Måned: marts 2017

Trænerpræsentation – 1. holdet

1. holdets træner fra sidste sæson David Kiær Nielsen, 37, fortsætter som træner for 1.holdet i DGL 2000. Han får i år selskab på sidelinjen af Michael Bækgaard, som begynder som assistenttræner.

David, der siden 2015 har været træner i DGL 2000, arbejder i udviklingsafdelingen i DBU, hvor han arbejder på, at gøre det nemmere for forældre/trænere, at være frivillige trænere rundt om i klubberne. Her har han specielt fokus på børnefodbold. Allerede som 15-årig blev David træner og har siden da kun holdt få, mindre pauser. Klubberne Sejs/Svejbæk IF, VRI, AGF, Lyseng, VIK, Skovbakken, Brabrand og Odder har alle haft fornøjelse af, at have David som træner. David har som barn selv spillet meget fodbold og er ligeledes uddannet i Idræt fra København og Aarhus Universitet.

Assistenttræner Michael Bækgaard på 32 er til daglig sprogrøgter og ordkløver på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har kun været i DGL 2000 i et år, men har et særdeles godt kendskab til klubben som modstander, da han i 10 år var tilknyttet Vejlby IK – gennem årene både som assistent og spiller.

Målsætningen for Jyllandsserieholdet er, fortsat at spille i Jyllandsserien til efterårssæson – altså en placering blandt de bedste fem hold. Der er naturligvis også fokus på, at holdet udvikler sig og fortsat spiller go’ fu’bol. Det skal ske gennem styrkelse af “en kultur, hvor alle træner hver gang og prioriterer holdet højere end sig selv“, udtaler cheftræner David.

Repræsentanter søges!

I forhold til repræsentantskabet har vi fortsat brug for jeres hjælp.

Repræsentantskabet handler i høj grad om, at lette arbejdsbyrden og inddrage så mange DGL’ere som muligt i klubbens arbejde. Derved hjælper vi alle hinanden, og bidrager til at udvikle DGL som klub. Det er fedt at se, at der allerede er nogle, der har meldt sig.

Det er ikke et tidskrævende arbejde, der ligger i repræsentantskabet, men er til gengæld en kæmpe hjælp.

Til sponsorteamet har Thomas Wolf meldt sig, Henno har dog brug for to raske hjælpere ekstra. Til turneringsteamet har Nikolai Øvall meldt sig som ansvarlig – her kan vi ligeledes bruge minimum to personer, til at understøtte Nikolai. Thorkil har på økonomidelen fået hjælp af Peter Præstegaard som fondsansvarlig og kan rigtig godt bruge en hjælper mere. Til kommunikationsdelen ønsker Joan gerne to-tre hjælpere, primært til at skrive nogle af de mange nyheder. Tag fat i os, hvis I vil vide mere om, hvad hjælpen indebærer, eller hvis I vil melde jer til at hjælpe.

I sponsorudvalget er der repræsentantskabsmøde d. 28/3.

#Respekt for dem, der melder sig, eller allerede har gjort det – det er god #klubånd

DGL 2000 på hyggetur

Da træningslejren i år desværre måtte aflyses grundet for få tilmeldinger, synes danmarks bedste serieklub naturligvis ikke, at medlemmerne skulle snydes for lidt bold og hygge. Klubben ville derfor spæde lidt til, og arrangerede derfor en times hyggebold på Fodboldfabrikken i Viby.

Efter fodbold var der sørget for sandwich til alle friske fodboldfanatikere.

Lidt mere hygge skulle der til, så efter fodbold var der lagt op til gode grin og brætspil på brætspilscafeen. Her blev der spillet lidt af hvert og vindere var der masser af.

Dagens afslutning bød på thaimad. Tak for en god dag DGL!

Sådan en dag er en god indikator på, hvor godt medlemmerne har det med hinanden på tværs af holdene. Det er værdien hygge der i høj grad værnes om.

Nyvalgt bestyrelse holder 1. bestyrelsesmøde

 

Mandag d. 20. februar holdt den nyvalgte bestyrelse årets første møde. Et møde, hvor mange spændende emner blev diskuteret og vedtaget og hvor de nyvalgte bestyrelsesmedlemmer blev informeret om forskellige tiltag. På dagsordenen var blandt andet følgende:

Træningsopstarten

Trænerteams

Dameafdelingen

Kommunikationsplan

Repræsentantskaber

Kommende events i DGL 2000

Den nye bestyrelse består af Mathias Hvidberg, som besidder formandsposten. 29-årige Mathias er regnskabschef hos Systime A/S, og har siddet i bestyrelsen siden 2013. Mathias begyndte som spiller i klubben i 2009. Lasse Mønster på 31 fortsætter som næstformand. Lasse har spillet i DGL siden 2005 og siddet i bestyrelsen siden 2010. Professionelt arbejder Lasse som erhvervsrådgiver hos Sparekassen Kronjylland. Michael Bækgaard, som er assistenttræner for 1. holdet er valgt ind i bestyrelsen som den nye sportschef. Michael er 32 år, har været tilknyttet DGL i et år og er til dagligt adjunkt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Thorkil Mahler Christensen på 25 år er bestyrelsens nye økonomichef, men er langt fra et nyt ansigt i DGL. Thorkil har været tilknyttet klubben i seks år, og spiller på 1. holdet. Arbejdsmæssigt går økonomichefens hverdage som ejendomsadministrator i Aarhus. Henrik Aaen Mortensen har skiftet post i bestyrelsen og løfter nu opgaven som sponsorchef. Henno er 32 og har været i klubben i ca. tolv år. Sponsorchefen er til dagligt business analyst hos Whiteaway og Skousen. Jimmy Dalsgaard fortsætter som materialechef. 30-årige Jimmy er team leader og maskiningeniør hos Tech Invent A/S. Han har spillet i klubben siden 2013 og har været medlem af bestyrelsen to år. Joan Kynde Christensen tiltræder som ny kommunikationschef. Hun er 27 år, jobsøgende og har spillet på dameholdet siden 2015. Joan er trådt ind i bestyrelsen i år.

I forhold til repræsentantskabet har vi fortsat brug for jeres hjælp. Til sponsorteamet har Thomas Wolf meldt sig, Henno har dog brug for to raske hjælpere ekstra. Til turneringsteamet har Nikolai Øvall meldt sig som ansvarlig – her kan vi ligeledes bruge minimum to personer, til at understøtte Nikolai. Thorkil har fået hjælp af Peter Præstegaard som fondsansvarlig og kan rigtig godt bruge en hjælper mere. Til kommunikationsdelen ønsker Joan gerne to-tre hjælpere. Tag fat i os, hvis I vil vide mere om, hvad hjælpen indebærer, eller hvis I vil melde jer til at hjælpe.

For at DGL 2000 kan blive en endnu bedre klub at være medlem af, så husk på vores værdier åbenhed – respekt – klubånd – vilje til sejr – hygge

Manifestet finder I her:

http://nyside.dgl2000.dk/wp-content/uploads/2015/10/KlubManifestDGL2000-2017.pdf

Husk også at like DGL 2000 fansiden på facebook: https://www.facebook.com/dgltotusinde/?fref=ts

Det fulde referat fra mødet, findes på:

http://nyside.dgl2000.dk/wp-content/uploads/2015/10/Bestyrelsesmøde-20170220.pdf

Til sidst minder vi om, at bestyrelsen altid gerne vil have respons, feedback, idéer og lignende fra alle i klubben!