3. spillerunde var runden, hvor Serie 4 skulle forsøge at få åbnet pointkontoen i denne sæson. Det skulle ske mod holdet FC Kegle, som viste sig en del mere hjernedøde og begrænset begavede i forhold til hvad deres klub navn ellers antydede. FC LOKUM SPADER GNS INTILIGENS TIL INGEN INTILIGENS OG SMÅ DUMME AT HØRE PÅ I 90 MINUTTER BOLDKLUB havde nok været mere passende.

Anyways. Frede Frugt startede tordentalen i omklædningsrummet efter 2 ærgerlige indledende nederlag. Han startede med: ”Det er den Lørdag.. Og det er den 23. September hvis nogen skulle have glemt det…” Øhh OK…

Og så løb han ellers igennem sin 18 punkts plan, som skulle sikre os de tre point mod orkerne fra FC Kegle. Hver for sig gav punkterne egentlig meget god mening, men informationsstrømmen virkede alligevel for intens og det virkede som om at folk blev mere og mere forvirrede og det var først da Jimmy pudsede strategien omkring dødbolde og standard situationer af til sidst, at brikkerne faldt på plads for alle. Og så var vi ellers klar til at dø på Bilka Arena med den stribede DGL trøje på.

Opstillingen på dagen så således ud:

Satirious (Eller Dimitri Eleftheropoulos hvis man spillede meget Manager i 00/01)

Kloster – Heino – Leth – Fruer

Toft – Abel – Rasmus – Carl Martin – Ruben

Primmer

Bænken: Jan Callesen, Morten, Simon.

Som kampen startede bølgede spillet lidt frem og tilbage – men det var hurtigt tydeligt at de to hold brugte vidt forskellige metoder i deres jagt på mål. Hvor DGL forsøgte med kombinationer, tiki taka og lækkerier så satsede FC Gylle mere på det fysiske aspekt i deres jagt på en scoring. I kampens indledning var det DGL, der havde mest succes med deres strategi og der var vel 2-3 halv farlige chancer som kunne have givet udbytte.

Der skulle dog gå et kvarters tid før man fik hul på bylden. Et indlæg fra venstre i håbløs højde blev slået til bagerste stolpe hvor ingen ringere end DGL’s svar på John Carew (Abel) dukkede op og pandede føringen ind.

Dette var startskuddet på et tungere pres på DGL fra FC LORTS side. Det blev skruet op for fysikken og de lange bolde og med et par granvoksne angribere førte det til en del farlige situationer. Det var ikke DGL’s livret og man måtte ud i en del nærkampe og løbedueller i Keglernes tryk. En af disse situationer gav dem et frispark i venstre side – og på det efterfølgende indlæg blev man overmatchet i luftrummet hvilket resulterede i 1-1 på måltavlen.

Efter udligningen bølgede kampen lidt frem og tilbage igen. Der var blevet skruet gevaldigt og for nærkampene og da dommeren på intet tidspunkt fik lagt en dæmper på gemytterne så man en del grove tacklinger. Især Henno var heldig at slippe med helbreddet i behold efter en blødning af en tackling fra en af orkerne.

Med 5 minutter til pauseteen kogte gryden over. Jan Callesen som var kommet ind på midten havde en nærkamp med en klaphat fra FC kegle. Den endte med et frispark – til jeg ved faktisk ikke hvem – men det er også underordnet. Jan vendte sig om mod fedtøret som herefter valgte at forsøge at nikke Jan en skalle. Dommeren så ingen anden udvej end at smide Keglen ud med rødt kort. Han virkede ikke synderligt tilfreds og han sluttede dagen af med at sparke en bold langt over i skoven på hans vej ud af banen. FC Flot.

Overtallet gav DGL lidt mere plads og den blev brugt til et føringsmål allerede inden halvleg. Toft røg afsted i højreside og fik smidt bolden på tværs hvor der så ellers gik kluddermor i den. Bolden dansede lidt frem og tilbage og det endte med at Peter F fik scoret et SMUKT SMUKT kludemål fra liggende.

Pause snakken blev brugt på at bekræfte at det vitterligt var nogle kegler vi var oppe mod og at det vigtigste måtte være ikke at gå med på deres leg og rende ind i nogle dumme kort.

Anden halvleg dominerede DGL og spillede sig frem til flere store chancer. Der skulle gå et kvarters tid før Henno smed en diagonal til Ruben, som rundede sin back og fandt Rasmus på midten som sikkert gjorde det til 3-1. Chancerne faldt herefter tæt men i typisk DGL ånd fik vi brændt det hele – og så gik det naturligvis som det måtte gå – En lang bold op i ingenting gav en reducering og kampen havde nerve igen.

Der skulle dog ikke gå længe før 2-måls føringen var genoprettet. Dette skete efter et regulært skydetelt i Keglernes felt hvor det 3-4. forsøg tilfaldt Jan Callesen som sikkert gjorde det til 4-2. Herfter skete det så igen. – En lang Kegle bold op i ingenting gav en reducering og kampen havde nerve igen igen.

Igen fik FC Bolledej dog kun lov at drømme om en udligning før Primmer havde gjort det til 5-3 på et mål som jeg har glemt. Men det var sikkert et klasse mål. Jeg tænker noget med at Primmer laver bag om støttebenet, snyder en 6-8 mand, bager på en tilskuer, vipper den op til sig selv og sakser den ind.

Men så skete det kraftedderperkemende igen. – En lang bold op i ingenting gav en reducering og kampen havde nerve igen igen igen.

Endnu engang svarede DGL dog tilbage med det samme og der gik vel ikke meget mere end 15 sekunder fra bolden var givet op til at den igen lå i nettet bag kegle målmanden. Samarbejde mellem Primmer og Peter F i højre side endte med at Peter kunne score til 6-4 i 90. minut.

6-4 blev det og dermed en fortjent DGL sejr over et mere eller mindre usympatisk FC kegle hold.

Noter fra Kampen:

–          Jan Callesen blev kaldt bøsse af modstanderne mange gange og kvitterede ved at sige at han da udemærket kunne lide at få pøllen i møllen. (Antennen i enden, den fede i den lede, Raketten i rumpetten)

–          Christian Toft brændte et par store chancer.

–          Primmer spillede en hel kamp uden at gå i stykker.

–          Ruben virkede på intet tidspunkt død træt og jeg tror faktisk ikke engang at han fik krampe… Sygt nok.

–          Abel var tæt på at lave et standard Abel mål. Fik bolden i feltet og drev gæk med 3 forsvarere men overplacerede desværre den store chance.

–          Christian Toft brændte et par store chancer. (Nej det er ikke en fejl at det står 3 gange :))

–          Vi var godt tilfredse med den første sejr i serie 4.