Lørdag den 20.09.2014 blev efterårets Super Saturday afholdt på Bilka Arena – der var derfor lagt op til et brag af en dag, som skulle afsluttes med opstartsfest.

Den bedste optakt til sådan en fest ville naturligvis være en sejr mod ærkerivalerne fra Fuglebakken.

Efter flere kampe uden point var der lagt op til en særdeles vigtig kamp. DGL 2000 lå inden dagens kamp på en skuffende sidste plads.

Kampens indledning var præget af en del nervøsitet – lange bolde frem og tilbage. Spillet var bestemt ikke kønt.

Efter nervøsiteten havde lagt sig, fik DGL bedre fat og skabte flere chancer. Dette resulterede efter et flot opspil i højre side, at DGL kom foran 1-0(selvmål). DGL forsatte dominansen og fik sat flere gode spil op. Kort før pausen valgte Morten Møller endnu engang at trække et gult kort, hvilket naturligvis gav Fuglebakken et lille spillemæssigt overtag, dog uden nogen store chancer til følge. DGL gik til pause med en 1-0 føring.

DGL startede 2. halvleg en mand i undertal, hvilket dog skulle vise sig at blive en gevinst. For første gang i mange år, lykkedes det endelig for DGL at score et mål(TC) på et præcist sparket hjørnespark.

DGL blev fuldtallige og fortsatte derefter dominansen uden at give nogle nævneværdige chancer væk til Fuglebakken.

Et hårdt kæmpede DGL-mandskab kom også på 3-0 på et mål af Simon KB, efter endnu et flot opspil, hvor den nyerhvervede islænding Arnar, Steffen og Simon kombinerede sig flot igennem.

Med en halv time igen førte DGL 3-0, hvilket var fuldt fortjent. Fuglebakken pressede på og fik også udlignet til 3-1 grundet en mindre kommunikationsfejl mellem back og keeper. Det lykkedes dog for Nicolai at lukke kampen med en kanon til slutresultatet 4-1.

Endelig kom den forløsende sejr for DGL, hvilket var fuldt fortjent mod et tamt hold fra Fuglebakken.

En særdeles vigtig sejr med god ånd og figthervilje! En stor tak til alle de smukke DGL’er og venner, som bakkede op hele kampen igennem.

På torsdag venter Aabyhøj, hvor vi skal fortsætte de gode takter og nuppe endnu en sejr.

Kampens spiller: Arnar(7), Thorkil(4).