Måned: maj 2016

Klublegenden Lasse Mønster når sin kamp nr. 300 for DGL 2000!

Fredag d. 27-05-2016 trak Lasse Mønster DGL-trøjen over hovedet for 300. gang!

TRE-HUNDREDENDE GANG!

Vi er meget stolte af, at kunne fejre vores 300-kamps jubilar.
En sand klub-legende gjorde sit på banen, da Hirtshals blev slået hjem til det nordjyske med et dundrende 7-0 nederlag. Selvom chancerne var til det, blev det desværre ikke til en scoring, men humøret var tårnhøjt efter kampen, hvor Lasse Mønster – en kende overrasket over, at det reelt var kamp nummer 300 – blev fejret med en buket blomster og boblevand samt high-fives og klapsalver fra holdkammerater og fremmødte.

Vi ønsker Lasse Mønster et kæmpestort tillykke med det fine jubilæum. Hvem ved – måske når vi de 400?

FORZA DGL 2000!Lasse 300

JS – DGL 2000 vs. Thisted FC – 16/05/2016

1-0 – Målscore Daniel Galler

En af puljens bedst boldspillende hold var på besøg på DGL’s hjemmebane i Tilst. Thisted skulle se om de kunne stikke lidt af i toppen af tabellen mens DGL skulle prøve at fortsætte de gode takter med 4 sejre i de seneste 5 kampe.
DGL får en drømmestart. Efter bare 3 min. kaster Pedi et langt indkast som Øvall forlænger, og der står Galler ved forreste stolpe og sparker bolden i nettet til 1-0. Den start rystede Thisted lidt og de fik i starten ikke rigtig deres spil til at fungere, hvilket var DGL’s fortjeneste. Alle mand arbejde hårdt, og sad helt tæt på deres markering når Thisted skulle føre bolden op. Samtidig holdt DGL godt fast i bolden når den blev erobret.
I slutningen af første halvleg fik Thisted gang i deres hurtige spil, og DGL sad lige en halv meter længere fra deres mand, og derfor fik de plads til at spille hurtigt rundt. Det ender også med en stor chance hvor Thisted sparker på indersiden af stolpen og returbolden bliver fra en meters afstand sparket over mål.
DGL kommer bedre ud til anden halvleg og sider tæt på Thisted spillerne igen. Hele anden Halvleg prøver Thisted at komme over kanterne og får sparket en masse indlæg samt får en masse hjørnespark. Dette får DGL høje mider forsvare Øvall og Andreas samt keeper Steffen Sinding fint afværget, og Thisted kommer ikke til de store chancer i anden halvleg.
1-0 føringen holder kampen ud og DGL får dermed en vigtig sejr som knækker puljen lidt i 2.
Kampens spiller blev fortjent Andreas Wind, der spillede en rigtig god kamp hvor han fik afværget mange situationer og holder højt niveau hele kampen igennem.

Referat Steffen Sinding

S3 – DGL 2000 – Christiansbjerg IF – Torsdag d.12.maj 2016

DGLs serie 3 hold var torsdag ude i en vigtig kamp, om point i midten af tabellen. Både hjemmeholdet og udeholdet havde inden kampen 10 point, så der var virkelig lagt op til en intens kamp, især også fordi det var et lokalopgør imod Christiansbjerg, som vi ikke så godt kan li i DGL! 🙂
Vejret var fantastisk til god fodbold, Lasse Mønster havde fødselsdag og selvom flere at DGL spillerne brokkede sig noget over den hårde og meget ujævne bane, var der alt i alt en god stemning og vilje til en go omkgang fuboll i Tilst.

Kampen startede godt ud for begge hold, og selvom banen ikke var i den bedste stand til flot fodbold lod det til, at begge hold var interesseret i at spille fodbold ved jorden. DGL kommer bedst fra start, og efter flere gode chancer finder Rune Mønster Nicki Randeris, og DGLs angriber skyder flot DGL på 1 – 0. Dette resultat holder til pausen, selvom begge hold har chancer, dog med DGL som tættest på, til at komme yderligere foran.
Efter en tiltrængt pause med vand og ikke mindst druesukker til de tiltrængte fra træner Lis, starter anden halvleg. Fortsættende med flot spil kommer Mathias Skovgaard efter 15 minutter spillet af anden halvleg flot igennem og finder målscoren til også det første mål, Nicki Randeris, som denne gang sikkert header bolden ind til 2 – 0. Herfra ser det ud til at DGL bliver ramt af, at solen er ved at gå ned, og ikke varmer dem i ansigtet? I hvert fald mister vi meget af det flotte spil, men fighter da videre herfra. Vi fortsætter med store chancer til 3 – 0 scoringen, men den kommer ikke. Tættest er vi på, efter at Frede fortjent får tilkæmpet sig et frispark lige udenfor feltet, og samtidigt sendt Christiansbjergs målmand ud og trække vejret i 10 minutter. Desværre sender Skovgaards tordenstøvle bolden lige på den ny indskiftede målmand, som med en flot Niklas Landin redning får afværget en ellers farlig frisparkssituation. DGL kæmper videre, men får desværre ikke målet til 3 – 0. I stedet mener Hansen med ca. 10 minutters spil tilbage, at Christiansbjerg skal have lov at komme med i kampen, han glider på den glatte bane, og sender CIFs angriber alene imod mål, og sender bold ind bag en frembusende DGL målmand, som ikke får afværget situationen. Herfra virker der til at være lang vej hjem, men flot fight gør at DGL holder sejren i hus. Så efter 60 minutters flot spil og 30 minutters fight går DGL fra banen som vindere, med vigtige point, og ikke mindt en god sejr over CIF.

Mark Johnsen blev med en flot indsats kampens spiller med 7 stemmer.

DGL 2000 – Skødstrup – 4-0 – Gode grillpølser giver storsejr!

Der var lagt i kakkelovnen til en god kamp i dag – solen skinnede og JS varmede op med en flot 1-0-sejr over Thisted, hvor Henno langede gode grillere over disken. Jeg er overbevist om, at det var grundlaget for storsejren.
Inden kampen gik der rygter om pengene 2.15 gange igen på en DGL sejr, og truppen var fast besluttet på at bevise, at det var alt for høje odds.
Startopstillingen så god ud:

Wind
Skov-Anders-Præstegaard-Thomas
Seb-Hansen
Andrei-Rune M-Skovgaard
Frede

Bænken bestod af Aram, Nico og Michael Bækgaard.

Og det startede godt, Rune var inden kampen blevet varmet godt op i solen og det kunne ses på banen. Først scorede han til 1-0, hvor han driblede fra Skødstrups forsvar og lagde den køligt ind.
Kort efter fik Anders et gult kort, hvor han havde lidt for godt fat i en modstander, men det forhindrede ikke Rune i at score en gang til. Igen driblede han forbi dem og skød den ind midt for målet. Bum – 2-0.
Skødstrups eneste trussel var en god medvind, der gjorde det muligt for dem at sende lange diagonalbolde, men de blev aldrig rigtigt farlige udover i en enkelt situation, hvor Jacob hev en flot redning ud af ærmet. Dermed stod det 2-0 til halvleg.

I anden halvleg stod der meget DGL på spillet og et frispark i venstre side lukkede og slukkede kampen. Her valgte Rune og Mathias at lave en fræk kombination, hvor de spillede 1-2. Det gave Rune mulighed for at køre mod baglinjen, hvor han kunne lægge bolden indover. Her stod Anders klar og med en lidt forkølet afslutning lykkedes det ham at skrabe den ind. 2 kampe – 1 mål – 1gult en rigtig flot statistik i starten af DGL-karrieren!
Det tog pusten fra Skødstrup og gejsten var stort set væk. Hansen skrabede bolde til sig centralt og fordelte dem flot og flot spil af hele holdet gjorde næsten Anders og undertegnede arbejdsløse i midterforsvaret.
Til slut fik Rune fat i en bold halvvejs inde på modstanderens banehalvdel. For at være i stand til at sparke helt ind til målet løftede han bolden op til sig selv og sendte en umiddelbart harmløs bold afsted. Skødstrups målmand var dog af en anden opfattelse og han tabte bolden ind i målet – 4-0 og dommeren valgte at fløjte af kort efter. Måske for at stoppe Rune?

Stemmerne fordelte sig på følgende måde:
Rune – 9 stemmer og fortjent MoM efter 3 mål og 1 assist
Skovgaard – 2 stemmer
Anders – 2 stemmer
Peter P – 2 stemmer
Skov – 1 stemme

Tak til alle dem, der var ude at se kampen!
Næste kamp er fredag den 20/5, hvor Hinnerup kommer på besøg. Topkamp mellem nr. 3 og 4, hvor Hinnerup inden kampen er 4 point foran.

Serie 4: IFSK (3) vs. DGL 2000 (0)

1. maj, 2016

Udtaget til kamp:
1. Morten Borup Sørensen
2. Anders Ørgaard Kloster
3. Mads Ulrik Sørensen
4. Mathias Kruse
5. Nico Rolf Jacobsen
6. Thomas Barker
7. Valdemar Okkels Madsen
8. Johan Fribo
9. Martin Francis Reynolds
10. Sebastian Dinesen Jensen
11. Thomas Sørensen
12. Thomas Christian Alnor
13. Michael Schou Jensen
14. Martin Hvidberg Nielsen

Der er god stemning og tænding på op til kampstart mod modstanderne fra Statskundskab. Solen skinner fra en skyfri himmel over Gellerups nyanlagte kunstgræsbane og Martin Hvidberg leverer en pep-talk til holdets spillere.

Vi er klar fra start og sidder egentlig godt med i den målløse første halvleg. Vi får spillet bolden rundt, presset modstandernes spil og står nogenlunde på banen. De første 10-15 minutter er det os, der sidder på kampen og kommer til chancerne. Barker kaster et langt indkast ind i feltet og Mads sender et godt bud af et skud mod målet, men rammer desværre forbi. Kort tid efter har vi en hovedstødsmulighed på en dødboldsituation lidt udenfor feltet, som desværre også passerer forbi målrammen.
IFSK får langsomt overtaget og kommer flere gange til baglinjen, hvorfra de får lagt flade bolde ind i feltet, som lige så vel kunne være endt i mål som afbrændere. Fra at have spillet 3-5-3 i de første 35 minutter omrokkeres der til en regulær 4-4-2, som følge af modstanderens chancer. I løbet af halvlegen har vi generelt et stort mellemrum mellem den bagerste kæde og midtbanen, og det skaber frirum for IFSK og udmattelse på midtbanen.

Anden halvleg præges i høj grad af træthed og fejlafleveringer fra vores side. IFSK fortsætter presset og spiller solidt og sikkert, men mangler ligeledes den sidste skarphed foran kassen. Vi kæmper godt og alle vil kampen, men der er for få afslutninger mod målet og det sidste overblik og overskud mangler desværre. I midten af halvlegen får IFSK igen kæmpet sig til baglinjen, lagt en flad bold ind mod feltet og denne gang prikket bolden i nettet til 1-0. Modet holdes højt, vi fortsætter med at kæmpe og får tilkendt et frispark på kanten af deres felt. Mads går til bolden, men skyder desværre forbi. Nico og Mathias forsøger sig kort tid efter med langskud udefra, men begge ryger et pænt stykke over målet. Trætheden melder sig for alvor og 10 minutter før tid får IFSK lavet et indlæg i det bagerste rum af feltet til en fri spiller, der på en first-timer smækker bolden i det lange hjørne til 2-0.
Kort tid før det sidste fløjt opstår der en kaotisk situation ved vores baglinje. Bolden er vinket ude, men spillet fortsætter og forvirringen bliver til en 3-0-føring til modstanderholdet, trods kraftige indvendinger mod dommeren.

Generelt er det en velkæmpet match, der lige mangler det sidste. Vi skiller os for hurtigt af med bolden i stedet for at bevare overblikket og spille den rundt.

Kampens spiller: Anders Kloster og Mathias Kruse

Referat: Mathias Kruse

Hornbæk – DGL2000

DGLS David Kjær er meget tilfreds med den præstation, hans mandskab viste i 4-0-sejren over Hornbæk.

Hornbæk – DGL2000
JS2
26′ 0-1 Jonas Bloksgaard
29′ 0-2 Morten Møller
32” 0-3 Pedi
82′ 0-4 Kris Buus

DGL 2000 vandt mandag en overbevisende 4-0-sejr over Hornbæk. Træner David Kjær hylder efterfølgende sit hold for at vinde og fastholde drømmen om mesterskabet. Et resultat som betyder, at DGL rykker lidt væk fra bunden i tabellen.

– Jeg er vældig tilfreds med vores kamp søndag i Hornbæk, som vi vandt med hele 4-0 efter en rigtig god præstation, hvis man bortregner de første 10 minutter. Resten af kampen var vi bedst og vandt fuldt fortjent. Vi leverer en veludført kamp lige efter den gameplan, vi havde lagt. Stor ros til spillerne for en disciplineret og koncentreret indsats i varmen. siger David til LigaBold.

Thorkil vendte tilbage i startopstillingen på den centrale midtbane, hvilket vidste sig at være en glimrende disposition. Thorkil dominerede midtbanen i samtlige 70 min, han formåede ikke at holde de sidste 20 min, grundet dårlig. De 70 min. på banen var nok til at gøre ham til en overbevisende MoM. Der er dog plads til forbedringer hele vejen rundt, selvom DGL tager fra Hornbæk med en 4-0 sejr i bagagen.
Jeg er nogenlunde godt tilfreds. Vi ”vendte” på 10 point, og i min verden vil 20 point formentlig være nok for os. At vi nu står med 13 efter 8 kampe er godkendt, men heller ikke mere end det. Vi har fortsat lang vej som hold, før vi er der, hvor vi ønsker at være. Men vi er på rette vej, og generelt bliver vores præstationer sammen bedre og bedre. Vi skal have minimeret udfaldene – både i hele kampe og i perioder i de enkelte kampe siger David afsluttende til LigaBold.
Referant TC

DGL 2000 – Egmont Rollators FC

På en fantastisk fodboldaften stillede DGL-pigerne klar mod Egmont Rollators på hjemmebanen i Tilst. Efter en rigtig god arbejdsindsats måtte DGL-pigerne desværre nøjes med 1-1.

Egmont Rollators kom bedst fra start og fik efter ca 10 minutter scorede til 1-0 med hjælp fra en arm, som dommeren ikke så. Efter det første ærgerlige mål, hængte pigerne lidt med mulen og 1. halvleg bag lidt præg heraf. Der var ikke de store chancer til nogle af holdene i resten af halvlegen.

Det var et hold med fornyet energi, som kom til 2. halvleg. Der kom smil på læben og der blev råbt højt. Der blev fundet mere ro i spillet og holdet blev meget bedre til at finde hinanden og spillede flot et-et-to spil. Der var god gejst og med tre udskiftere på bænken blev modstanderne lige så stille kørt trætte. Der var flot pasningsspil med gode chancer, men i mål ville bolden bare ikke.

22 minutter inde i 2. halvleg kom der så endelig gevinst af det gode spil, da Nanna sætter bolden perfekt i kassen efter en lang aflevering fra DGL’s forsvarer. Herefter var DGL helt fremme desværre uden den afgørende kasse. Vi måtte nøjes med uafgjort efter en super holdindsats i 2. halvleg. Nu skal der øves på afslutninger de næste træninger, så tager DGL sejren på udebane.

Kampens spiller var svær at afgøre og stemmerne var meget delte, men den blev delt mellem Louise Bendtsen og Maja Kanstrup.

DGL-pigerne ligger nu nummer 5 med 6 point i en meget tæt gruppe, hvor nummer 1 har 10 point og sidstepladsen har 2 point.

DGL 2000 – Aalborg Chang: 1-2

I en tæt og jævnbyrdig kamp mellem DGL 2000 og Aalborg Chang tirsdag d. 3/5 kl. 19:00, var det Aalborg Chang der trak det længste strå og vandt kampen 1-2.

Det var en vigtig kamp der skulle udspille sig tirsdag aften på bane 1 i Tilst, hvor en sejr ville sende DGL op over Birkelse IF i tabellen.
Allerede under opvarmning var der god tænding og koncentration på, og selvom vi i første halveg ikke får mange ting til at lykkes, vinder vi mange af nærkampene på midten, som forhindrer Chang i at få etableret deres offensive spil.
Vi spiller i perioder noget okay fodbold, og fik indimellem også tilspillet os de chancer man kan forvente i en så tæt kamp. Et godt stykke inde i 1. halveg får Chang dog bragt sig på måltavlen, og der står 1-0. Dette skulle dog ændre sig, da Morten Møller 35-40 minutter inde i 1 halveg smækker en god bold ind i den forreste del af feltet på en standardsituation, og målræven Bloks får listet den ind over stregen, 1-1.

Set over hele kampen er der ikke mange store chancer i begge ender. Begge hold formår ikke helt at få omsat de chancer der opstår til mål, men de mange nærkampe og efterhånden mange frispark på midten er også med til at trække tempoet ud af kampen.
Da der er 20 minutter igen af 2. halveg får Chang tilkæmpet sig et straffespark, som bliver sat sikkert ind, 2-1 til Aalborg Chang. Dette trækker dog ikke livet ud af kampen. DGL fortsætter det hårde arbejde, og det skaber da også en del chancer i kampens døende minutter. Kampen ender dog 1-2, i en kamp, hvor banen ikke tillod det store tekniske spil men i stedet lå op til hård fight og intensive nærkampe.

JS DGL 2000 spiller næste kamp ude søndag kl. 13.30 mod Hornbæk SF.

/ Andreas Wind Jensen

13.04.2016 – Damerne på hjemmebane mod Stautrup

Efter en lidt for kort opvarmning begyndte kampen, hvor modstanderne fra Stautrup var hurtigt på bolden, og spillet lå først i kampen udelukkende på vores banehalvdel. Der kunne slet ikke findes ro i vores spil i starten af kampen, hvilket gjorde at spillerne løb mere end nødvendigt og kæmpede alt hvad de kunne. Efter lidt omrokeringer i forsvaret kom der en smule styr på spillet, hvilket resulterede i at DGL med et hurtigt angreb kom foran 1-0, hvilket var en meget lettende følelse, da Stautrup med to styrende meget gode spillere havde det ene angreb og store chance efter den anden. 10 mins tid inden halvleg kunne vi heller ikke holde dem tilbage længere, og Stautrup fik udlignet til 1-1. Hvilket resultatet var i pausen, en pause som var meget tiltrængt.

2. Halvleg bleb meget præget af at alle spillere på banen var meget trætte. Stautrup-spillerne begyndte at bruge flere bissede tricks når dommeren ikke så det, hvilket ikke gjorde spillet sjovere. Der var ikke den DGL spiller der ikke hev efter vejret, og alle kæmpede bravt til det sidste og mere end det. Hvilket resulterede i et 1-1 resultat, som DGL skal være meget glade for, da Stautrup bestemt havde størstedelen af spillet.

Alt i alt var det en meget frustrerende og bestemt ikke sjov kamp at spille, hvor vi kan lære meget både hvad angår bedre sammenspil, for at undgå løbe så meget og dermed spare på krafterne, men også spilopstillinger, da der brde være sket nogle ændringer i det meget kaotiske spil.

DGL 2000 vs Viborg FF – 1-0

Steffen Sinding stod en stor kamp, da DGL vandt 1-0 over Viborg FF og sikrede sig uhyre vigtige point for at komme væk fra bundstriden.

DGL skulle bruge point i kampen om at undgå at hullet til toppen blev for stort, mens Viborg’s semikendis hold ført an af Asbjørn Sennels jagtede en plads blandt de helt forreste i puljen, da de to hold mødtes.

Viborg var i første halvleg i teten på stort set alle statistikker og havde blandt andet flere skud inden for rammen, men stillingen ved pausen var alligevel 1-0 til hjemmeholdet.

Efter godt en halv times spil blev den hårdt kæmpende Jonas Bloksgaard fældet i feltet og korrekt blev der dømt straffe. Dette tog Tarik sig usvigelig sikkert af ved et fladt hårdt spark midt i målet. 1-0 til DGL.

Kort inde i anden halvleg kom Viborg FF til en stor chance, men både det forsøg og flere andre blev misbrugt.

Viborg pressede på for en udligning, men Steffen og DGL-defensiven stod godt imod.

Det lykkedes derfor for DGL at sikre sig en 1-0-sejr, som sendte DGL over Viborg i tabellen og dermed op hvor det er noget sjovere at ligge placeret.

Det var uden tvivl ingen køn kamp at se på, men med hård fight og en keeper i verdensklasse så behøver man til tider heller ikke mere.
Kampens spiller blev selvfølgelig fuld fortjent Steffen Linding.