Måned: oktober 2015

Årets DGL’er 2015

Kære dejlige DGL´er 🙂
Det er blevet tid til at stemme på årets nominerede DGL´ere. De nominerede er:

NINNA PIILGAARD
Jeg har nomineret Ninna Piilgaard, fordi hun i mine øjne er året’s dgl’er. Hun hjælper gerne til hvor der skal hjælpes, om det er til arrangementer eller spille kamp for herrerne, hun tager ud og hepper på herrerne, også selvom hun har sine børn, så kommer de med, og spiller hver kamp for pigerne (også når hun har sine børn). Hun bager gerne kage, til både pigerne og herrerne. Hun er super god til at tage imod nye spillere – all around, og sørge for at få dem med til alle fælles tingene, og arrangere ting for pigerne, så vi kan komme tættere på hinanden som hold. Hun brænder for, at få flere spillere til klubben og sørger for, at folk hygger sig. Ligeså vel som hygge, kan hun være alvorlig og kampklar. Hun har gejsten og klubånd og kører gerne helt til Ålborg for at hente en spiller til kampen. Og sidst men ikke mindst, så er hun altid i super godt humør og spreder god stemning i dgl :).

MARTIN HVIDBERG
Martin Hvidberg har nu igennem mere end 10 år været en fast del af DGL2000, og både som spiller og træner har han bidraget til klubbens udvikling. Martin møder altid op til træning med et smil på læben, han er pålidelig, omgængelig og vellidt af alle i klubben. Martin har over flere omgange trådt til når klubben har haft brug for hjælp, senest i foråret som mentor for et ungt trænerteam og i efteråret som ledende træner/koordinator på klubbens 3. hold. Martin er vel nok den spiller i klubben med flest kampe og mål på cv´et, og på trods af at han nærmer sig old-boys segmentet så er engagementet i DGL stadig højt! Martin er det tætteste vi kommer på et vaskeægte levende klubikon – En true DGL´er!

ANITA SUNDGAARD LARSEN
Jeg mener at Anita er et godt valg til Årets DGL’er. Selvom hun er et forholdsvis nyt ansigt i klubben, har hun vist engagement i klubben fra start af og taget mange opgaver på sine skuldre med at få samlet pigeholdet.  Jeg mener at hun altid har de fem klub værdier i hendes væsen i DGL. Især Klubånd, Åbenhed og Hygge er nogen af de emner som Anita har i sig. Anita er træner for dameholdet og har virkelig trådt i karakter både på og uden for banen – specielt når det lige kniber. Hun har en stor aktie i at dameholdet stadig fungerer, og det er meget vigtigt for DGL, at hun fortsætter. Anita dukker ofte op og ser de andre hold og hendes fokus er ikke på holdånd, men derimod klubånd. Når der er fest eller andre sociale arrangementer dukker Anita altid op, og hun giver også gerne en hånd med! Hun er om nogen indbegrebet af DGLs værdier og er aktiv på vigtige områder af klublivet med kagebagning, fester, support til alle holdenes kampe osv. Hun er sammen med de andre piger med til at skabe den sammenhæng, som er så vigtig en en klub som DGL.

TRINE KRISTENSEN
Fordi hun, ikke kun har været med hele året, men siden DGL fik et pigehold. Hun ligger i top 5 over dem der har deltaget i flest træninger i 2015, hun ligger i top fire over dem der har deltaget i flest kampe og i top fem over dem der har fået flest stemmer og dette på trods af at hun var ude i ca. en måned i foråret på grund af en operation!. Trine er en fighter, ikke kun på banen, men også uden for. Trine er en vaske ægte DGL’er og hun VIL denne klub. Og selvom hun er alderspræsident og tror hendes krop ikke kan være med på samme plan længere, så viser stemmerne noget andet. Trine giver sig altid 100% i kampene og er en yderst sikker og solid sidste mand i forsvaret, som vi nødigt vil undvære. Du fortsætter selv om alle dem du startede med i sin tid, er faldet fra. Og hun kæmper for at der fortsat skal være et pigehold i DGL, hvilket blandt andet ses ved at hun er en del af rekrutteringsteamet og ved at hun er god til at tage imod nye spillere på holdet. Og hun deltager i samtlige sociale arrangementer i DGL. Trine still going strong!

PETER CASPERSEN
Peter er for mig indbegrebet af DGL-ånden, som måske ellers desværre er lidt på retur generelt. Han stiller op for hvad end hold, han bliver bedt om at spille for – det er ægte klubånd. Han giver hånd til trænerne, roser konkurrenterne til både træning og kamp, og han udviser ægte glæde over at være i DGL – det er respekt. Han spiller for at vinde, når han spiller, om det så er på 1. holdet eller 3. holdet, og det irriterer ham, når det ikke går sådan – det er vilje til sejr. Han hilser hjerteligt på alle altid – det er åbenhed. Og så er han indbegrebet af en hyggeonkel – hvis han ikke selv kan spille, så dukker han op og agerer holdleder. Han prioriterede 2. holdet over 1. holdet i foråret, fordi de havde mere brug for opbakning osv. Jeg synes, Peter er et rigtig godt bud på Årets DGL’er

KASPER HEDEGAARD JOHNSEN
Kasper er en energisk træner, som på kort tid, har formået at smelte sig ind i DGL’S ånd og kultur. Han omfavner ALLE spillere, i alle trupper, og skiller ikke mellem høj og lav. Samtidigt sætter han høje krav til sine spillere, og specielt førsteholdet. Det gør at man som spiller, gør at man vil yde ekstra, samt at man fortsat føler at man udvikler sig. En anden stor styrke, er hans ærlighed. Kasper roser og kritisere, ud fra objektive betragtninger, og kommunikere disse betragtninger personligt til hver enkelt spiller, hvad enten det er skidt eller dårligt. Den største styrke er dog nok hans væsen. Kasper er vel trods sin seriøsitet og motivation, en meget vellidt person i hele DGL.  Der er altid godt humør omkring Kasper. Et virkelig godt match for DGL som klub.
[poll id=”3″]

 

Nominer person til Årets DGL’er

Kære venner

Det er blevet tid til at nominere Årets DGL`er!

Nomineringerne skal sendes til okonomichef@dgl2000.dk senest onsdag d. 14 oktober.

Årets DGL’er gives til det medlem som både på og udenfor banen, er et lysende
forgangseksempel på, hvad klubben er og gerne vil stå for. Et medlem som
på fornemmeste vis udlever klubbens fem værdier:

 • Klubånd
  • Klubånden er grundfundamentet i DGL 2000, hvor alle omkring klubben på forskellig vis hjælper til og tager del i klubbens udvikling. Klubånden er med til at binde alle klubbens medlemmer sammen på tværs af holdene, hvilket skaber et helt unikt sammenhold. I DGL 2000 forventes det, at man som medlem er loyal overfor klubben i ord og handling. Medlemskabet indebærer samtidig en engageret holdning, hvor overholdelse af aftaler og mødetidspunkter er en naturlig del af ansvaret.
 • Respekt
  • Klubbens medlemmer skal udvise respekt på såvel som udenfor banen. Dette gælder overfor klubbens overordnede regler, målsætninger, trænere, medspillere, modspillere og dommeren, og skal være med til at fordre en seriøs og åben dialog spillere og trænere imellem. Dette muliggøres ved at det enkelte medlem påpeger eventuelle problemer eller kritikpunkter, og aktivt deltager i løsningen af disse.
 • Vilje til Sejr
  • I DGL 2000 lægger vi vægt på, at medlemmerne har viljen til at yde en seriøs indsats. Dette indebærer en konkurrenceorienteret indstilling, hvor der udvises ansvarlighed og engagement til både træning og kamp, således at de bedste betingelser for sejr er til stede. Vi stiller os aldrig tilfreds med tingenes tilstand og søger hele tiden at blive bedre i alle klubbens arbejdsområder.
 • Åbenhed
  • DGL 2000 er en klub, der er åben for alle, der har lyst til at indgå på klubbens gældende principper!
  • Alle medlemmer behandles, uanset sportslige kvalifikationer, med respekt og lydhørhed af såvel trænere, ledere som medlemmer. Alle, der måtte ønske det, kan få indsigt i klubbens regnskab, bestyrelsens arbejde samt vedtægter, vision og værdier.
 • Hygge
  • I DGL 2000 lægger vi stor vægt på, at medlemmerne fungerer godt i klubben. Socialt samvær efter kamp og træning opmuntres og støttes aktivt og økonomisk af klubben.


og et medlem, som går forrest på dette grundlag.


Et medlem som er både en gevinst på det sportslige, sociale og til hjælp for klubben.

Med andre ord – et medlem som mange kan og bør se op til.

Redmark forlænger samarbejdet med 2 år!

DGL2000 er stolte af at kunne annoncere at Redmark har forlænget aftalen som hovedsponsor for Aarhus’ største indendørs turnering for både 2015 og 2016. Redmark og DGL 2000 fortætter således parløbet der siden første turneringsstart i 2012 har udviklet sig til et af landets mest attraktive GPM stævner.

Samarbejdet giver mulighed for at fortsætte udviklingen og fortsat højne kvaliteten omkring opsætningen og ikke mindst afviklingen af stævnet. Klubbens Turneringsudvalg er allerede i fuld gang med forberedelserne så DGL 2000 og Redmark igen i år kan hæve overliggeren!

Redmark Cup 2015 afvikles lørdag d. 19. december i Bellevuehallerne og tilmelding foregår her: http://goo.gl/F3KqHS

Som Danmarks 7. største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. De er landsdækkende virksomhed med kontorer i Aalborg, Aars, Aarhus og København. Læs mere om Redmark under DGL’s sponsorer og samarbejdspartnere http://nyside.dgl2000.dk/?tb_sponsor=redmark eller besøg deres hjemmeside på www.redmark.dk

 

/Bestyrelsen

Redmark_hjemmeside

S3.1: AKF – DGL2000 3-1

Der var lagt op til det helt store topopgør efter vores uafgjorte resultat med Hasle i weekenden forinden. Begge hold havde 19 point inden kampen og en sejr ville være afgørende i forhold til en oprykning.
Der var derfor også mange tilskuere på begge sidelinjer og der var lagt op til en topkamp! Her må man rose AKF’s tilskuere for at gøre det rigtig hyggeligt med vandpibe og hvad hjertet ellers kan begære.

Vi stillede op på følgende måde:

Jakob
Magne-Henno-Sifo-Peter P
Johnsen-Hvidberg-Overgaard-Galler
Jesse
Lindblom

Og med en stærk bænk i form af Leth, Johan Skov og Andrei.

Jeg vil nu forsøge at gengive kampen efter bedste evne, men da min hukommelse ikke er den mest pålidelige kan tidspunkterne for mål, udvisninger og andre lækkerier være lidt ved siden af.

Kampen startede ikke helt som den skulle. En lang bold fra AKF’s midtbane blev flot lagt til rette med brystet af deres angriber til en fremadstormende midtbane spiller, som med ydersiden flot lagde den ud i siden uden chance for Jakob i kassen. 5 minutter og vi var bagud – op ad bakke.
Efterfølgende fik vi bedre fat og der gik ikke længe inden økonomichefen valgt at demonstrere sin flotte sparketeknik. Fra 25-30 meter’ish sparkede kan bolden hårdt på kassen og den sejlede ind lige under overliggeren – en fremragende scoring og der var balance igen.

Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage – en god gang indianerfodbold, men begge hold holdte hinanden fra de helt store chancer. Det var for vores vedkommende især den sidste aflevering, der lige manglede efter flere flotte løb af bl.a. Jesse og en veloplagt Lindblom, der i vanlig stil forlængede samtlige bolde med hovedet og tog resten til sig.

I anden halvleg blev der skiftet ud og Andrei kom ind i stedet for Galler, hvilket flyttede Jesse ned på venstre kant og Andrei helt på top. Spillet fortsatte på samme måde som i første halvleg men med et lille overtag til AKF.
Temperaturen steg i løbet af halvlegen, hvor AKF’s tilskuere ikke viste sig fra deres bedste side ved at bl.a. dømme bolde ude, som slet ikke var i nærheden af at være ude og det fik temperamentet lidt op. Det resulterede i et korrekt gult kort til AKF, men det formåede vi ikke at udnytte.
Dommeren mistede efterfølgende lidt overblikket og det betød, at Henno fik et helt uretfærdigt gult kort.

Med cirka 20 minutter igen var uheldet desværre ude, AKF fik scoret, så nu skulle vi frem på banen. AKF lurede dog hele tiden på kontraen og var generelt lidt mere løbestærke. Det var på trods af, at Johnsen fremtvang endnu et gult kort til AKF efter en voldsom tackling, hvor der ikke blev tacklet andet end Johnsens ben. En mand i undertal lykkedes det dog desværre igen AKF at score og så var kampen stort set lukket.
Overgaard lavede et professionelt frispark og fik et gult kort og donerede dermed lidt ekstra til bødekassen og ellers er der ikke meget tilbage at sige om kampen.

Med 4 kampe igen er AKF altså 3 point foran og bedre indbyrdes. Det kræver altså to kampe med pointtab og vi skal samtidig vinde resten af vores kampe, så det er stadig muligt!

Dagens stemmer fordelte sig således:
Hvidberg – 5
Jesse – 3
Overgaard – 2
Peter P – 2
Lindblom – 1
Henno – 1