Måned: december 2015

DGL 2000 laver topsigning i Vinterpausen!

Sparekassen Kronjylland_DGL2000_2015_2018

DGL 2000 har scoret en vigtig underskrift her i vinterpausen! Sparekassen Kronjylland er DGL 2000’s nye hovedsponsor. Sparekassen og fodboldklubben har indgået en 3-årig aftale frem til december 2018.

Hos DGL 2000 er tilfredsheden ikke svær at spore, og formand Kjeldsen har svært ved at få armene ned:

Det er en historisk aftale for DGL 2000 […] Sponsoratet giver os styrket sportslige muligheder, og vi vil allerede i 2016 investere i nye initiativer, som skal hjælpe os i at opnå vores 2018-målsætninger”.

”Vi har i Sparekassen Kronjylland fået en partner, som fra første møde har ageret meget professionel og er utrolig nytænkende omkring udvikling af vores fælles samarbejde. I Sparekassen Kronjylland har vi ikke blot fået en stærk sponsor, men en uvurderlig samarbejdspartner som vil blive en stor gevinst for DGL 2000”, supplerer formanden om klubbens nye ’holdkammerater’.

Aftalen blev indgået 01-12-2015. Der vil være meget, meget mere at høre om vores nye sponsor på Generalforsamlingen lørdag d. 23. januar i Spar Kronjyllands lokaler i Vestergade – Så kom frisk!

DGL 2000 og Spar Kron søsatte allerede samarbejdet med Redmark & Spar Kron Cup 2015, der løb af stablen lørdag d.19. december i Bellevuehallerne. En yderst velafviklet turnering med mange tilfredse deltagere.

Pia Avnsted, Områdedirektør for Sparekassen Kronjylland Aarhus, udtaler om sine positive forventninger til samarbejdet: ”Det har haft stor betydning for os, at det umiddelbart positive indtryk, vi fik af klubben, er bevaret igennem vores samtaler. Det er dejligt at samarbejde med mennesker, som man mærker er præget af en høj grad af professionalisme blandet med en god portion humor og vilje til nytænkning. Det er en cocktail, som i høj grad matcher Sparekassen”.

Klubben byder Sparekassen Kronjylland velkommen og ønsker dem, så vel som alle klubbens medlemmer, et overordenligt godt nytår – Lad champagnepropperne springe! Vi ses i 2016!


Sparkron2

Der kan læses mere på Spar Krons hjemmeside:

http://sparkron.dk/om-sparekassen/organisation/presse/pressemeddelelser/2718-nyt-samarbejde

Træner for S5 på plads til foråret 2016

Så er vi klar til at kunne annoncere den næste julegave til DGL folket.

Trænerteamet for foråret 2016 er på plads. Brødrene Lauridsen tager igen en tørn og står for det nyoprykkede serie 5 hold. Træningen vil stadig foregå i samarbejde med 3. holdet, men til kampene er det Jakob og Simon der er cheferne.

Læs herunder hvem de 2 trænere er og hvad de forventer af foråret:


SIMON LAURIDSEN

Alder: 29, Beskæftigelse: Technical Design Engineer

Særlige Kendetegn:
Når ikke fodboldstøvlerne er snøret på, så kan jeg oftest findes på dansegulvet tilDGL festerne!

Hvad bliver serie 5 holdets kendetegn i foråret?
Vi kæmper som et hold på trods af vejr, vind og tømmermænd! Så med andre ord kendetegner fighter-viljen serie 5 holdet!

Hvad er din ambition for holdet?
At få os solidt plantet i serie 5 og få skabt en god fast stamme af talenter!

Har du noget andet du gerne vil tilføje?
Det bliver pisse fedt og brormand og jeg glæder os til at tage hul på endnu en sæson!


JAKOB LAURIDSEN
Alder: 24 år Beskæftigelse: Pædagogmedhjælper

Særlige kendetegn:
Ham som skyder på mål så snart muligheden viser sig.

Hvad bliver serie 5 holdets kendetegn i foråret?
Serie 5 bliver et sted hvor alle kan være med, vi har fokus på højt humør og en god holdmoral. Derudover håber jeg at viljen til sejr stråler ud af samtlige spillere på banen når dommeren har fløjtet til kampstart.

Hvad er jeres ambition for holdet?
Min ambition for holdet er at folk finder/bibeholder glæden ved at spille fodbold.


Som i nok kan læse bliver foråret præget af masser af sejre og simpel råhygge. Så begynd allerede at glæde jer og få overtalt alle jeres venner til at møde op til træning i DGL til foråret.

Simon & Jakob