Det var endnu en gang lige ved og næsten for DGLs andethold i serie 2, da mandskabet gæstede CIFs bane skærtorsdag i påsken i forårets tredje kamp. En god anden halvleg anført af en yderst velspillende Kristian Gatten kunne ikke redde en skidt første af slagsen, og DGL gik dermed slukørede fra banen med et 4-2 nederlag.

Et nederlag i fodbold er i den grad flosklernes holdeplads, og kampen mod CIF var ingen undtagelse. Igen var det de små marginaler og de sidste 10 %, der manglede, og som afgjorde kampen til vores modstanderes fordel. For indsatsen var sådan set godkendt over 90 minutter, men 30 minutter under niveau i kampens første halvleg blev afgørende, da CIF på den tid scorede tre nemme mål.

Lidt uopmærksom midt på banen, et vindstød og en god afslutning var ingredienserne i CIFs første mål, da et indlæg fik lov til at ryge helt om til bagerste stolpe, så en umarkereret CIF-angriber nemt kunne prikke bolden i mål. Og kort efter blev det 0-2, da CIF’erne var først over en returbold i feltet. Det tredje mål var en smal sag for CIF-offensiven, der iskoldt udnyttede en personlig fejl i DGL-forsvaret.

Med mere kynisme og aggresivitet i tanke og handling havde CIF’erne aldrig scoret. Og oplægget var derfor klart i pausen. Vi skulle frem over stepperne og trykke på. Vi lykkedes med at presse spillet op på hjemmeholdets banehalvdel, og det sensationelle comeback var inden for rækkevidde, eftersom Kristian Gatten i to omgange havde braget kuglen op i krydset.

Desværre havde CIF stadig lidt at skyde med, og selvom de havde været sjældne gæster på DGLs halvdel, lukkede værterne kampen med et flot langskud kort før tid. Det var en spand kold vand i hovedet på DGL, og kampen løb herefter ud i sandet.

Der var helt og aldeles enighed om stemmerne efter opgøret, og Kristian Gatten løb således med titlen som kampens spiller efter at have modtaget hele 13 meget fortjente stemmer.