Årets første betydningsfulde kamp. Årets første betydningsfulde nederlag. Årets første betydningsfulde lærestreg.

En kamp, der på nogle barometre mindede om kampen forrige weekend mod Vatanspor. Et målorgie, gaver i begge ender og en bane, vi som hold ikke kunne håndtere.

Man står efter nederlaget tilbage med en tom følelse. Vi fik aldrig spillet os ud. Vi scorer 4 mål og taber alligevel kampen efter at have indkasseret 5. Vi giver ikke mange store chancer væk, men giver til gengæld 4 mål væk efter standardsituationer, hvilket bestemt ikke er godkendt.

Der manglede vildskab mod et Støvringmandskab, som kommer direkte fra serie 1, hvor niveauet og tempoet alt andet lige bør være lavere. Vores pres var over hele linjen for passivt, og vi fik aldrig rigtig for alvor sat os igennem; hverken i tacklingerne, duellerne eller i felterne.

Vi fik ellers den bedst tænkelige start på kampen:
En keeperfejl efter et godt pres fra Bloksgaard og et velplaceret skud fra 30+ fra Tinge resulterede i en føring i kampens begyndelse. En dukkert, der, hvis vi havde været mere klar i den anden ende, kunne have rystet et ungt Støvringhold, der indtil scoringen havde siddet på spillet uden at komme til nogle nævneværdige chancer.

Der skulle dog ikke gå andet end 5 minutters efter vores føringsmål, før Støvring svarede igen. Et langt indkast ind i vores felt fra deres højreside, hvor en clearing rammer en af vores egne i baghovedet og hopper hen for fødderne af deres angriber, som resolut sparker bolden ind bag Peter Caspersen. 1-1.

Støvring fortsatte med at sidde på spillet, men blev aldrig rigtig farlige foruden nogle enkelte løb ned bag vores bagkæde, som efterfølgende løb ud i sandet.

Vi fik svaret hurtigt igen på Støvrings reducering efter et flot gennembrud i vores egen højreside ført an af Morten Møllet, som lægger den perfekt tilrette til Jasmin, der sparker bolden hårdt og kontant ind bag Støvrings keeper. Flot mål, og vi havde igen kampen, hvor vi gerne ville have den.

Desværre får Støvring endnu engang hurtigt udlignet vores føring efter et dumt boldtab på midten, som de konsekvent straffer med en hurtig omstilling.
Støvrings eneste scoring i åbent spil, hvorfor man sidder tilbage med følelsen af, at det var en kamp, som sagtens kunne være vundet, hvis vi havde været mere klar i hovederne og vist den fornødne aggressivitet i de to felter.

Manglende aggressivitet viste sig udslagsgivende, da Støvring får bragt sig i front kort før pausen. Et hjørnespark cleares, men deres mand på opsamlingen firsttimer bolden ind bag en sagesløs Peter Caspersen.
Kort forinden havde vi haft endnu et godt gennembrud i vores egen højreside efter et godt skift fra Tinge til Morten Møller, som flot tager bolden med videre første gang, men desværre må se sit skud reddet af keeperen.

Nede 3-2 ved pausen.
Vi foretager tre ændringer: Ud går Jasmin, KB og Jon, ind kommer Pedi, Mathias og Lars.

Anden halvleg udvikler sig ikke meget anderledes end de første 45 minutter, og tendensen fortsætter. Vi rammer ikke vores medspillere, og Støvring får lov at kombinere, som det passer dem. Der er ikke sammenhæng i vores spil, og defensivt giver vi for mange standardsituationer væk.

Støvring udbygger deres føring til 4-2 efter endnu en dødbold. Et friskspark slået fra deres venstreside, indadskruet mod bagerste stang. Vi følger ikke med, hvorfor deres spiller efter to omgange kan sende bolden i nettet.

Vi kommer dog tilbage i kampen med en reducering til 4-3. Lars Vinther kommer fri med målmanden efter en erobring højt oppe i banen, tager et træk uden om målmanden og sender køligt bolden ind med det mindre gode højreben.
Tilbage i kampen med håb om at kunne tage point med hjem til Århus, selv efter en knapt så velspillet kamp.

Det skulle dog ikke vise sig at blive tilfældet. Endnu en dødbold. Et punkt, vi klart skal forbedre.
Et hjørnespark, hvor de smider alle deres store folk tæt ind under mål. Bolden bliver sparket med indadskru, og vi kommer ikke op til den, hvilket betyder, at den store af deres midterforsvarer header bolden i mål. Nede 5-3, og der er ikke meget, som fungerer.

5 minutter før tid får vi dog endnu engang lidt oprejsning. Tinge sparker, efter en veludført dribletur, for anden gang i kampen bolden i mål fra 30+. Deres keeper så endnu engang ikke for godt ud. Et punkt, vi også burde have været bedre til at udnyttet, men set i bakspejlet selvfølgelig svært, når vi ikke har bolden.
Vi prøvede efter reduceringen at lægge pres, men vi får ikke fremtvunget nogle nævneværdige chancer, hvorved en uskøn kamp fra vores side ender med et nederlag på 5-4 til et dygtigt spillende Støvring hold. Om end ikke så dygtigt, at de skal have noget med hjem, når de gæster DGL i Århus.