One of those days!

Vi startede med 2 afbud – 30 min. før kampstart, en målmand der ikke havde benskinner med, den forkerte trøjetaske, en dommer der meldte afbud til kampen, en manglende erstatning for selvsamme og en spiller der kom 15min før kampstart.

Heldigvis mødte vi et meget rutineret og forstående Odder-mandskab, som indvilgede til at afvente, hvorvidt dommeren fra en U14 kamp, ville dømme vores kamp, hvor ellers Frede ville tage tjansen. Med den ustrukturerede og forstyrrende optakt, var det også et 11 DGL-spillere, der under opvarmningen virkede tamme. Selvom kampens spiller – Birk med 9 stemmer – ihærdigt forsøgte at få gang i os, blev starten elendig.

Efter en halvleg med mange DGL chancer stod der 0-0 ved pausen. Det var tydeligt, at de rutinerede Odder-spillere havde svært ved at følge med. Efter 60 min. kunne Kloster, med en blød inderside, bringe DGL foran i et tomt mål. Selvsamme person vil blive husket for kampens detalje, hvor han til trods for 10 DGL spillere der råbte ”ikke begå frispark Kloster”, valgte at nedlægge Odder-spilleren, der var presset på egen banehalvdel.

Efter 67 min bragte Barker DGL foran 2-0 på hovedstød – et perfekt slået hjørne fra Leth. Sejrede virkede hjemme, men ud af det blå kom Odder tilbage i kampen, da den ellers venlige og udemærkede dommer valgte at forære Odder et straffe, hvor Ivan blev væltet omkuld, og dommeren mente, at han havde hånd på bolden. Den græske Feta-fantast Sorikitis var tæt på at tage bolden, men desværre!

DGL havde adskillige chancer i løbet af anden halvleg, og fuldt fortjent vandt vi kampen 2-1 – en sejr der burde have været langt større.