Måned: april 2016

Nyhedsbrev – April – Forza DGL! http://nyside.dgl2000.dk/?attachment_id=6978

Bedre sent end aldrig!

Nu udkommer DGL-News! Det har været længe undervejs, men håber I vil kunne lide det.

Du kan læse formandens ord om opstarten og sportschefen berette om at få den sportslige kabale til at gå op.
Traditionen tro giver trænerne også deres besyv med. Læs også om klubbens nye initiativ – DGL’s Venner.

Vi vil fra bestyrelsens side gerne sige 1000 tak til alle klubbens medlemmer, DGL’s venner samt vores sponsorer.
Håber I kan lide det! God læsning!

Nyhedsbrev April2016
Forza DGL!

Serie 3’s trænerteam udbygges!

Serie 3 har fået underskrift på Rasmus Krag, som nu danner makkerpar med Christian “Lis” Sørensen.

Rasmus har tidligere spillet fodbold på højt niveau i AGF. Skader har desværre afholdt fra at fortsætte med at spille, men vi er sikre på at Rasmus kan bidrage med sine erfaringer på banen, ude fra sidelinjen.

Trods Rasmus’ begrænsede trænererfaring, er vi af den overbevisning i bestyrelsen og sportsteamet, at Rasmus har en masse at bidrage med og styrke det set-up vi har med Lis som styrmanden ved roret for 2. holdet.

Vi ønsker allesammen Rasmus Krag velkommen i DGL 2000 – Vi er sikre på, at alle vil og har taget godt imod ham!

 

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen

JS – DGL 2000 vs Birkelse IF – 1-2

Efter 2 kampe uden sejr skulle DGL jyllandsserie herre forsøge at hente alle 3 point imod et Birkelsehold der kom med en sejr og et nederlag i bagagen.

Første halvleg var en lidt tam affære, hvor Birkelse sad mest på bolden, men aldrig kom frem til de helt store muligheder. Når DGL var på bolden gik det for langsom med at køre bolden rundet. Et par gange lykkes det at sat få godt tempo fra hjemmeholdet, hvor forsvaret fint fik skiftet side og bolden ende i vores højre side hvor Møller kom i godt overlap ved Pedi og kommer til et godt indlæg. Desværre stod et par solide Birkelse forsvare og fik afværget situationen

I anden halvleg ville DGL forsøge at sætte et højere tempo og prøve at få skiftet side og komme til nogle muligheder, som lykkes et par gange i første halvleg. Desværre lykkes dette ikke helt i den første del. Derimod kom Birkelse på 0-1 efter et boldtab midt på banen i vores højre side. Her sender Birkelse kanten et skarpt indlæg mellem forsvar og målmand og angriberen kommer først på den og prikker bolden uden og keeper Steffen Sinding. Efter dette kom der mere tempo i hjemmeholdets spil. Birkelse for udvist en mand og dette udnytter hjemmeholdet. På et frispark på kanten af Birkelses straffesparksfælt sparker Morten Møller bolden ind over muren og målmanden kikser sit indgreb og bolden går i mål til 1-1. DGL har en mulighed for at komme på 2-1, men desværre sparker Bloks bolden over ved forreste stolpe. Herefter var det Birkelse til at være i overtal efter TC nedlægger en Birkelse spiller på kanten af vores straffesparksfelt. De får heldigvis ikke noget ud af frisparket, men efter 72 min. spillet kommer en stikning fra Birkelse midtbanen, som angriberen køligt ligger ind over Sinding i målet, og 2-1 til gæsterne. Det lykkes ikke for DGL at komme igen og må endnu engang gå fra banen uden sejr.

Der skal bare komme en sejr næste weekend i Hirtshals, der efter 2 kampe er uden point.

Kampens spiller blev Jacob Thorset.
Skrevet af Steffen Sinding

Thisted FC – DGL 2000 – JS – 2-1

Efter en bustur, hvor der var intet andet spændende end Aggersund broen, at kigge på, nåede vi vores mål. Thisted – middelmådighedens højborg. Et sted så gråt og kedeligt, at gæssene forsøgte at drukne sig selv i lerpytterne.

DGL kom lidt skidt fra start, men efter 10 min kom der rigtig godt styr på pres-spillet: Thisted kunne ikke finde nogle rum i en tætpakket og godt organiseret DGL forsvar. Vi fik ofte erobret bolden og kom tæt på modstanderens mål, men den sidste aflevering og afslutning var ikke liiige helt som den skulle være, hvilket blev symptomatisk for DGL i dag. Et par enkelte afslutninger udefra, og nogle få indlæg blev det til, men helt farligt blev det aldrig. Thisted scorede deres første mål efter CA. 30 min spil, på et hjørne spark, hvor Steffen på stregen reddede CA. 50 skud fra reposter, inden Thisted endelig fik den skudt i nettet. Andet nævne værdigt skete ikke i første halvleg, ud over at Pedi fik en clearing lige i masken, og blev sendt til tælling. Pausestilling: 1-0.

DGL ville tilbage igen og pressede på for en udligning, men kort inde i anden halvleg, fik Thisted FC straffespark, efter at en angriber sprang 2 meter op i luften, og lige snittede Andreas i feltet. Og det blev 2-0 😐
DGL fortsatte for en reducering. Møller kørte renegade og var fast besluttet på at afgøre kampen. Til de flestes irritation betød det færre returløb, men lur mig om det ikke pote alligevel. En dårligt tæmmet bold, en hurtig opsnapning af Møller og en kølig inderside curlet uden om Thisteds målmand. 2-1. DGL blev ved med at jagte udligningen, men hvert angreb sluttede med en tabt bold på sidste 3. del. Thorsted havde 2 store chancer: Han skulle bare have vendt hurtigt rundt og plaffet på mål på den første chance og heade den anden bold uden om målmandens hænder, men ak og ve. Thorsted vendte lige så hurtigt som en færge på den første, og ramte målmanden på den anden. Den skruede repost fra sidstnævnte, var for svær at heade ind for Hvidberg fra en spids vinkel. Det blev til megen indianer-bold, desværre. Og så skete det igen: DGL’s egen SCOTT STERLING(!!!), fik bolden i synet igen. Hvis nogen ikke er bekendt med myten Scott Sterling, så kan denne film give et billede på, hvad Pedinho blev udsat for:

DGL måtte rejse hjem et 2-1 nederlag. 1 point efter 2 kampe – Vi skal satanedme til at vinde nogle kampe nu!

Kampens spiller: Pedi og Kris (3 stemmer hver)
referent: Pedi

2/4/2016 S. 4 DGL2000 – Harlev forår! græs!

Vi tabte godt nok 3-5, men der er mange vigtige ting at tage med fra kampen i dag, der blev afviklet på græs for første gang, efter træning på kunstgræs henover vinteren.

1) Peter Caspersen målmand
2) Nico Rolf Jacobsen cb
3) Rune Mønster ang
4) Mads Ulrik Sørensen cm
5) Martin Hvidberg Nielsen ang
6) Kamil Hedegaard hm
7) Sebastian Bøtcher Bonde hb
8) Søren Falch Hansen cm
9) Edris Masudi vm
10) Valdemar Okkels Madsen vb
11) Johan Fribo 1.sub
12) Kristian Kvistholm cb

Det første mål faldt relativt tidligt, da Søren blev spillet fri. Målmanden var ingen steder at se. Klasse mål af Søren, der også fik kampens spiller. Desværre fik Harlev to mål ret kort tid efter. 1-2. Begge mål var resultatet af en mistet bold på midtbanen, høj bold over vores sejlende forsvar. Vi havde svært ved at få bolden væk fra egen banehalvdel. Men det lykkedes Rune at udligne via stolpen og videre over på en Harlev spiller. En af de velkendte stolpe-ud-ind-ud. Da der jo er mål, lige så snart den kommer ind, stod der nu 2-2.
Straffespark til Harlev
2-3
Senere
2-4
Senere endnu
Edris sparker bolden i kassen, bag en chanceløs målmand.
Et hårdt kæmpende Dgl-mandskab får nemlig formået at reducere, det er desværre ikke nok til en sejr i dag. 3-5 ender kampen, og vi kan ikke engang skyde skylden på dommeren, trods to gule kort og et straffespark til Harlev.

DGL 2000 – Hornbæk 28.Marts 2016

Det var blevet tid til årets første turneringskamp i JS for DGLs tropper. Omklædningsrummet emmede af spænding og forventningen til, hvordan holdet skulle komme ud af starthullet mod Hornbæk, som David havde snakket op til puljefavoritter.

Mandagens opstilling var en blanding af gamle nisser og unge talenter, hvor gennemsnitsalderen vel ramte 28-29 år og så ud som følgende:

Steffen
Møller TC Andreas Jon
Hansen Mønster
Pedi Jesse Galler
Bloks

DGL satte sig på kampens indledning med 15-20 gode minutter, hvor et opspil på Bloks gav frispark 25 meter fra mål. Som det mest naturlige i verden løb Jon til bolden og smækkede den op i nærmeste målhjørne til en 1-0 føring. Onde tunger hævder, at de hørte Jon råbe efter folk til bagerste stang, hvilket selvfølgelig har skabt en del diskussion omkring Jons hensigter ☺. DGL forsatte den gode periode og da Pedi tog et godt træk ind i banen fra højre side og sparker bolden i det lange hjørne tror alle, at DGL er på 2-0. Linjedommeren vurderede dog, at Bloks store overarme forstyrrede målmanden og underkendte derfor målet til stor overraskelse for alle ink. Hornbækspillerne.

Kort efter blev det 1-1 da en tværpasning på midt blev fanget af ”Tordenstøvle”, som Hornbækspilleren hed. Et træk frem og en kanonkugle blev sendt op i målhjørnet fra 30 meter uden chance for Steffen i kassen. Resten af 1.halvleg benyttede DGL til lidt løbetræning mellem Hornbækspillerne, som spillede bold godt rundt uden dog at blive farlige.

En opsang fra David om, at man gerne må takle i fodbold betød, at DGL kom bedre i gang med anden halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage. En fejl i opspillet udenfor DGLs eget felt betød en hurtigt straf fra Hornbæk, som kom på 1-2 på et tørt hug. Herefter så Hornbæk ud til at skulle komme på 3-1, men i stedet blev det DGL som kom på 2-2. Pedi modtager bolden i højre side langt oppe på Hornbæks bane. Møller begynder et MEGET langt overlap. Efter 5 sekunder, hvor alle på banen stod og ventede på Møllers løb modtog han bolden og smækkede et perfekt indlæg ind i hovedet på Thorsted, som havde afløst Hansen på midten.

Til sidst havde Jon en gylden mulighed for at vinde kampen for DGL på en friløber, som hans ellers fremragende højreben sender forbi målet.

2-2 var et fair resultat og kampen gav svar på, at holdet har niveau til et forår i JS samtidig med at tingene kan forbedres.

Kampens spiller: Jon J 8 stemmer

DGL2000-Lystrup – serie 3 – 28/3-2016 – Resultat 2-3

Optakten til kampen startede allerede dagen inden, hvor Morten Målmand blev interviewet om dagens kamp. En klar gameplan der skulle vise sig ikke at være nok:

Også dagens dommer havde en klar gameplan, som skulle vise sig ikke at være til vores fordel. Inspireret af fordoms styrke havde han lagt en lettere hård linje:

Morten
Larsen – Munse – Henno – Thomas
Michael – Sebastian
Overgaard – Frede – Andrei
Mads Denning

Bænken:
Lindblom, Mark A, Johan
Træner: Lis

Det var en entusiastisk og på DGL hold meldte til kamp. En god fiksering af fyrene fik lagt et stort pres på de besøgende, der fandt det svært at spille frem til noget i første halvår. Til gengæld, kombineret fint DGL gennem flere gode chancer. Du bør dog ikke gå lidt før Larsen med en perfekt frispilning fundet Denning, der gjorde et godt løb bag forsvaret. En god flytte, og derefter målmanden. En virkelig rart mål 1-0. Desværre fandt Lystrup vej i nettet i den anden ende, når din hacker har en lang tå og skud forbi Morten Mål 1-1. En opløftende halvdel, hvor der var god kommunikation, god interaktion og kamp.

Anden halvdel med vinden i ryggen, bør invitere endnu mere god fodbold, men desværre var aldrig rigtig godt spil. Lystrup, som generelt var mere farlige i deres ulemper, var den mest irriterende måde skubbet bolden udveksling bud på objektive og dermed tog Gun-city drenge 2-1. Der bør ikke være længe før bundet rød-sort stribet. En dejlig bold i dybden igen til Denning, som meget overraskende valgte at tilbringe banden målmand at spille Frede gratis. I akrobatisk show har sølv ræv skubbet bolden over stregen med sit knæ og equalizer var i posen 2-2. Ca to minutters kørsel og så det var igen Lystrup front 3-2. En skarp i feltet fra højre side gik hele vejen op til hans angriber, som besluttede spillet Lystrups fordel. DGL forsøgte at etablere et pres, men det var aldrig rigtig farligt. Et skuffende resultat, men opbyggelige øjeblikke, der bør tages yderligere i de kommende spil.

Tak til min ven Miquel Portugisisk der er en hjælp til at oversætte min rekord for den portugisiske hvordan at få min ven John til at oversætte det tilbage i Danmark og sende til DGL . Min computer er i udu og enkelt nummer på telefonen var Miquels og hans eneste kontakt med en dansk computer er John .

Heldigvis dagen sluttede med en komedie show og en tro på en sæson så godt – og naturligvis en lækker kold øl .
https://www.youtube.com/watch?v=Es1dM_7yGlE

Mål: Da vi tabte og ingen alligevel kan huske mål i nederlag, lader vi det være hen i det uvisse, om det var Frede og Denning, der scorede.
Stemmerne: Fordelt efter hensigten