14 DGL-piger var velmødt til turneringens første kamp på hjemmebane med solen skinnende og højt humør. Vi var alle klar til at spille ”Go Fu’bold!”.

Holdet bestod af hele 2 nye spillere, som kastede sig ud i det med full spirit, og som ville hjælpe med at hive sejren hjem – STÆRKT GÅET! Da vores målmand Vicky desværre sad over med skade, tog Britt den modige post som målmand!

Kampen blev fløjtet i gang og hurtigt gik det op for DGL’s forsvar, at det blev en opgave med masser af spurt, for FC Jura var vææældig glade for at stikke bolden til deres angribere.

Det betød også, at FC Jura formåede at lave det første mål og bringe sig foran. Pigerne spillede dog videre og fik mere styr på passningsspillet, men igen blev en af Juras angriber frispillet, og med hjælp fra vores egne dejlige forsvarspiger røg den ind på selvmål. Trods målet til FC Jura, kunne pigerne heldigvis, med opbakning fra støtter på sidelinjen, grine af dette stunt og kæmpe videre.

I slutningen af første halvleg spillede Buhl en fantastisk bold op til Malou i angrebet som, efter masser af råb fra sidelinjen om at der skal skydes, skød og DGL var med i kampen igen!

I halvlegen blev taktikken hurtigt genopfrisket og hovederne var højt løftet og troen på sejr levede! Men efter en god start på anden halvleg med masser af chancer fik DGL et meltdown efter 10-15 minutter, og Jura udnyttede dette og kom foran med 6-1 som også var kampens resultat.

Trods nederlaget var humøret højt, vi har en masse gode ting, som vi kan tage med til næste kamp, som vi vil VINDE.
Britt, med hendes fantastiske målmandsevner i det store mål, blev helt fortjent kampens spiller!