Talenternes første træningskamp skulle spille på en rigtig mudderbane på Katrinebjergskolen. Debut træneren Rune Mønster havde følgende staropstilling.

Martin – Kloster – Asbjørn- Lasse K
Anders B-Jimmy-Kjeldsen- Thomas A
Hvidberg – Thomas A

Jakob L, Thomas S, Kristian Rand

Det normalt så poleret boldspil fra kunstbanen var ikke lige sådan at tage med ud i mudderet. Dette resulterede desværre i to hurtige mål fra JAI. Ikke særlig godt spil, bare et par heldige mål. Den nye keeper Jan C kunne ikke gøre meget ved dem, så vi måtte bare videre. Til stor overraskelse for Thomas, der normalt spiller forsvar, var han blevet sat i front. Dette tog ham dog ikke lang tid at finde sig tilrette i, og han scorer flot til 1-2. Jai scorer kort efter endnu et latterligt mål, på noget der minder om en blanding mellem et indlæg og et skud. Bolden sejler dog over i det lange hjørne til 1-3. Nu havde DGL dog fundet vejen til netmaskerne, og det var faktisk sidste gang JAI var tæt på noget som helst.
Barker opsamler bolden fra en fumlende målmand til halvlegsstilling 2-3.

I pausen aftaler vi at fortsætte i samme spor, for JAI var absolut til at tale med.

I 2. halvleg besluttede Jakob Lauritsen at sætte de sidste par søm i kisten og scorede 2 flotte basser til slutresultatet 4-3. En alt igennem ok kamp på et dårligt underlag, men det vigtigste (efter sejren) var at få nogle km i benene.