Måned: juli 2017

Træningsopstart i DGL2000

Sommerpausen går på hæld og det er derfor tid til at komme ud og spille en masse go’ fubol’ igen. Der er lagt op til #hygge og #viljetilsejr, når der tirsdag d. 25. juli 2017 kl. 18.30 igen er træning hver tirsdag og torsdag på grønsværen i DGL2000.

Der er altid plads til nye spillere på alle niveauer, så kender du noget boldinteresserede mennesker, så tag dem under armen og introducer dem for DGL – Jyllands bedste serieklub.

Kampklar opdateres snarest, så husk at melde til og fra på appen. Er du ny i klubben, så spørg om hjælp fra din holdkammerat.

Husk at hvis du ikke kan undvære DGL og go’ fubol’ så længe, er der bounty cup hele sommeren hver torsdag fra 18.30.

Husk også! Der er Sparkron Cup i Tilst d. 5. august – en opvarmningsturnering for mange forskellige hold. Her er der rig mulighed for at prøve formen af inden sæsonstart. Inviter gerne dit gamle hold og dine venner til en fantastisk fodbolddag.

Nye spillere er velkomne til at ringe eller skrive til sportschef Michael Bækgaard på 30295498 og sportschef@dgl2000.dk for mere information.

Vi ses!

Sparkron Cup 2017 løber af stablen d. 5. august!

DGL2000 er endnu en gang vært for Århus’ eneste opvarmningsturnering til efterårssæsonen – Sparkron Cup. Turneringen løber af stablen lørdag den 5. august 2017.

Sparkron Cup har de seneste par år haft vokseværk, og vi forventer igen i år et stærkt felt af deltagende hold på både herre- og damesiden. Således håber vi igen i år at nå op på minimum 12 herrehold og 4 damehold, så hvert enkelt hold kan forvente at skulle spille 3 kampe.

Der vil være mulighed for at købe forplejning på dagen til stævnet. I boden vil der være både sandwich, snacks, frugt, øl og vand. Efter stævnet er der arrangeret efterfest på baren Oops!, hvor vi håber på at se en masse deltagere fra stævnet.

Se også invitationen her: https://www.facebook.com/dgltotusinde/posts/1170978819715671