Mange kampe er spillet i denne sæson, knap så mange mål er lavet og endnu færre kampe er vundet.
Men dette ødelægger dog ikke pigernes stemning og tro på en sejr. Vi går ind med den samme målsætning som vi så mange gang har bragt med til kamp – NU skal vi have sejren! – Og fordoble målscoren!
Og taktikken var da også allerede lagt tidligt på dagen, da der blev varslet uvejr – dette tog pigerne i stiv arm og valgte i stedet for at udnytte vinden, så dén kunne hjælpe bolden i mål..
Da vi ankommer til Mørke, som er den eneste bane med lys (JC’s joke igennem hele sæsonen) lægges taktikken ud fra kraftig regn – vi skal spille jambo-bold – lange afleveringer og så skyde på bål. Al vores takita bold som vi har spillet de seneste kampe skal vi glemme for en stund. Vi ankommer til banen…. Og AL taktikken bliver droppet – banen var ikke så slem som vi først havde forventet, WIN!
Dog holder vi fast i en løs opvarmning og benytter tiden på at tage sæsonens første gruppebillede!

Startopstilling:
Mål: Sus
Forsvar: Trine K & Carina
Midtbane: Ninna, Maja & Malou
Angreb: Anita
Bænken: Anette

Efter en lettere forvirrende start og Malou som laver tøjskift midt i det hele, kom der ro på DGLs spil. Efter blot 15 minutter havde vi allerede haft 4 skud på kassen – dog ikke med hjælp fra vinden og forbandelsen om ikke at kunne score mål hang fortsat tungt over os.

MEN efter en hurtig dribletur langs kanten skyder Malou på mål MEN brænder. Dog står Anita total perfekt placeret som angriber og laver mål på returen. DER ER MÅL!

Hele første halvleg er der masser af chancer og det får vi da også af vide af Sir Malte som i pausen siger “Jeg er ærlig talt skuffet over at I ikke føre mere” Bum bum.. Vi fortsætter spillet og liiige i starten af anden halvleg kommer der et KÆMPE regnskyl! Tinge går i læ bag en container og Malte gør sig selv blind med sideflaget – flot drenge. Det regner SÅ meget, at det tager tid for folkene på sidelinjen at forstå, at Maja laver MÅL !!! Så al cheeringen kommer meeed… 1 minuts delay, hovsa! MEN der bliver dælme jublet!

DGL har scoret 2 mål.. I ÉN kamp! KLASSE!

Og målet er DGL IKKE bange for – der bliver banket skud på mål.. Sus har et skud udefra – det er milimeter vi snakker om.. Vi har Trine K som skyder tæt fra midterlinjen – og JA – den var tæt på at gå ind! Der er Carina, Ninna, Anette, Anita.. Jamen det er ALLE som kæmper om at få bolden ind i målet og være en del af top-score listen. – OG det er champagne-bold, der bliver spillet i dette stormvejr!

Ny opstilling, Ninna på toppen, Maja dirigerer nu forsvaret med Malou, som kort tid efter tager en dribletur op af banen. Højrekant laver løb mod hjørneflaget og åbne HELE rummet og Malou serverer bolden på et sølvfad for Carina som laver MÅL! 3-0 !
5 minutter før slutfløjt kommer det første lyn, kampen fløjtes af og kampen slutter underligt… DGL pigerne er stille – sejren skal lige trænges ind.

MEN humøret er højt – især når Ninna kommer med hjemmelavet æbleskiver og Maja kommer med øl og drømmekage som har 2 cm top! Det er nu så hyggeligt på dameholdet – OGSÅ i regnvejr! Hovedpunkter fra kampen:

Vi vandt! Vi vandt! Vi Vandt!

Vi scorede flere mål i én kamp, end vi har gjort i alle kampene i sæsonen til sammen. Carina er topscorer med hele TO mål….