Scroll to top

Hummel som ny tøjsponsor

Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere Hummel som DGL 2000s nye tøjsponsor forud for den kommende sæson 2015. Aftalen med Hummel løber i 3 år, og vi glæder os meget til at komme igang med samarbejdet og samtidig se DGLs fem hold iklæde sig deres nye Hummel-trøjer 🙂

Aftalen er en styrkelse af vores nuværende samarbejde med Hummel, hvor vi igennem en længere periode har fungeret som testklub i forhold til nye tøj- og materialekollektioner. Aftalen med Hummel er vores stærkeste tøjaftale til dato og endnu en milepæl i DGLs historie.

Med Hummel som sponsor er vi dermed sikre på, at DGL er klar til at tage det næste skridt og blive en endnu større klub i den lokale og regionale fodboldverden.

Se det nye spillersæt her :):

Hummel

// Bestyrelsen, DGL 2000

 

Post a Comment