudtrækning er jo en mega sjov leg?!

Bitter og ærgelig gik vi fra denne kamp.

Stemmerne: Karsten 1, Maja 7 og ninja- målmands-Britt 9.

Aktionærdag 2015 – Lørdag 30. maj

Lørdag d. 30 maj

Kære nuværende og tidligere aktionærer, venner af DGL 2000 og andre interesserede,Igen i år inviterer DGL 2000 klubbens medlemmer, venner, sponsorer og ikke mindst aktionærer til Aktionærdag 2015! Herlighederne finder traditionen tro sted på hjemmebanerne i Tilst, hvor alle klubbens hold i dagens anledning skal spille kamp.

Ud over seværdig og underholdende fodbold vil vi på denne dag også trække lod blandt klubbens aktionærer, som alle har chancen for at vinde præmierne i årets første udtrækning.

Der er i 2015 præmier til en værdi af mere end 20.000 kr.
Til de der ønsker at deltage i lotteriet, men ikke har købt en aktie – eller hvis du ønsker, at købe flere, kan det stadig nås! Der kan købes aktier indtil vi rammer dagen her.

Til lejligheden vil vi tænde grillen og serverer lidt til ganen. Der vil være gratis øl, vand og pølser til alle aktionærer. Og tag da endelig børnene med – vi har en hoppeborg og mange andre muligheder for leg og spil.

Ligeledes fortsætter vi traditionen med kagekonkurrencen, som er åben for alle – så find din indre bager frem, og kreér dit mesterværk – Din indsats vil uden tvivl blive værdsat at ALLE i DGL 2000! #DGLskerKage

Programmet for dagen er som følger:

Hvornår? Hvad?
09.15 S4 vs. Torpedo AT
11.00 JS vs. Løgstør
12.30 Damerne vs. Torpedo AT
13.30 S2 vs. Galten
15.30 S6 vs. Sabro IF

Efter damernes kamp udtrækkes vinderne af præmier i aktionærtombolaen, og i pausen af S2-kampen mod Galten finder vi vinderen af kagekonkurrencen.

Samme dag vil der lige i nærheden være byfest i Tilst. Derfor gør vi folk opmærksomme på, at parkering kan blive en udfordring denne dag. Byfesten afholdes uden for Aktiv Center Tilst, så parkerings mulighederne i dette område vil være nærmest umulig. Vi opfordrer folk til at parkere enten på Langkjær Gymnasiums parkeringsplads eller ved Bilka på den anden side af Viborgvej. Der er gangstier, der sikrer let og sikker færdsel mellem parkering og banerne (se kort).

Vi ønsker alle på forhånd en god dag og gu fu’bol – vi glæder os til at se Jer!
Eventulle spørgsmål kan henvendes til:

Morapedi Mohapeloa – kommunikationschef@dgl2000.dk
Mads Wagner – sponsorchef@dgl2000.dk

Brønderslev – DGL2K 17/05-2015

Gameday!

Søndag aften skulle det være! United mod ærkerivalerne fra Arsenal. Kampen om 3. pladsen og direkte adgang til Champions League. Manchester United spillede igen alt for flot fodbold og bragte sig komfortabelt foran 1-0 i 1. halvleg. Boldbesiddelse på over 60 %. Ingen chancer til Arsenal. Yes mand!
Men i 82. minut…. Selvmål fra TYLER BLACKETT!!! Hvem fanden er TYLER BLACKETT?! nej nej nej… Hvor har det bare været frusterende at være United fan i denne sæson.

Nå, men heldigvis kunne det ikke fuldstændig ødelægge humøret på denne flotte, blæsende søndag, for DGL havde tidligere på dagen smadret Brønderslev IF sikkert 3-2. Eller i hverfald i første halvleg blev de smadret. 2. halvleg var noget rodet pisbold.

Det sviende nederlag på 0-1 til bonderøvene fra Støvring tre dage forinden skulle vaskes bort, og det skulle gå ud over Brønderslev. Et tændt DGL mandskab sad på det meste i første halvleg, hvor en i øvrigt nydelig og nyklippet Simon J, smaskede bolden i nettet efter sæsonens flotteste opspil. Sideskift, overlap, indlæg, inderside, mål. Bom. Wow.

I selvsamme halvleg fandt også sæsonenes flotteste mål sted. Kontra til DGL, opspil i venstre side, sideskift til fremadstormende Hvidberg jr, alle råber tag et træk, men nej, KAPOWW! Afslutter første gang uden for feltet, og som et ustoppeligt projektil ender bolden i netmaskerne bag en chanceløs keeper.

2-0 til DGL og kampen er lukket. Skulle man tro.

En strid modvind og lange bolde i 2. halvleg voldte store problemer og Brønderslev bragte sig på 2-2, inden en hårdtkæmpende Gammelgård smider sig ned i en 50/50 bold i Brønderslevs felt. Straffespark og gult kort til Brønderslev. Fy for en skefuld. Tarik sparker, som en ung og flot Pirlo, midt i målet – 3-2 !!! Sådan!

MoM med 7 stemmer: Thomas Teske fordi han er en pisse god stopper. Husk øl, Thomas.

Ref: Hvidberg jr.

DGL damerne holder legestue på hjemmebane mod IFSK

Det var tydeligt at mærke, at damerne (og i høj grad chefen Karsten!) ikke var tilfredse efter mandagens smalle nederlag. Derfor var damerne onsdag aften på jagt efter en ny sejr – en kamp som skulle spilles mod puljens daværende bundhold IFSK.

Der er igen opdeling på målmandsposten, hvor Maja og Carina deltes om den i dag ret kedelige opgave. DGL formåede i store dele af kampen at holde bolden langt væk fra DGL kassen – til trods for, at spillet ikke altid var det mest prangende.

Der er spillet omkring de gyldne 10 minutter da målfesten skydes i gang. 1-0 efter en fin DGL kombination. Forløsning. Efter Joans mange brændte chancer i mandags (og i denne kamp!) får hun endelig scoret. Ikke så lang tid efter smider Anita kuglen afsted mod IFSK målet og igen er der kasse. 2-0 efter blot 15 minutters spil. Spillet bliver i perioder lidt bedre og Britt bliver spillet fri og trykker af med en fin inderside midt på IFSK-pigernes banehalvdel – MÅL! 3-0 til DGL og lettelse og jubel er igen at finde på grønsværen i DGL.

Pausestillingen er dermed 3-0 til de gale. Desværre får IFSK også et mål kort inde i 2. halvleg. IFSK pigernes bedste spiller får mulighed for en semi-friløber, Carina kommer fint ud af målet og forsøger at fange bolden, men desværre suser den forbi. Julie mener ikke, det er en bold hun ikke kan nå og sprinter ivrigt ned mod bolden for at fange den. Desværre kikser redningen lidt og både Julie og bolden tumler ind i målet. Desværre, trods god fight! Det var dog bare et trøstemål og DGL pigerne hiver sig lidt op igen. Joan får med lidt held puttet bolden mellem keeperens ben til 4-1. Anita følger kort efter trop igen og smider bolden i kassen til 5-1. Jeppes ualmindelig gode liveopdatering bevidner, at det foregik med dobbelt tunnel – først på forsvaret, derefter på keeperen. Ninna er smidt op på midtbanen og ser sit snit – hun råber (meget højt, hvis det ikke betegnes som skrig!) til Maja at hun er fri til højre på banen og Maja sender bolden afsted i hendes retning. Med masser af vilje får Ninna omsat chancen til mål efter lidt tumult inde ved fjerneste stolpe. 6-1. DGL er ikke færdige endnu og Maja sætter den sidste scoring ind, med ca. 3 minutter tilbage af kampen. 7-1 bliver kampens resultat. Stemmerne fordeles forholdsvis lige og Britt og Joan løber med en delt kampens-spiller-kåring.

Eufori, kage, øl, storsejr og god opbakning igen i dag – Tak for støtten.
Vi er klar til at gentage successen igen på mandag – vi ses!
Det go’ fubol!

Første nederlag til DGL damerne mod ASA

Som regel er 3. gang lykkens gang – men sådan blev det ikke i 3. spillerunde for de gode DGL damer. Trods godt spil og fremragende opbakning på sidelinjen måtte DGL damerne lide deres første nederlag i sæsonen mod ASA på 0-1.

Som bekendt er damerne uden fast målvogter, og vi skal derfor alle sammen tage vores tørn i kassen. Mandag starter Louise på mål og tager første halvleg. Hun udtaler selv, at hun er meget nervøs for det, men naturligvis vil give sit bedste. Kampen går i gang og for DGL’s vedkommende starter det hele lidt rodet med lange bolde frem ad banen uden opfølgning og mange tabte dueller i mand mod mand spillet. Louise gør det godt i målet og har mange fine redninger – nervøsiteten ses ikke. Desværre kommer ASA hurtigt foran på et meget heldigt (eller meget flot?) hovedstødsmål, der bliver sat ind på hjørnespark – der er gået ca. 8 minutter. ØV!

DGL pigerne kæmper naturligvis videre, og får vundet lidt flere dueller og kommer mere i boldbesiddelse. Man kan godt mærke, at ASA damerne har brugt en del af deres energi i første halvleg. Begge hold har mange chancer, der nok burde være omsat til mål – specielt i anden halvleg. Set over hele kampen, er det desværre ikke det bedste hold, der vinder kampen.

Der var super god opbakning til DGL damerne trods det våde vejr. Efter kampen stemmes der, mens der nydes lidt trøste-kage i omklædningen. Fansene får lov at stemme med, og Ninna bliver kåret til kampens spiller – en rigtig fin indsats i både forsvaret og på midtbanen.

Sejren og de mange mål snupper vi i stedet fremover. Vi begynder det onsdag kl 19.00 på hjemmebane mod IFSK. Tak for opbakningen, drenge!

DGL 2000 vs Skovbakken

Med et vandrende lavtryk liggende lidt mod vest, og som skulle trække ind over Danmark i løbet af dagen, var alle klar over at vejrbetingelserne ikke ville være de bedste i lørdagens kamp mod førerholdet Skovbakken. Det var dog et DGL-hold fyldt med selvtillid efter en flot sejr over CIF, som var klar til at gå ud og tage kampen op med det århusianske svar på ”Den Gule Fare”, og det var da også et DGL-hold som var bedst i første halvleg. Det ene angreb efter det andet piskede ned mod Skovbakkens mål, som regnen piskede ned over banen… Det var dog gæsterne fra Bakken der bragte sig i front på et afrettede skud, som den nye målmand Casper var chanceløs mod. Denne føring holdte dog ikke længe, da Mathias Hvidberg med et uimodståeligt drømmehug fra 50 meter (eller 20), bankede den ind bag målmanden, som stod plantet som et træ i Harzen. Med ét var selvtilliden tilbage i holdet, og minsandten om ikke også regnen ophørte i et kort sekund! 2.halvleg blev dog en slem skuffelse for alle DGL’erne i Tilst denne dag, da 3 scoringer af Skovbakken slukkede håbet for den anden sejr i træk…

Kampens spiller: Mathias Hvidberg

Referat: Morten Møller

DGL 2000’s 3. hold: stadig ubesejret efter topopgør mod IFSK

På en solskinnede højhellig søndag, skulle DGL 2000’s talentspækkede 3. hold spille topopgør mod IFSK på udebanen ved Hasle skole. Begge hold var ubesejret til kampen, og DGL 2000 kom bedst ud af starthullerne, men IFSK kom bedre med i løbet som kampen skred frem. De fik også tilkæmpet et straffespark, som nogle så som tvivlsom (specielt Kloster). De udnyttede straffesparket op bragte sig foran med 1-0. Talenterne fra DGL 2000 satsede alt i standardsituationerne, specielt Barker’s omtalte lange indkast, hvilket også gav pote, da Hans T kunne reducerer til 1-1 ved en nedfaldsbold. Efterfølgende var kampen meget lige med et chancer til begge hold, dog nok et lille overvægt af chancer til IFSK, men et solidt forsvar og sikker sidste skanse i Jacob Wind, som også blev kampens spiller, sørgede for ikke at lukke flere mål ind, hvorved kamp endte med et fair og acceptabel uafgjort og stadig ubesejret. Vi satser på det ikke ændre sig i næste kamp mod FC Aros.

AROS FC – DGL2000

Det ubesejrede 3. hold var denne gang kommet til hjertet af gjellerup parken, hvor AROS ventede. Startopstilling:
LIS
Jimmy – Kloster – Asbjørn – Marc
Phillip
Jakob L – Søren – Mads – Fribo
Mikkel

Bænk: Lasse Terp, Barker, Martin Hvidberg
Fra sidste kamp kunne vi huske en meget irriterende 9er, der var aros’ klart bedste. En gul-støvlet mand der var meget svær at få bold den fra, og vi var derfor meget klar på at dæmme op for ham endnu engang. Det vidste sig dog at han slet ikke var med, og vi kunne koncentrere os om at få vores eget spil til at køre. Det var bankende varmt og dette befandt hjemmeholdet aros sig bedst i. Midt i første halvleg scorer de på et forsvarskiks med et lop over en fremstormende LIS.
Herefter forsvandt solen bag nogle skyer, og aros havde faktisk ikke rigtig flere chancer i den kamp.
DGL fik mere spil og scorede 2 gange til stor fustration for aros. Måske var det derfor de blev lidt iltre mod slutningen af kampen. DGL er i angreb men mister bolden. I genpresset laver Jakob (der ellers ser flink og rar ud) frispark. Frisparket bliver dømt og alt synes at være i den skønneste orden. Aros vælger så noget underligt at hidse sig voldsomt op over dette frispark og flyver hen i hovedet på Jakob. Aros spilleren vil dog ikke slås med Jakob, da han godt ved han får hele DGL efter sig. Han nikker så Jakob en skalle og Jakob smider sig i græsset. Flere Aros spillere kommer til for at trække hjerneblødningen væk fra det hele, og der er meget store skænderier i Aros lejeren. Aros spilleren får selvfølgelig det røde kort, hvilket han er meget overrasket over. Han vil derefter ikke give sit navn, men holdkammeraterne får ham dog overtalt til at give det. Kort tid efter fløjter dommeren af, og DGL kan endnu engang trække sig sejersrigt ud af opgøret.
Stemmer:
Søren: 6
Kloster: 4
Phillip, Asbjørn, Jimmy, Marc og Mads: 1

/Kloster

JS2: DGL2000 – Støvring IF 0-1

På en solskinsfyldt Kristi himmelfartsdag tog JS drengene fra DGL2000 imod et formstærkt Støvring mandskab, som havde hentet 7 point i deres seneste 3 kampe. Trods det at forholdene op til kampen var perfekte med en bane (ifølge Hedegaard) som mindede om en golfgreen, blev kampen en rodet affære som Støvringmandskabet kom bedst ud af med en smal 0-1 sejr.

DGL kom ellers ud som lyn og torden og satte sig hurtigt på kampen. Især Morten Gammelgaard var skarp på kanten og fik udfordret sine direkte modspillere med anledninger til flere afslutninger, uden dog at være helt farlige. Men som set for ofte i dette forår så kommer DGL bagud 1-0 efter 25 minutter i en periode hvor DGL ellers sidder tungt på begivenhederne. Det var Støvrings farlige angriber Mads Harboe som flot sparkede bolden i kassen uden chancer for Jesper i målet. Trods det flotte mål er det alligevel bittert, at det netop er Mads Harboe som scorer, da DGL i oplægget inden kampen snakkede om at lukke ned for Mads’ venstreben.

0-1 var stillingen, da de to hold gik til pause. DGL snakkede om at investere mere i nærkampene samt at presse Støvrings lidt tunge bagkæde. Det lykkes dog ikke helt og de sidste 45 minutter var præget af, at Støvring ikke ville frem på banen. Selvom DGL havde svært ved at bryde Støvrings defensiv op, bliver DGL snydt for et klart straffespark midt i 2. halvleg. Det kunne ellers have ændret kampen, men som den eneste på banen så dommeren ikke hændelsen. DGL forsøgte at presse på for chancer i den sidste del af kampen ved at smide TC i front, men desværre endte det ikke i mål, hvorfor kampen sluttede 0-1.

Kampens spiller: Morten Møller

Referat: Godthaab

S2: Marginaler afgjorde kampen til Stjærs fordel

Lørdag skulle serie 2 mandskabet på en regnfuld eftermiddag forsøge at tage alle tre point med hjem fra et gudsforladt sted i Skanderborg kommune, kaldet Stjær. En opgave der umiddelbart kunne virke uoverkommelig, med de to holds formkurver in mente.

Allerede i omklædningsrummet var der dog en boblende optimisme og en tro på, at vi kunne få noget ud af opgøret denne eftermiddag. Om årsagen til denne optimisme og kampgejst skulle findes i Thorkilds gode taktiske oplæg og lysten til at kæmpe for ham, sportschef Ulrik Rasmussens blotte tilstedeværelse eller lyden af NWA i omklædningsrummet skal være usagt. Det kunne også være, at det var fordi man kunne kigge rundt i omklædningsrummet og se, at DGL denne lørdag mønstrede 14 usandsynligt gode fodboldspillere. Opstillingen var som følger:

Morten Målmand, Troels, MundZe, Kim T, Henno, Mark J, Stendig, KB, Bloks, Peter P og den fortabte søn Overgaard på toppen. Bænken var ligeledes stærkt besat med Dahl, Jan C og Terker.

Regnede Stjær med, at de skulle ud til en rutinesejr, så måtte de hurtigt tro om igen. Fra første fløjt var samtlige spillere fra DGL mere agressive i duellerne og de første 20 minutter sad vi fuldstændig på kampen. Den gode fight gjorde, at spillerne fra Stjær kun havde bolden til låns meget kort tid af gangen, inden den igen var på DGL-fødder. Det udmøntede sig i et par halve chancer, men desværre gav den gode periode ikke fuldt udbytte i form af mål. Stjær kom herefter bedre med, og efter 30-35 minutters spil, brød de igennem og udplacerede en chanceløs Morten Målmand. Med sådan en spand koldt vand i hovedet, kunne man frygte, at et hold i modgang ville miste modet og lade Stjær få de tre point uden yderligere kamp – men det blev bestemt ikke tilfældet. Efter målet fortsatte den gode DGL-fight nemlig, og kort før den – i øvrigt udmærkede – dommer fløjtede til pause, kom belønningen. Henno slog fra sin position på venstre back en lækkerbisken af en bold op til Mark J, der var trukket ind fra sin plads på kanten. Mens Stjær spillerne kiggede langt efter et flag fra linjevogteren, var der masser af tid til at tage bolde til sig og udplacere den fremadstormende keeper.

Anden halvleg blev en lidt mere rodet affære, men stadig en meget lige kamp. Det var en halvleg uden de helt store chancer, hvor det kunne vippe begge veje, men hvor Stjær havde det held, man så ofte beskylder tophold for at have. I en periode hvor der blev spillet 10 mod 10, bragte de sig foran med et lumsk skud på den drivvåde bane. Alle tre indskiftere kom på banen, og kæmpede mindst lige så hårdt, som dem der var der i forvejen. Lige lidt hjalp det, for da der for alvor blev satset for at få en udligning, blev der slået kontra, og kampen blev reelt afgjort med 3-1 scoringen.

Endnu et nedelag blev det altså til – alle medvirkende var dog enige om, at vi skal tage den gode fight med fra kampen, og så skal pointene nok komme i de næste kampe.

Peter P udviste ekstra god gejst og blev fortjent kampens spiller med 5 stemmer. Efter ham kom MundZe, Toft og Mark med 3 stemmer, Bloks på hjemmebane fik 2 stemmer og Overgård tog en enkelt.

Special mention til Terker, der blev ringet op 15 minutter før vi andre mødtes på HHS. Han aflyste alle planer og smed hvad han havde i hænderne (inkl. børn!) for at tage til Stjær og hjælpe i jagten på de tre point. Det er ikke uden grund, at han kaldes en levende DGL-legende.