Måned: september 2016

Damerne, Virup IF – DGL 2000, 27/9

Tirsdag aften bød på kamp mod puljens 4. plads, Virup IF. Udtaget til kamp var Ditte, Maja, Nanna, Anita, Vicky, Kantstrup, Carina, Trine og Buur (undertegnede).
Udsigterne til sejr var gode, humøret var højt, og spillet fungerede. Der gik dog ikke længe før Virup tog deres første skud på mål der bragte dem foran 1-0. Vi kæmpede videre og spillede egentlig en pæn første halvej, trods endnu et skud og mål fra Virup.
Vi gik til pause på 0-2..

Efter pausen var indstillingen stadig den samme (dog med en anelse mere frustrerede miner) – vi skal hive en sejr hjem.
Sådan gik det bare ikke… Vi havde mange skud på mål, og kæmpede egentlig godt, men det var som om Virup fik scoret på ikke-eksisterende chancer.
Selvom vi fik en (lidt heldig) kasse fra Carina og et lækkert mål langt ude fra fra Maja, så må vi bare indse, at man ikke kan vinde kampe hvis det tager 15+ skudforsøg at score 2 mål, mens modstanderne scorer på 5 ud af 3 reelle forsøg….. (!!)

Altså endte kampen 5-2 til Virup, men når vi tager imod dem på hjemmebane på lørdag kan de se frem til en røvfuld!

Kampens spiller blev Maja Høyer Sørensen – velfortjent!
Maja Høyer Sørensen: 4
Katrine Buur: 3
Maja Kanstrup: 2
Carina Koch Andersen: 2

DGL 2000 – Vorup (0-0)

Efter en halvsløv indsats mod Dronningborg, hvilket resulterede i en 0-0 kamp. Så skulle drengene fra DGL forsøge at få 3 point mod Vorup, som var kommet på besøg til DGL´s super-saturday, setuppet omkring dagen var helt kanon, der var hoppeborg til de små, brandbil med kolde drikkevarer og grillen var selvfølgelig tændt. Optakten til kampen, på holdet kunne dog have været bedre. En del afbud og og skader havde gjort at vi skulle rode dybt i skuffen med spillere, som heldigvis er fyldt med dygtige spillere. Dog stillede DGL med et slagkraftigt hold, som sagtens kunne hive 3 point hjem mod Vorup.
Første halvleg starter med DGL dominans, dog uden at chancerne blev store. Dette var billedet resten af halvlegen, der manglede fart i spillet og ideer til at åbne Vorups forsvar. DGL har et par frispark som bliver sparket direkte på mål, men igen mangler den sidste skarphed. Resultatet ved halvleg 0-0.
2. halvleg starter nærmest hvor 1. sluttede, DGL havde igen alt spillet, men formåede ikke at spille chancerne store nok til at der kunne komme en føring ud af det. Vorup ville absolut ingenting og var tydeligt tilfredse med det ene point. De spillede kun på omstillinger, som de alligevel ikke havde kræfterne til at spille helt ud. Lidt hårdt sagt, så har Vorup reelt ikke en eneste chance i hele kampen, dog brugte de ufattelig lang tid på alt andet end at spille fodbold. Kampen ender desværre 0-0, i en noget kedelig affære hvor ingen af holdene formår at skabe de store chancer. Synd for de mange tilskuere som var mødt for at se holdet spille på Super-saturday.
Holdet skal op på hesten igen. Dette skal ske lørdag d. 1 oktober på udebane mod topholdet fra Lemming. DGL har revanche til gode, da den første kamp i sæsonen på DGL arena blev tabt med 0-1.

Kampens spiller: Frederik Smed

// Kris Buus Kristensen

Lorte kampen!

BMI-DGL2000
7-0
Ja overvejer at stoppe med at skrive mere, for sådan et nederlag er sgu noget lort.

Okay kan godt skrive et par ord.

Med til kamp:
1. Maja
2. Louise Poulsen
3. Stine Kroer
4. Anita sundgaard
5. Louise Bentsen
6. Kathrine Buur
7. Joan Christensen
8. Maja KJ
9. Anna
10. Carina Kock

Målmand: Carina 1. Halvleg og Anita 2. Halvleg.

Igen er vi en flok nye spiller + gamle der lige er komme tilbage. Altså et hold er ikke er så sammenspillet.
Imod er meget sammenspillet hold som lige havde valgt at tage 11-mands JS spiller med.

Men utroligt nok formåede vi at holde den gode stemning, både under og efter kampen.

Stemmerne: Maja KJ 1, Maja 3, Louise 8.

Som i kan se på stemmerne havde Louise B en forrygende kamp, længe siden man har set en kæmpe på meget. Fortsæt med det 🙂

DGL 2000-Dronningborg B 0-0

DGL 2000-Dronningborg B 0-0
I det fine efterårsvejr tog DGL 2000 imod Dronningborg B på Tilst Stadion lørdag den 17. september.

DGL’s holdopstilling:

På mål: Steffen.
Bagkæde: Kris, Andreas, Øvall, Peter P.
Midtbane: Møller, Thorsted, TC, Thorkil, Lasse.
I front: Bloks

Den stærke bænk: Jeppe (som havde læst hjemmefra), Nicki og Steffen.

Banen var noget ujævn og tør, hvilket gav vanskelige vilkår for begge holds spillere.
Dronningborg lagde fra start af et godt pres på DGL, som i nogle situationer haltede lidt på clearingerne og i genpresset. Dette gjorde det svært for DGL at få gang i det etablerede spil, men de arbejdede sig lidt efter lidt ind i kampen.
Kampen var kun 10-15 minutter gammel, da Steffen laver en fabelagtig redning, som helt klart er årsag til at DGL ikke får en kod spand vand lige i hovedet.

Kampen bød på mange dueller, og diskussioner både på og udenfor banen og det blev da også til en del gule kort til Dronningborg, som i store dele af kampen spillede i undertal. Så respekt for deres arbejdsiver og løbeindsats.

Efter pausen bølgede spillet frem og tilbage og DGL sad mere og mere på spillet. Nogle store chancer til DGL i midten og slutningen af 2. halveg er tæt på at bringe DGL til føring, men Dronningborg slap med skrækken.
Bænken blev også ihærdigt taget i brug og gode forstærkninger i form af Jeppe, Steffen (som kom godt i gang efter en lang skadesperiode) og Nicki blev taget i brug, men lige meget hjalp det, bolden ville ikke i mål og derfor endte kampen 0-0.

Der var ca. 28,5 tilskuere på Tilst Stadion.

12/9 Søften GF – DGL 2000 3-2 :(

Truppen:

1. Pia Jensen
2. Maja Høyer Sørensen
3. Stine Kroer Pedersen
4. Maja Kanstrup Jørgensen
5. Katrine Byberg Buur
6. Anita Sundgaard Larsen
7. Trine Kristensen
8. Ditte Koefoed Fischer
9. Nanna Rossen Eskildsen
10. Joan Kynde Christensen

En truppe, næsten kun bestående af nye spiller 🙂
Vi var klar til at 3. gang skulle være lykkens gang.
Det startede godt, vi vandt lodtrækningen og startede med solen i ryggen.
Vi kom ikke så godt fra start, manglende kommunikation og fejlafleveringer.
De satte dere bedste spiller på banen, som huggede den ind, et stykke unden for felter.
Dagens målmand, Maja, fik lige lappen på, men skudet var for hårdt og bolden gik ind. Pis!
Pia havde lidt dårlig fod og valgte at tage målet. Ud med Maja og ind med Pia.
Inden første halvleg var forbi fik de smækket to mere i kassen.

2. Halvleg starter og her kom vi godt fra start, havden nogle gode opspil. Og inden vi fik set os omkring, havde vi haft mange gode chancer.
En stikning fra Maja til Nanna og Nanna fik den prikket ind. Lækkert.
Det virkede, så derfor benyttede vi os af samme teknik og så var der endnu et mål.
Vi vandt ikke, men vi vandt anden halvleg 🙂

Stemmerne: Trine 1, Maja KJ 1, Katrine 1, Stine 1, Maja 2, Nanna 7.

JS: DGL 2000 – Hasle B – 4-1

Brandvarm efterårs-lørdag skulle danne kulissen om endnu en sejr til drengene fra 1. holdet. Følgende fik lov til at starte:

Steffen S
Møller-Andreas-Øvall-Peter
Kris
Pedi-Lasse-Thorsted-Hvidberg
Bloks

Og med en stærk bænk med Magnus, Thorkil og Nicki.

Ovenpå et nederlag til FC Djursland var det også tiltrængt med lidt medvind, men det startede ikke helt som ønsket.

Efter 3 minutter kom Hasle på 1-0 efter lidt klumpspil inde i feltet. Bolden ender tilfældigvis ved en Hasle-spiller som med lidt held sender den i kassen.
Her kunne man have frygtet, at DGL ville begynde at panikke, men det var der ingen grund til. For 3 minutter senere spiller Andreas en lang bold op til Bloks, som tæmmer, vender og sparker bolden op i hjørnet. Flot flot kasse fra en flot afstand.
3 minutter senere får Thorsted en bold fra Kris (Eller var det Øvall??) som han sender afsted mod mål. Bolden triller under målmanden og så står der 2-1.
Næppe en situation, som Hasle’s målmand var alt for stolt over og kort efter bliver han også skiftet ud.

Herfra skal vi hen til det 22. minut, hvor skabelonsøvelserne fra træning gav pote. Hvidberg trækker ind fra venstre kant, hvorefter Øvall sender en lang bold op bag Hasle’s bagkæde til Peter, som sender et indlæg ind til Pedi. 3-1.

Herefter går DGL lidt ned i kadence, men går roligt til halvleg.

2. halvleg starter Hasle med at presse hårdt og det er som om, at DGL aldrig rigtig får sat sig på spillet. Det bliver varmt, benene bliver tunge, afleveringerne dårlige og nervøsiteten kan fornemmes lidt.
Heldigvis lykkes det DGL at score et mål mere, hvor Nicki sætter et par spillere og sender bolden videre til Bloks, som lukker kampen.
Herefter går kampen lidt i stå og efter til sidst kun at være 10 mand på banen efter 4 skader, så får begge hold endelig lov til at slippe for at løbe mere og der kunne jubles.
4-1 i en kamp, hvor varmen næsten var den hårdeste modstander. Et fortjent resultat inden næste kamp mod Vorup.

Kampens spiller:
Bloks (8)
Thorsted (2)
Peter (2)
Andreas (1)

Super Saturday d. 24. september! Kom og støt klubbens hold!

På næste lørdag – d. 24. september – slår DGL 2000 dørene op for dette efterårs Super Saturday!

Super Saturday er dagen, hvor vi sætter klubånden og hyggen i fokus. Derfor har vi planlagt en masse hjemmekampe, så flest mulige af klubbens medlemmer samles og bakker op om klubkammeraterne, hvad enten det er i første, anden eller tredje halvleg.

Vi byder alle DGL’ere, DGL’s Venner, familier, netværk og ikke mindst vores modstandere velkommen til banerne i Tilst på det, som forhåbentlig vis bliver til en flot og solbeskinnet efterårsdag!

4 af klubbens hold vil på denne dag kæmpe for point:

Kl. 10.45 tager S3 imod FC Jura. Der er garanti for kasser, når gutternes samba-ben skal prøve kræfter med de stive skjorteflipper fra jurastudiet.

Kl. 12.30 tager JS imod Vorup. Fremtiden vil vise, hvem der kommer bedst ud af de indbyrdes opgør, når de 2 hold for 2. gang inden for 2 uger krydser klinger.

Kl. 14.30 spiller DGL’s damehold imod topholdet Sabro IF. Vi håber på at skabe en heksekedel uden lige, som kan bære vores damer frem på slagmarken.

Kl. 15.30 tager S6 imod Prügelknabe IK, hvor vores kære DGL’ere har en revanche til gode efter et 4-2 nederlag i det omvendte opgør.

Vi går efter alle 12 point!

Vi leverer underholdning og god stemning. Øl, vand, grillpølser og lidt til den søde tand kan købes ved arrangementet, ligesom der vil være andre aktiviteter at underholde sig selv og børnene med, hvis de spændingen og underholdningen i kampene skulle fortage sig (det sker nok næppe!).
Der vil være en masse aktiviteter at tage sig til – og en hoppeborg til de mindste.

Der vil også være en Super Saturday Tombola, hvor der er gode præmier at hente. Alle DGL’s Venner får en gratis lodseddel, bare de tropper op – resten af os dødelige kan købe lodsedler på stedet.

Kom glad – Det bli’r en dejlig DGL-dag! – Forza DGL 2000

FC Djursland – DGL 2000 (3-1)

Efter to sejre i træk, skulle DGL drengene forsøge at øge sejrs stimen da de skulle en tur til Djursland (Grenaa). Hvor mange af DGL spillerne har tilbragt en stor del af deres liv. Så en meget speciel kamp der var i vente på Grenaa Stadion.
Kampen starter dog ikke specielt godt set med DGL briller. Inden der er gået 3 minutter har FC Djursland scoret til 1-0 efter et godt opspil. Og det blev ikke bedre. DGL kunne ikke spille sig ud af det høje pres, som FC Djursland lagde. FC Djursland fik tildelt et hjørnespark efter 12 minutter en DGL spiller får clearet i første omgang, men den ryger direkte ud til en FC Djursland spiller som flugter bolden i mål uden chance for Steffen i målet. Et rigtig flot mål som man ikke ser særlig ofte.
Efter 2-0 målet får DGL dog hevet sig selv op. Presset uden bold blev bedre og spillerne tog fat i duellerne og vandt flere og flere. Ca. 5-7 minutter efter FC Djursland havde scoret nr. 2, får DGL tilkæmpet sig et hjørnespark som Øvall får sparket videre til Bloksgaard, der bagerst i feltet kan sparke bolden ind til 2-1. DGL var nu for alvor med i kampen igen og pressede da også på. I flere omgange bankede De Gale det på til en udligning men den udeblev. Resultet til halvleg var derfor 2-1 til hjemmeholdet.
DGL får rettet nogle ting til i pausen og kommer fornuftigt ud til 2. halvleg, hvor meget af spillet dog er imellem felterne. Midt i halvlegen slipper en FC Djursland spiller dog igennem i højre side hvor han får sparket bolden videre til FC Djurslands venstre wingback, som tager et træk ind i banen og på imponerende vis sparker bolden op i det lange hjørne med højrebenet (vel at mærke med hans mindre gode ben). 3-1 til FC Djursland. Dette lukkede desværre kampen, det tog modet fra DGL spillerne som ikke kunne få lagt et ordenligt pres ind. Og der spillede FC Djursland bolden klogt rundt til slutresultatet 3-1.
Puljen knækker desværre lidt på nuværende tidspunkt, så det er utrolig vigtigt for DGL at vinde den næste kamp mod lokalrivalerne fra Hasle, lørdag d. 11/9 kl. 11 på DGL Arena. Men en sejr ser det lysere ud ift. at det gerne skulle hedde JS1 til foråret.

Kampens spiller: Lasse Mønster

//Kris Buus

Serie 6 – DGL2000 vs FC Rangers 4-2

SEJR til DGL!

Vejret er glimrende. 25c og sensommerens eftermiddagssol bager. Forude venter de berygtede FC Rangers. Med 1 point i to kampe er DGL mere eller mindre tvunget til sejr mod bundproppen fra Århus V.
Kampen starter godt, og DGL trykker på. Flere glimrende dybdebolde ender ud i store chancer til DGL. Der bliver dog brændt gang på gang. Derfor er det en forløsning da DGL fortjent kommer foran 1-0 midt i første halvleg. Et ganske udmærket indlæg fra venstrekanten, Theis Klietsch, ryger direkte over i det bagerste område. Rambukken fra Sønderjylland, Christian Løper, stanger bolden i mål, uden chance for en ellers storspillende Rangers keeper. Der går desværre ikke længe før en FC Rangers spiller slipper fri. Han sparker midt på Thomas i målet, men formår uheldigvis at følge op på sin egen ripost. DGL formår dog endnu en gang at bringe sig foran. Et velsparket hjørnespark fra Christian Løper ender i panden på Thomas Barker, som sikkert header DGL på fornyet sejrskurs. Der fløjtes til halvleg. En velfortjent føring til pausen, og humøret er højt. Der mangler dog 45 minutter i den stegende hede, hvor det formegentligt vil være holdenes form, der kommer til at afgøre det endelige udfald af kampen.
Anden halvleg bølger frem og tilbage. FC Rangers er kommet mere ind i kampen, og også de får tilkæmpet sig nogle pæne chancer. Det er dog med is i blodet at Christian Løper sparker DGL på 3-1. Han udnytter en stikning fra Thomas Barker, og er køligheden selv i afslutningsøjeblikket. Men varmen gnaver, og begge hold begår fejl. En sådan fejl bliver begået i DGL’s ellers solide forsvar. En letbenet FC Rangers spiller sparker fornyet spænding i de sidste 10 minutter af opgøret. Sejren skal hjem, koste hvad det vil. Det bliver kæmpet en indædt kamp mod sved og tunge ben. FC Rangers presser på, men formår aldrig rigtig at komme frem til de helt store målchancer. Med tankerne henledt på iskolde bajere, kæmper DGL spillerne bravt videre. Og det med gevinst. Midtbanemålmaskinen Mads Ulrik Sørensen udnytter sikkert et højt indlæg fra Thomas Barker. Med baghovedet header han den over en fremadstormene Rangers keeper. Fire mål i fire kampe er han nu oppe på. 4-2, og to minutter igen. Dommerens fløjte er en kærkommen lyd, og en velspillet kamp ender ud i sejr for DGL2000, som nu indtager 2. pladsen i gruppen, med 4 point i tre kampe.

Christian Løper (2 mål og 1 assist) bliver yderst fortjent kåret til kampens spiller med 7 stemmer.

Dronningborg – DGL (0-2)

DGL skulle ovenpå weekendens flotte 2-0 sejr over Viby forsøge at bygge videre i onsdagens midtugekamp mod Dronningborg.

Med en køretur i benene og lang arbejdsdag i hovedet var der lagt op til, at det mentale aspekt kunne komme til at spille en afgørende rolle.
De første 10 minutter bar da også præg heraf. DGL får ikke lagt det første pres ordentligt og har svært ved at få noget spil igang dog uden, at Dronningborg kommer frem til noget nævneværdigt.

DGL får langsomt ædt sig ind i kampen og begynder at få spillet sig ud af Dronningborgs pres. Det kaster et par muligheder af sig, men den sidste skarphed mangler, og spillerne går derfor til pause, som det hele startede; 0-0.

Det første kvarter af anden halvleg var med DGL-briller fantastiske. To hurtige mål, begge efter højt pres på Dronningborgs banehalvdel. Bloks som første målscorer efter fremragende forarbejde af Møller og Pedi. Pedi gør det selv til 2-0 kort efter. Et par minutter senere laver Pedi kampens detalje med en fremragende førsteberøring efter en lang clearing, desværre går den følte afslutning over mål.

Kampens største mulighed tilfalder Jeppe Borg, men det ellers skarpe højreben fra weekendes kamp mod Viby svigter, og han sparker bolden langt over mål.

Dronningborg formår på intet tidspunkt at få lagt et pres, og DGL kører derfor sikkert sejren hjem.

Kampens spiller (4 stemmer): Pedi

//Nikolaj Byriel-Øvall