Måned: juli 2016

Nye rekrutteringsansvarlige i DGL 2000!

Så er der kommet en stærkt duo i spidsen for DGL 2000’s rekrutteringsafdeling. Sebastian Hvidt og Andreas Wind Jensen er de nye rekrutteringsansvarlige, der skal tiltrække nyt blod til vores herlige klub – ungt som mindre ungt. Vi er begejstrede for at de to herrer, som kun har været i klubben i et halvt års tid, allerede er i fuld gang med at sætte deres præg på klubben – også udenfor kridtstregerne.

Med de 2 relativt nye DGL’ere ved roret for rekrutteringen får vi set på vores rekrutteringsindsats med friske øjne. Det er et godt udgangspunkt for at kunne vurdere, hvad vi gør godt – og ikke mindst hvad vi kan forbedre – når vi rekrutterer og modtager nye medlemmer.

DGL er en klub – en klub i periferien af Aarhus, men centralt i vores medlemmers liv. Vi kan som klub være stolte af, at d’herrer allerede har fået klubben ind under huden. Vi er sikre på, at de vil se til, at andre får samme oplevelse.

Vi håber, at klubbens medlemmer vil tage godt imod duoens initiativer, og give en hånd med til at løfte klubbens rekrutteringsindsats til nye højder.

Og HUSK: Der er første træning på tirsdag d. 19. juli kl. 18.30-20.00 på TST’s baner – vi håber, at se så mange sommerfriske DGL’ere som muligt. Og tag meget gerne en ven med! J
God sommer!
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

God sommer til alle!

Sæsonen er overstået, de sidste kampe er spillet, og sommeren er i gang! Fodboldskoene er stillet til side, fødderne er lagt op i sofaen, og det hårde arbejde er overladt undertøjsmodellen Ronaldo, ydersidekongen Quaresma og Drake-imitatoren Griezmann, som forsvarer deres lands ære på søndag til EM-finalen i Frankrig.

Mens Morten Olsen, der har valgt at se bort fra sin egen indflydelse omkring Danmarks larmende fravær ved EM, brokker sig over lilleputnationernes defensive spillestil (NB: Danmark scorede i kvalifikationen 8 mål i 8 kampe), så tillader vi os her i DGL 2000 at give et kort overblik over klubbens bedrifter (læs: masser af mål!) i dette forår.

S3 blev det mest scorende hold i sin pulje godt hjulpet på vej af 14-0 sejren over VRI og to sejre over lokalrivalerne fra Fuglebakken BK. Hele 49 mål blev det til (3,8 mål pr. kamp)! S3 endte på rækkens 4. plads, og fortsætter i samme række til efteråret.

Damerne endte ligeledes på 4. pladsen i deres pulje. Her blev det til 12 mål i 10 kampe (1,2 mål per kamp). Det blev til 3 sejre, 4 uafgjorte og 3 nederlag. Det blev til sejre over BMI, Stautrup IF og Egmont Rollators.

JS sluttede sæsonen af på 3. pladsen i JS2, og gik ubesejret igennem den sidste halvdel af sæsonen.  Heriblandt blev det til storsejre på 4-0 og 7-0 over henholdsvis Hornbæk og Hirtshals, hvilket også gjorde holdet til det mest scorende puljen (2,1 mål per kamp), og det hold der lukkede færrest mål ind (0,9 mål per kamp).

Det blev desværre til nedrykning for S4, der endte på puljens 7. plads, trods en udebanesejr på 7-2 i sidste kamp mod IVF Aarhus. S4 scorede 30 mål i 14 kampe (2,1 mål per kamp). Lukkes der færre mål ind, er det stensikkert, at skuden vender i efteråret!

For S5 blev det desværre også til nedrykning til S6, da vi ikke lykkedes at få mere end 4 point. 2 point mere ville have sikret at forblive i S5, men vi håber at holdet vender stærkt tilbage i efteråret og igen sikrer sig oprykning til ”det forjættede land”. Men, hey! – 1,1 mål per kamp er stadig bedre end landsholdet! (11 mål i 10 kampe)

For bødekassernes vedkommende har det til gengæld været en lukrativ forretning, at have Mads Ulrik, Nico og Simon Lauridsen på holdet, der har bidraget med hhv. 110, 120 og 130 kr. til holdenes fælles bødekasse! Bidragene er kommet i hus som følge af brændte straffespark, glemte støvler, et par gule kort hist og pist og et par forsinkelser. Drenge – I er tilgivet!

Lukrativ forretning er måske også en overdrivelse, i og med kun 16% af bødekassen er blevet betalt 😉

Oversigt over DGL 2000’s præstationer i foråret 2016:

[table],,,,,,,,

Hold,Placering,K,V,U,T,Score,Point

JS,3. plads,14,7,4,3,29-13,25

S3,4. plads,14,8,2,4,49-23,26

S4,7. plads,14,3,2,9,30-41,11

S5,6. plads,10,1,1,8,11-39,4

Damer,4. plads,10,3,4,3,12-14,13

[/table]

Vi ser frem til at se Jer igen til opstart tirsdag d. 19. juli kl. 18.30! Forza DGL!

De varmeste sommerhilsner
Kommunikation