Måned: maj 2017

DGL damer mod Christiansbjerg IF

Referat af kamp d. 22/5-17 kl. 19

DGL 2000 – Christiansbjerg IF

Holdopstilling:

1. Vicky H Piilgaard
2. Trine Kristoffersen
3. Nanna Rossen Eskildsen
4. Trine Kristensen
5. Katrine Byberg Buur
6.
7. Joan Kynde Christensen
8. Nanna Rosenkilde Hjortshøj
9. Maja Høyer Sørensen
10. Heidi Søtang Jacobsen

DGL starter kampen, mod et rutineret Christiansbjerg hold. Der bliver lagt et godt pres fra starten. Et kvarter inde i første halvleg bliver Katrine Buur skadet, og må forlade banen med en brækket ankel. Den resterende tid af første halvleg er tæt og der bliver presset fra begge hold.

Anden halvleg starter Christiansbjerg med bolden. Efter ca. 15 min. får Joan bragt DGL foran med 1-0. Kort efter at bolden igen er givet op, lægger Heidi op til Nanna E, som scorer til 2-0 til DGL.

Kampen ender 2-0 over Christiansbjerg, på en solskinsaften.

Man of the match: Trine Kristensen med 4 stemmer

Silkeborg KFUM – DGL 2000

Undertippede Dgl 2000 slap fra mødet med rækkens mest stjernespækkede hold med skindet i behold. Med lidt held havde vi fået et point med hjem.

Silkeborg KFUM er et rigtig godt fodboldhold, som vi havde styr på det meste af kampen. Dog var der to af vores spillere , der glemte at dække op ved et hjørnespark kort efter vi var kommet foran 0-1. Og det var ærgerligt, at vi ikke kunne holde dem de sidste minutter, for Silkeborg-spillerne var begyndt at diskutere indbyrdes og med dommeren, fordi de ikke fik scoret, men målet gav dem lidt tro på det. De var ellers til at tale med, vores spillere holdt sig til aftalerne, så Silkeborg-spillerne ikke fik plads, lige indtil der kom et hjørnespark i vejen, og den var lidt hård ved os.

Vi var lige ved at stjæle et point, kampen viste, de ikke er usårlige, og i det meste af kampen havde vi dem der, hvor vi ville have dem. Silkeborg scorer desværre i kampens allersidste minut til slutresultat 2-1. Et ærgerligt nederlag, hvor vores målmand Steffen Sinding leverede en rigtig god indsats.

Forza DGL2000

JS: DGL2000 – Søften (2-2)

På en varm sommeraften i maj tog DGL fredag imod et Søften mandskab, der på forhånd var stort kendskab til. Et hold med en giftig offensiv men med en tilsvarende vaklende defensiv, hvor især deres keeper var i sit gavmilde hjørne i det omvendte opgør.

David udtalte følgende om kampen:

– “Vi mødte Søften fredag aften i lækkert solskin på Tilst Stadion. Vi startede fuldstændig forrygende ud og havde en friløber efter 15 sekunder fulgt op af en stor chance på riposten og endnu en chance efter en nedfaldsbold på den efterfølgende standardsituation. Herefter gik der 75 minutter, før vi igen lavede noget, der mindede om en chance. Gæsterne satte sig på det hele, og selvom de ikke vadede i chancer, så var det mere end fortjent, de førte 2-0 med et kvarter tilbage. I den mellemliggende periode havde vi spillet 20 minutter i undertal, heraf ti uden målmand, og set Søften score på straffe og på en gigantisk fejl i vores defensiv på noget så ufarligt som et udspark fra keeperen, som endte med at give en assist. Men da Søften et kvarter før tid fik en ti minutters udvisning og vi satsede butikken med kun to mand tilbage, blev det for meget for dem. De var trætte af varmen, manglende udskiftningsmuligheder og det hårde arbejde, de havde leveret Indtil da. Vi scorede to gange i den periode og hentede et uhyre vigtigt, men også “lidt” ufortjent point. Ros til gutterne for at hive sig op til sidst og ikke tabe modet på en dag, hvor meget lidt fungerede”.

Med en scoring, en assist og 9 stemmer løb Store med titlen som kampens spiller. Store udtalte efterfølgende: “Min favorit dribling er et træk og så en tackling forbi modstanderen”.
Vi håber i fremtiden at få lov til at se mange flere af Stores signaturdriblinger.

//Nikolaj Byriel-Øvall

DGL’s damer vs DE Klettar

DGL’s dejlige damer dominerede i onsdags FF Klettar’s meget færøske hold med en 10-0 sejr på udebane. De mange mål blev skudt ind med varierende skønhed og held, og inkluderede 4 basser fra kampens spiller Nanna E, 1 fra hendes navnesøster Nanna H, 2 flotte fra både Joan og anføreren Maja og en meget gennemtænkt banan af Heidi S. Det var en kamp i lækkert vejr og på en kort bane med sidelinjer markeret af trøjer i stedet for maling, og hvor der var højt humør (hvert fald på DGL’s side ?) og masser af #gofubol.

Vejen IF – DGL 2000 d 6/5-17

På den første rigtige sommerdag i 2017 skulle slaget stå mellem Vejen if på 4. Pladsen og DGL drengene på 3. Pladsen.
Alle mand i truppen var tændt for start, og efter en god opvarmning var alle klar til at gå ind og yde deres bedste for at hive point med hjem.
1.halvleg:
DGL kom godt ud fra starthullerne og havde allerede i starten af kampen en 100% chance, som havde fortjent en lidt bedre skæbne, men desværre tog vejens keeper bolden. Heldigvis kom der hul på bylden efter ca. 18 min., hvor Jon ligger en bold i dybden, som Møller udnytter kynisk, 1-0 til DGL. 25 min. Spillet, Thomas Driblekonge med flot overblik, spiller Jon fri i feltet og bolden ligger i netmaskerne. Vejen havde et par diagonalbolde, som skabte lidt problemer for DGL drengene, men efter nogle justeringer blev der også styr på det defensive. Den næste chance kom efter 29 min. Spillet. Frispark, hvor Møller, smed og Jon udøver aftalerne til fulde. 3-0. Halvleg
2.halvleg:
Efter bananer sponsoreret af Steffen målmand blev 2. Halveg skudt i gang med med fuld fart. Vejen if lagde sig længere tilbage på banen og DGL skulle lige indfinde sig med dette, men udnyttede rummene godt til trods for en mere kompakt defensiv fra Vejens side. 5 kampe og 67 minutter skulle der gå før anfører Øvall synes han skulle til at få gang i målnæsen. Rygterne siger at han kan score en pige i byen ved blot at lave squat på dansegulvet og gå amok til “juras helte” (find den evt. På youtube) i dag er rygtet blot at han formåede at score med næsen på et flot indlæg fra Møller.
Kampen endte 4-0 på en flot sommerdag i det sydlige Danmark.
Dagens citat: “Det er bare så meget sjovere at vinde”
– referat af Andreas

Aabyhøj vs. DGL2000 – Serie 4

Onsdag d. 26 april
1. Morten Sand
2. Rasmus Bøgelund Madsen
3. Rasmus Bülow
4. Sebastian Sommer Akselsen (c)
5. Peter Præstegaard Sørensen
6. Nils Hjælm Kristensen
7. Rasmus Krag
8. Nicolai Johansen
9. Jeppe Borg Kristensen
10. Jonas Bloksgaard
11. Daniel Serwin Galler
12. Anders Bjørn Blæsbjerg Gilsaa
13. Tobias Aupke
14. Henrik Aaen Mortensen

DGL klar til kamp mod Aabyhøj. En topkamp, som DGL burde have vundet.
Vi lagde fornuftigt fra land i kampen, selvom det var en svær bane at spille på med alt det smat.
Flere chancer til DGL som nok burde have været inde, meen vi havde ikke lige trænet spark på mål fra 3-4 meters afstand, så de kunne satme ikke komme ind.
Der var gode indskiftninger som gav lidt ekstra kræfter og på banen.
Og selvom vi fik 2 gule kort, og kun var 10 mand på banen i 20 min, burde vi nok have vundet. Men ak, kampen endte 0-0.

Damernes 4 kamp :(

9/5 DGL2000 mod TST

Nå så gik den ikke længere, dette skulle blive årets første og forhåbentlig sidste nederlag i år.
Vi spillede egentlig en rigtig god kamp, hvor vi fik vist, at vi har mere styre og temp i os.
Men de var sgu gode, de kære TST-damer.
De første tre mål fik de i første halvleg, hvor første halvlegs målmand Maja Sørensen desværre ikke kunne yde det der skulle til for at holde målet rent.
Anden halvleg gik lidt bedre. Nanna Eskildsen tog målmandsposten, hvor hun kun lukkede 2 mål ind. Det ene på et meget sølle dømt straffe.
Et lille opløft til kampen var det perfekte mål, assist af Trine Kristoffersen til Maja Sørensen som klappede den i det lange hjørne.

Stemmerne: Trine 1, Nanna E 1, Maja 4, Trine Kristoffersen 8.
Tøjet: Nanna E