Måned: oktober 2016

JS – DGL 2000 vs Åbyhøj – 1-0

Efter 3 kampe, 2 point og 0 mål, og var DGL’s Jylland serie herre presset til at hive alle 3 point hjem, hvis målet om Jylland serie 1 til foråret skal sikres. Dette skulle gå ud over Åbyhøj, som DGL har tabt til to gange dette år, i et par tætte kampe. Der var derfor lagt op til en tæt kamp, hvor alle mand skulle være klar til at kæmpe for en sejr.
Begge hold forholdt sig meget defensivt fra start, når modstanderen havde bolden stod det forsvarende hold solidt på egen banehalvdel, og var klar til at lukke modstanderne ned. Det blev Åbyhøj der kom frem til de største chancer i en taktisk første halvleg. Efter et hjørnespark der bliver heddet på stoplen, ender bolden foran en Åbyhøj spiller, der midt foran mål uden keeper på det skammeligste sparker bolden forbi mål. Ud over denne direktør af en chance blev det til et skud på oversiden af overlæggeren, samt et skud der bliver afværget af Steffen Sindings skulder inde på stregen. DGL havde meget svært ved at komme frem til de store muligheder. Det blev til et par lang skud, der aldrig rigtigt blev fralige.
Anden halvleg starter meget afvendende som første. Dog giver DGL ikke de store chancer væk i denne periode. Åbyhøj spillerne blev afvist når de prøvede at spille sig frem mod DGL målet, men desværre kom der heller ikke det store i den anden ende. Derfor skulle der sikkert noget andet end åbent spil til hvis der skulle komme nogle mål.
Dette skete heldigvis for DGL efter en dødbold. Peter Præstegaard slår et præcist hjørnespark ind til bagerste stolpe, hvor duellen bliver vundet, og bolden igen kommer modsat, hvor Nikolaj Øvall skubber bolden det sidste stykker over stregen. 1-0 til hjemmeholdet.
Nu var Åbyhøj presset til at komme længere frem på banen. Dette stod DGL forsvaret godt imod og undlod at give store chancer væk. Dog var tidligere målscore Øvall lidt i gave humør da han misser et spark og bolden bliver overtaget at en Åbyhøj angriber. Han får frit løb mod Sinding, men her vinder DGL keeperen i første omgang duellen, og på returen sparker Åbyhøj angriberen endnu engang forbi målet.
I de døende min. For Øvall muligheden for at bliver dobbelt målscore for anden gang i sin DGL karrierer, da han vinder en bold midt på banen og ender med en halv friløber. Han får afsluttet mod det lange hjørne, men en Åbyhøj forsvar får blokeret bolden.
1-0 resultatet holder kampen ud og kampen om at komme i JS1 til foråret er nu for alvor åben. Der er lagt op til en utrolig spændene kamp mod Viby på lørdag hvor DGL med en sejr kan komme op på den 4 plads der kan sikre JS 1. Kom derfor på Viby stadion lørdag d. 15/10 kl. 13:00 og støt drengene!! Det betyder noget der kommer nogle og bakker op!!!
Forza DGL !!
Kampens spiller Nikolaj Øvall

// Steffen Sinding

Lemming IF – DGL (1-0)

Efter to relativt kedelige kampe (2x 0-0) set med DGL brillerne på, så var det blevet tid til at komme på rette spor igen. Denne gang var det tid til at tage en tur til Silkeborg og spille mod Lemming IF, som vi tabte det første opgør mod.
Kampen starter på værst tænklige måde, efter blot 3 minutter får Lemming et indkast, de kaster langt og den bliver forlænget. Grundet manglende opdækning, kunne en Lemming spiller svinge sig rundt og lave en form for saksesparks mål. DGL skulle nu lede dybt for at finde en tro på tingene, hvilket var meget svært, da vi i første kamp mod Lemming havde det nøjagtig samme scenarie. Tidligt bagude, Lemming kunne nu spille som de gerne ville, overlade spillet til os og køre på de omstillinger som de er dygtige til.
Fem minutter efter deres føringsmål, får DGL et frispark, dette bliver sparket rigtig godt og ligger lige til en DGL spiller bagerst i feltet som er HELT fri men ikke får ordenligt ram på bolden. En stor chance der blev forspildt. DGL havde bolden mest, men som i de forrige to kampe var det svært at få lirket modstandernes forsvar op. Resten af halvlegen sker der ikke det store set med DGL brillerne på, Lemming har et par omstillinger som Steffen (målmand) tager sig flot af. Der manglede ideer og kreativitet igennem hele første halvleg. I pausen får DGL spillerne en opsang af træneren, hvilket var helt berettiget, spillerne får at vide at de skal begynde og spille som et hold og se indad. Frustrationerne var tydelige på DGL spillerne.
2. halvleg kommer desværre til at ligne 1. lidt for meget, DGL har bolden, men uden at blive farlige. Lemming har en del gode omstillinger hvilket naturligvis kommer da DGL begynder at satse lidt mere. Der opstod dog et par meget tvivlsomme situationer. Første gang var det en lang bold op imod Thorkil som kom ind i feltet. Målmanden springer direkte ud i ryggen på Thorkil og prøver at bokse bolden væk, men rammer ikke bolden overhovedet, og nedlægger dermed DGL spilleren. Men dommerens fløjte var fortsat tavs. Anden situation opstår da Bloks tager et godt træk ind i feltet og bliver kantet af en Lemming spiller, men igen ingenting. Lemming har dog også muligheder for at udbygge føringen, men dette forhindrer Steffen i målet med flere meget flotte redninger.
En MEGET usikker dommerpræstation og et dårligt spillende DGL hold. var det der skulle til for at Lemming kunne hive en 1-0 sejr hjem. Det spidser nu for alvor til for DGL spillerne, hvis de skal op og spille JS1 til foråret. De resterende kampe SKAL vindes. Det starter lørdag d. 8 oktober kl. 13.15 mod Aabyhøj som ligger til i toppen af puljen.

Kampens spiller: Steffen Sinding

// Kris Buus Kristensen

Nye ansigter i DGL 2000, part II

I løbet af de næste par uger, vil vi præsentere nogle af de nye ansigter, som i løbet af efterårssæsonen er kommet til DGL 2000.

Vi er i DGL 2000 utroligt glade for, at I har valgt klubben som stedet for jeres fysiske udfoldelser på græstæppet, og vi håber at I er blevet taget godt imod. Det er også en service til medlemmer med lidt mere anciennitet, så man lige kan få sat navn og lidt info på et nyt ansigt.

Nyt Ansigt: Thomas Grønnebæk

Nye ansigter i DGL 2000

I løbet af de næste par uger, vil vi præsentere nogle af de nye ansigter, som i løbet af efterårssæsonen er kommet til DGL 2000.

Vi er i DGL 2000 utroligt glade for, at I har valgt klubben som stedet for jeres fysiske udfoldelser på græstæppet, og vi håber at I er blevet taget godt imod. Det er også en service til medlemmer med lidt mere anciennitet, så man lige kan få sat navn og lidt info på et nyt ansigt.

Nyt Ansigt: Kristian Nymark

ny-spiller_kristian-nymark-side001

Årets DGL’er 2016 – Der er åbent for nomineringer!

Kære DGL’ere, medlemmer og trænere

Det er blevet tid til at nominere Årets DGL`er 2016!

Nomineringerne skal sendes til okonomichef@dgl2000.dk senest onsdag d. 12 oktober.

Årets DGL’er gives til det medlem som både på og udenfor banen, er et lysende foregangseksempel på, hvad klubben er og gerne vil stå for. Et medlem som på fornemmeste vis udlever klubbens fem værdier:

Klubånd

Klubånden er grundfundamentet i DGL 2000, hvor alle omkring klubben på forskellig vis hjælper til og tager del i klubbens udvikling. Årets DGL’er er en som binder alle klubbens medlemmer sammen på tværs af holdene og er med til at skabe et helt unikt sammenhold. Personen er loyal overfor klubben i ord og handling, overholder aftaler og har en engageret holdning til klubben.

Respekt

Klubbens medlemmer skal udvise respekt på såvel som udenfor banen. Årets DGL’er er en person, som respekterer klubbens overordnede regler, målsætninger, trænere, medspillere, modspillere og dommeren, og er med til at fordre en seriøs og åben dialog spillere og trænere imellem. Personen gør dette ved at påpege eventuelle problemer eller kritikpunkter og deltager aktivt i problemløsningen.

Vilje til Sejr

I DGL 2000 lægger vi vægt på, at medlemmerne har viljen til at yde en seriøs indsats. Årets DGL’er har en konkurrenceorienteret indstilling og udviser ansvarlighed og engagement til både træning og kamp, så de bedste betingelser for sejr er til stede. Årets DGL’er stiller sig aldrig tilfreds med tingenes tilstand og søger hele tiden at blive bedre i alle klubbens arbejdsområder.

Åbenhed

DGL 2000 er en klub, der er åben for alle, der har lyst til at indgå på klubbens gældende principper.

Årets DGL’er behandler klubbens andre medlemmer, trænere og ledere med respekt og lydhørhed, uanset sportslige eller faglige kvalifikationer. Den nominerede bidrager til at øge klubbens gennemsigtighed og informationsniveau og viser interesse for bestyrelsens arbejde samt klubbens vedtægter, vision og værdier.

Hygge

I DGL 2000 lægger vi stor vægt på, at medlemmerne fungerer godt i klubben. Årets DGL’er er en, som prioriterer det sociale samvær i klubben efter kamp og træning og bidrager til en god stemning.

Årets DGL’er er en person, som går forrest på dette grundlag, og er et medlem, som er en sportslig, social og organisatorisk gevinst for klubben.

Med andre ord – et medlem som mange kan og bør se op til.

DGLs damer taber en ligeværdig kamp mod Sabro IF

Inden lørdagens kamp har DGLs damer fortsat ikke hevet en sejr hjem, og det er tydeligt at mærke, at der er ekstra koncentration hos os. Det er supersaturday, hvilket betyder god stemning, hygge, øl og masser af tilskuere.

Kampen fløjtes i gang og det er fra start en god kamp, som bølger lidt frem og tilbage, hvor DGL og Sabro deles om de gode takter. Desværre går der ikke længe før Sabro får et mål. Det er godt sat ind og dermed ingen chance for Cecilie, der starter i mål i første halvleg. DGL kommer hurtigt videre, og kampen fortsætter med at være ret lige. I slutningen af 1. halvleg foregår det meste på DGLs banehalvdel, hvilket giver nogle gode muligheder for kontra for os. Desværre får vi ikke skudt bolden ind bag en godt spillende keeper i den anden ende af banen. Der er god fight og vi er blevet meget bedre til at hjælpe hinanden både med hensyn til lyd på banen og med hensyn til at løbe mod bolden og vise boldholder, at vi gerne vil have bolden. Tacklinger og mere fysik præger anden halvleg, og her er DGL også mere i boldbesiddelse. Vi får kæmpet os til flere chancer, men desværre får vi heller ikke sat bolden ind i anden halvleg til trods for godt spil.

Kampen ender 0-1, og anfører Maja H. bliver kampens spiller. Efter kampen er der til trods for nederlaget god stemning og efter en lille snak er vi klar til at støtte mændene – og drikke øl og spise kage naturligvis. Alt i alt en god kamp, som burde have givet en sejr til DGLs hårdtarbejdende damer.