Scroll to top

Sponsoraftale mellem DGL2000 og Den Gyldne Kro

Den Gyldne Kro, The Mexican, Bernhardt, Kupé og Slap af er ny sponsor for DGL i 2019. Den nye, fede sponsoraftale giver medlemmer af DGL rigtig gode rabatter, når vi afholder vores fester eller andre arrangementer hos ovennævnte. Du får også rabat, hvis du kommer der som privatperson. Både på mad og på drikke.

På Slap Af får man lækker mad til gode priser og man er velkommen til at medbringe en gæst. Som klub får vi tilmed mulighed for at kunne arbejde frivilligt og derved tjene penge til klubkassen fx ved Kapsejlads i uniparken.

Sponsoreren vil derudover sponsorere præmien til Man of the Match ved ALLE kampe på samtlige hold i klubben. Der kan maksimalt benyttes to flaskekort på en aften, men holdbarheden på flaskekortet gælder en hel måned. Vind præmien og tag dine holdkammerater med i byen!


Vi er i gang med at udvikle en app til smartphones, som vi skal bruge til at identificere os som medlemmer af DGL og på den måde kan opnå de fede rabatter. Vi glæder os til en masse hyggelige arrangementer med Den Gyldne Kro-teamet.

Post a Comment