Subs:
Asbjørn
Simon
Morten Ø.

En kold og lidt blæsende onsdag i marts skulle bruges på at spille go’ fu’bol bag Hårup skole – på græs ! 😀 Banen var lidt knoldet, lidt smattet – men det var græs !

Kampen startede med, at DGL faktisk dominerede, uden at kunne finde ud af at spille bolden rundt. Kun ganske få serie 5 spillere besad evnen til at tæmme bolden og spille den videre på denne knoldede bane, der var belyst af gule/orange lamper (jeg var ikke en af disse).
Til gengæld var DGL sublime i presspillet, hvilket kastede en del løse chancer af sig. Desuden var DGL’s to fløje og to forreste mænd væsentlig hurtigere end TVM’s bagerste, hvorfor stikninger i dybden flere gange var ved at gøre det onde ved TVM.

Det skulle dog være TVM, der først fik scoret, da de fik tilkendt et meget tyndt frispark af en ubegribelig dårlig dommer. TVM spillerne tyrede alt, hvad han kunne, hvilket var nok til bolden kunne smutte ind bag en Morten Målmand, der blev fintet; ”Jeg troede, han ville lægge den over muren”..

Dog skulle DGL komme hurtigt igen, og allerede i angrebet efter opgivningen ved midten scorede Hallal på et lækkert lækkert skud! GET IN.. 1-1.

DGL’s defensiv var rigtig god og tillod ikke nogen chancer. Til gengæld vadede DGL i chancer. To kæmpe store chancer på hjørnespark, 2 friløbere, og adskillige skud, men stadig 1-1 ved pausen. Vi nævner ingen navne, da det gælder os alle! Og nåå ja, så fik Skov gult kort for at give modstanderen et lille puf. Dommeren var kampens store taber denne aften. Bødekassen blev måske vinderen?!

I pausen lavede Tommy en genistreg og byttede Hallal og CM rundt, hvilket kastede et mål af sig ganske kort inde i halvegen. TVM’s målmand var tilsyneladende rædselsslagende for DGL-anføreren, hvorfor en løs bold i feltet betød, at målmanden løb væk fra bolden og kaptajnen, der nemt kunne prikke den ind til 2-1 i DGL-favør!

TVM, kom på 2-2, men det mål har vi ingen kommentarer til.

DGL tog dog alle point, da Jeppe headede et frispark fra CM mellem benene på TVM-målmanden. Resten af kampen fortsatte som første halvleg. Mange lange bolde, og mange DGL-chancer.

Kampens spiller var uden tvivl (i min optik) ham/hende, der fangede hjemme-is bilen og sørgede for, at der var is til alle 😀

Derudover var det et højdepunkt at Morten Ø. fik sin første (men LANGT fra sidste) bøde i DGL-regi, efter 1,5 år. Og at Asbjørn havde valgt at tage en vaskeklud med som håndklæde!

Maskin: 1
Tommy: 1 (hvilket må skyldes genistregen i pausen, hvor han satte CM op som angriber, da han havde set, at TVM’s målmand var bange for ham)