Måned: august 2016

DGL 2000 – AC Pink Panthers 1-2

Torsdag d. 11/8 kl:19 stod efterårets første serie 3 kamp mellem DGL 2000 – AC Pink Panthers og der var lagt op til en spændende dyst mod et hold, som havde blandet sig i oprykningsstriden de foregående halvsæsoner.

DGL stillede op med et potent hold med følgende udvalgte i en 4-4-2
Udtaget:
1: Morten Borup Sørensen
2: Thomas Rasmussen 3: Thomas Mahler Christensen 12: Kristoffer Vand 5: Morten Sig Møller
6: Mark Johnsen 4: Kristian Lindskov Hansen 8: Mathias Olin Hvidberg 9: Mathias Skovgaard Jensen
7: Anders Nielsen debut øl
11: Mads Thomas Denning
10: Frede Frugt
13: Nicolai Johansen
14: Johan Skov Bergholt

Første halvleg startede lidt rustent fra DGLs side og med flere “halvnye” spillere holdet skulle vi lige finde hinanden. Det betød, at Pink Panthers kombinerede fint, da DGL presset ikke var helt skarpt. Pink Panthers kom dog ikke frem til nogle nævneværdige chancer og istedet tog DGLs offensiv stille og roligt over og satte dagsordenen. Resultatet var flere opspil, hvor specielt kanterne i Mark J og Skovgaard fik lagt gode bolde i feltet. Deværre udnyttede DGL ikke mulighederne og så sker det klassiske i fodbold. En Pink Panther dødbold i bagrummet og så var stillingen 0-1.

I pausen var der enighed om at forsætte for Pink Panthers virkede allerede lidt trætte, så der skulle bare køres på. Hvis Pink Panthers virkede trætte, var det ingenting imod 2.halvleg, hvor et massivt DGLpres blev sat ind, og de nærmest ikke besøgte DGLs banehalvdel pånær enkelt kontraangreb. Til gengæld misbrugt DGL spilovertaget på det skammeligste for de sidste bold var altid elendig. Derfor kom udligningen også efter Pink Panthermålmanden gøglede lidt så TC kunne spille bolden videre til “Denning” (tror det var Denning 🙂 ), som kunne trille den ind. DGL pressede på for sejren men to min efter udligningen fik Pink Panthers et frispark i DGLs højre side og efter et klumpspil blev det til 1-2 trods store DGL protester for frispark til Morten Målmand og Hansen.

1-2 blev kampens resultat og en lidt dårlig eftersmag pga. ineffektivitet, men positivt på formbarometeret.

Kampens spiller Mathias Hvidberg 5 stemmer
Ref: Hansen

S3 – DGL 2000 vs Aarhus Juniors

Vi taber kampen 4-0 (2-0 ved pausen) hvilket må siges at være et fair resultat. Juniors var bedre end os på alle parametre og bliver helt sikkert en seriøs kandidat til oprykning i dette efterår. Efter en noget tam opvarmning får vi aldrig rigtig fundet det rette spændingsniveau hvilket resulterer i stort spilovertag til Juniors i kampens indledning. Efter 25 min spillet kommer vi bagud 1-0 efter at have tabt bolden på midten af banen, juniors udnytter situationen med en kynisk kontrascoring. I det 35. minut er den gal igen og vi kommer bagud 2-0 efter en ellers okay periode på 10-15 minutter fra vores side, ærgerligt! Efter pausen er spillet mere ligeligt fordelt, men vi formår aldrig, at blive farlige og skaber stort set ikke en reel målchance i hele kampen. Juniors får 2 dumme mål efter pausen og gør det til kampens slutresultat på 4-0.

2 kampe og 2 nederlag må siges, at være en dårlig start på efterårssæsonen, men vi må op på hesten igen og hente 3 point i vores kamp på onsdag mod FC jura, vel mødt!

/ Anders Nielsen

Åbyhøj – DGL 2000 (2-1)

Ovenpå det skuffende 0-1 nederlag i sæsonpremieren, skulle der igen kæmpes om at få tre point. Denne gang var det mod nedrykkerne fra Danmarksserien – Åbyhøj.

DGL får en noget nervøs start på kampen, Åbyhøj presser og spiller godt, inden der er spillet særlig lang tid, udmønter presset sig også i en Åbyhøj scoring. Åbyhøjs højre kant laver nogle fine ting på kanten af feltet og sparker på mål. Desværre bliver bolden rettet af, af en DGL spiller og Steffen i kassen er chanceløs.
Efter Åbyhøj-scoringen bliver kampen dog mere jævnbyrdig og DGL spillerne begynder at kæmpe for hver en bold. DGL spillerne vandt 9 ud af 10 nærkampe og sad godt på Åbyhøj. Midt i 1. halveg får DGL dog et meget tvivlsomt gult kort (lige efter DGL er blevet snydt for et indkast). Dette viste sig ikke at være en så dårlig ting som først antaget. Selvom DGL spillerene var en mand i undertal sad de fuldstændig på kampen, Åbyhøj havde svært ved at spille sig ud af presset og fysisk kunne de ikke matche DGL i duellerne. DGL fik dog også betaling for det hårde arbejde. Pedi kaster et langt indkast og Åbyhøj keeperen får ikke ekspederet bolden væk, Galler er hurtigt over bolden og sparker den sikkert ind. Selvom DGL blev ved med at arbejde hårdt i 1. halvleg kom der ikke mere ud af det, udover et gult kort til en Åbyhøj spiller.

I 2. halvleg begynder Åbyhøj i undertal, på grund af det gule kort. Dette havde dog lidt samme effekt, som da DGL var en mand i undertal. Det første 15-20 minutter presser Åbyhøj. Samme Åbyhøj spiller som var med i 1-0 målet i første halvleg, får desværre tilkæmpet sig et straffespark (som kommer lige efter et manglende frispark til DGL, midt på banen). Staffesparket bliver dog eksekveret sikkert og igen er Åbyhøj foran.

De sidste 25-30 minutter bliver dog spil til et mål. DGL presser Åbyhøj som har store problemer med at få clearet bolden, og får den dermed i hovedet igen med det samme. DGL har mange chancer for at reducere, men skarpheden og den sidste smule held mangler. Kampen slutter meget ufortjent 2-1 til Åbyhøj.

Til trods for en del afbud, så var det her en kamp som samtlige 14 DGL spillere kan havde stor ære af og kan bruge til meget. Næste opgave bliver imod endnu en nedrykker, denne gang er det Vibys tur til at gæste DGL Arena. Det sker lørdag 27. august kl. 11

Kampens spiller: 2 gang i træk Pedi

//Kris Buus Kristensen

Prügelknabe IK – DGL 2000

Kampreferat 22 august 2016

Serie 6: FC Prügelknabe – DGL 2000

Holdopstilling:
MM: Rimon
VB: Martin Reynolds
CB: Simon Lauridsen
CB: Thomas Sørensen
HB: Anders Bording
CDM: Jesper Pihl
MM: Jakob Lauridsen
MM: Aske Ravn
MM: Jamie
COM: Joachim Møller
Angreb: Thomas Barker

Bænk:
Mathias Bording
Sebastian Dinesen
Tim Pilegaard Johnsen

På en dejlig overskyet mandag, mødte serie 6 talstærkt op til holdets 2. kamp i efterårssæsonen på Rosenvangsskolen mod Prügelknabe IK.

DGL var tændte og ivrige efter de 3 point, som desværre ikke blev HØST’et i forrige kamp, så det måtte der rettes op på.

1. Halveg

Desværre havde Prügelknabe selv samme for sinde, og lagde ud med et hårdt pres, der testede den defensive kæde og Rimon i målet.

Bolden havde et godt glid på den nydelige grønsvær, som Prügelknabe brugte til deres fordel. DGL stod i midlertidigt lidt lavt på banen og forsøgte at dæmme op for deres løb op langs kanterne og deres høje bolde ind over den centrale defensiv. Det resulterede i flere afslutninger, som Rimon afværgede på imponerende vis – blandt andet ved brug af hovedet. Alternativ løsning, men flot og veludført!

Stik imod de flestes forventning er det dog DGL der komme først på scoringstavlen. Thomas Barker benytter sig af sine yderst imponerende kaste-evner til at sende bolden i skarp kurs mod feltet, hvor Sebastian hårdt presset med en mand i ryggen formår at snitte bolden med et enkelt hår, hvorefter bolden sejler forbi målmanden og over i fjerneste hjørne. Dommeren står helt stille – Prügelknabe protesterer, DGL 2000 jubler og dommeren fløjter helt fortjent til mål – eller det mener Sebastian i hvert fald, at det var!

Det skabte et kortvarigt opsving, hvor vi så et par gode angreb fra DGLs kanter med flere gode indlæg – dog desværre uden omsætning til mål. Så kom Prügelknabe ellers op på hesten igen og en stikning dybt i højre side, satte Anders Bording af og en fremadstormende angriber passerede Rimon mod en velplaceret bold i højre side af målet. 1-1.

DGL kom herefter lidt til at stå på hæle, men formåede at afværge flere høje bolde i dybden ved godt samarbejde, men også ved flere gode redninger af Rimon. Inden pausen kommer Prügelknabe dog på 2-1 på et dykkende hjørnespark som rammer pandebrasken på en af deres høje midterforsvarer og fortjent bringer dem foran i kampen.

2. Halveg

I 2. halveg blev der foretaget en hel del udskiftninger. Jakob udgik efter få minutter på banen i første halveg pga. en fiberskade, og der var derfor kun 2 spillere at skifte ud med. Om det var derfor at kræfterne langsomt løb op, vides ikke helt, men Prügelknabe fik mere og mere tag i kampen, og angrebene bølgede ned mod DGL’s ende. Der manglede sammenhæng i mellem kæderne og det blev derfor aftalt at indianerbold var løsningen for at skabe chancer i den anden ende.

På trods af stor kampindsats spillede Prügelknabe bare en rigtig god gang fodbold med stort overblik og forståelse imellem hinanden, og derfor udbyggede de også deres føring til 3-1 og 4-1. DGL kæmpede dog til det sidste og på en dyb stikning til Sebastian i højre side finder han Thomas Barker inde på midten som sikkert smækker bolden ind i netmaskerne til slutresultatet 4-2.

Der var god fight og stemningen på banen, og det var en fornøjelse at spille i de Rød-sorte trøjer på trods af nederlaget!

Forza DGL!

Stemmer:
Sebastian: 1
Jamie: 2
Simon: 3
Rimon: 3
Thomas Barker: 4

Interview med rekrutteringen – Andreas Wind Jensen

Selvom sæsonen er begyndt, er der i disse dage stadig en masse nye studerende i Aarhus, som ikke har fundet et sted at spille go’ fu’bol’ endnu.

Vi håber i DGL 2000, at så mange som muligt kommer ud til DGL 2000 og mærker DGL-ånden – så behøver de ikke længere, at lede efter en ny klub!

Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvorfor de skal vælge en klub som DGL 2000 som deres, har vi lavet et kort interview med en af vores nyere medlemmer og del af vores rekrutterings-team, Tårnet fra Hjørring, Andreas Wind Jensen, som allerede er blevet en etableret del af klubben – og en solid klippe i førsteholdets bagkæde!


Hvordan hørte du om DGL?


Jeg hørte om DGL igennem min storebror Jacob, som har spillet i klubben i et par år. Da jeg flyttede til Århus efter et år med værnepligt, arbejde og rejse i Asien var det naturligt for mig at påbegynde fodbolden igen efter halvanden års pause uden en bold. Jacob havde fortalt om hans oplevelser af klubben, holdene og klubånden og det virkede som en klub jeg gerne ville starte stille og roligt op i igen.

Hvad var dit førstehåndsindtryk af klubben?


   Mit førstehåndsindtryk af klubben kom allerede på generalforsamlingen som jeg deltog i, i begyndelsen af sæsonen. Her fik jeg et indtryk af en klub som havde en seriøs vision og et rodfast værdisæt, hvilket ikke forringede mit førstehåndsindtryk. Efter de første par træningen var mit indtryk ydermere, at træningerne var seriøse og fulde af energi, hvilket var faktorer som igen havde positiv indvirkning på mit indtryk af klubben.

Hvordan blev du modtaget?

Jeg blev modtaget meget godt og følte fra dag et, at der var plads til mig på holdet. En blanding af ældre spillere der tog initiativ til at spørge ind til hvem jeg var og hvor jeg havde spillet før, samt fortælle om de enkelte spiløvelser/sekvenser gjorde min modtagelse i klubben rigtig god.

Hvad er det fede ved at spille i DGL?
Det fede ved at spille i DGL er den evige vilje til sejr. Hver gang vi går på banen vil vi vinde, hvad enten det er et stærkt eller mindre stærkt hold vi møder.

Hvorfor er du blevet rekrutteringsansvarlige?

Sebastian og jeg er blevet rekrutteringsansvarlige, fordi vi er et par gode gutter, som ønsker at give andre en god start i en ny klub. Vi er af den opfattelse, at en god velkomst og imødekommenhed over for nye spillere er meget vigtig, når man kommer som ny spiller. Derfor vil vi efter bedste evne forsøge at udfri dette i DGL 2000.


 

Vi håber på at se stadig flere nye spillere på træningsbanerne i Tilst. Vi opfordrer alle til at prøve DGL 2000 af. Vi har plads til alle – uanset niveau.
Kender du/I nogle, der lige er flyttet til byen, så anbefal endelig vores klub, som deres fremtidige spillested.

Der er træning tirsdag og torsdag kl. 18.30-20.00 på anlægget i Tilst

Har I flere spørgsmål, må i endelig gerne kontakte vores rekrutterings-team (Andreas & Sebastian).

Mere info findes her

 

Forza DGL 2000!

DGL 2000 – Lemming (0-1)

Efter weekendens aflyste kamp var det onsdag aften tid til sæsonens første turneringskamp, hvor DGL tog imod Lemming. Desværre endte det med et 0-1 nederlag i en kamp, hvor der overordnet set var total DGL dominans.

Kampens indledning bar præg af, at det for DGLs vedkommende var en sæsonåber. En forsigtig og nervøs start, hvor vante løbemønstre og interne aftaler ikke helt sad, som de skulle. Dette resulterede i Lemmings føringsmål kort inde i første halvleg. Et hjørnespark bliver slået til bagerste stolpe. Der bliver ikke dæmmet op for Lemmings løb, og deres anfører kan relativt ubesværet heade bolden i mål.

Målet gav dog DGL blod på tanden. Davids forkærlighed for dødsløb gennem somren viste sig at være godt givet ud, da DGL viste fysisk overlegenhed allerede i første halvleg, hvor Lemming havde svært ved at følge med og måtte se sig nødsaget til at begå en række frispark. Især nedlæggelsen af Rune midt på Lemmings banehalvdel burde have resulteret i et gul kort, men dommeren forholdt sig passiv i situationen.
Det fysiske overtag betød også, at DGL lagde mere og mere pres på Lemmings felt. Galler headede efter et indlæg fra Jon bolden på stolpen efter et godt opstil. Tættere kom DGL dog ikke på mål i første halvleg.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede. DGL på bolden og med fysisk overtag i alle dueller, mens Lemming havde nok i at forsvare føringen.
DGL kom frem til en række store chancer i løbet af anden halvleg, hvor Bloks er alene igennem med målmanden af to omgange. Desværre uden scoring.

Slutminutter bar præg af to gule kort til DGL, hvilket betød, at der blev spillet 9 mod 11 i en periode, hvor der for alvor skulle være lagt pres på. Det så derfor også ualmindeligt svært ud at komme tilbage i kampen. Alligevel får Nicki headet et indlæg fra Møller mod mål, hvor kun en fantomredning af Lemmings keeper sikrer dem alle 3 point.

En velspillet kamp af DGL, der havde fortjent mere.
Der er dog allerede mulighed for oprejsning på søndag i en svær udekamp mod Åbyhøj, der har hentet 6 point i deres to første kampe.

Kampens spiller: Pedi

//Nikolaj Byriel-Øvall

Trænerteam efterår 2016

Efteråret er allerede godt igang og der har været omkring 40-50 herre & ca 10 damer de sidste uger.

Det er en rigtig flot start, fortsæt endelig med at komme til træning, og ta gerne en ven og især veninde med til træning. Vi har altid plads til flere.

 

Efterårets trænerteam ser ud som følgende:

 

Damerne

Behnam og Mikkel fortsætter deres arbejde fra foråret.

S5 & S6

Der har været en del udskiftning på trænerteamet for 3. og 4. holdet. Vi er alligevel ikke helt i mål, og skal bruge yderlig et par folk til teamet. På nuværende tidspunkt består trænerteamet af følgende 4:

Thomas Sørensen
Mads Ulrik Sørensen
Martin Francis Reynolds
Anders Sørensen
Aske Ravn Jakobsen

S3

Trænerteamet fra foråret med Rasmus Krag og Christian (Lis) Sørensen fortsætter deres arbejde i efteråret.

JS

Også hos JS fortsætter teamet bestående af David Kjær, Michael Bækgaard & Rene Juulbjerre

Målmandstræner

Michael Agger vil også i efteråret stå for at træne vores gode målmænd.

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til ovenstående så skriv eller ring til sportschef Henrik “Henno” Aaen på 21802019 eller sportschef@dgl2000.dk.

Skulle du have lyst til at træne så kontakt også gerne sportschefen, vi har altid plads til gode og nye trænerer.

 

Spar Kron Cup 2016: Opsamling

Sidste lørdag løb Spar Kron Cup af stablen ude på banerne i Tilst – et opvarmningsstævne, der giver fodboldhold en mulighed for at få rystet lidt støv af stængerne og kommer ’sommerformen’ til livs.

Selvom dagen startede med styrtende regnvejr, var der høj sol og blå himmel, da kampene blev spillet.

Ud over fodbolden var der også slået telt op på banerne i Tilst, hvor der var plads til alle stævnets deltagere. Selvom det ikke blev til en dameturnering i år, troppede DGL’s dameafdeling i vanlig DGL-ånd op, og hjalp til med at lange sandwich, kage og kolde øl over disken. En stor tak for deres indsats.

De deltagende hold spillede hver 3 kampe af 2×20 minutter. 12 hold deltog i turneringen i 3 puljer af 4 hold, hvor der i hver pulje fandtes en vinder. Ud over 2 hold fra DGL 2000 og hold fra Aarhus og omegn, blev dette års turnering også gæstet af Kolding IF samt Aalborg Chang, som DGL 2000 havde stiftet bekendtskab med i forårssæsonen. Derudover havde Allerød FK fra Sjællandsserien også fundet vej til Spar Kron Cup, da de deltog i turneringen som et led i deres træningslejr i Jylland.

Vinderne af turneringen blev:

  • Pulje 1: Allerød FK
  • Pulje 2: Christiansbjerg IF
  • Pulje 3: DGL 2000

Vi siger tusind tak til alle holdene der deltog i turneringen – Vi håber, at I har fået noget godt ud af turneringen og at I vil deltage igen til næste års Spar Kron Cup.

Og til sidst skal der også lyde et kæmpe stort tak til turneringsarrangørerne, der fik det hele til at gå op i en højere enhed på dagen.

DSC05331DSC05337DSC05282