En solrig lørdag skulle bruges på Klank Idrætsanlæg i Galten, hvor vi skulle møde Galten FS. Ved vores møde på HHS var humøret højt, men også “realistisk”. Alle vidste det ville blive en svær kamp, men hvis det var nemt kunne alle jo gøre det.

Vi ankom til Klank Idrætsanlæg og blev ramt af æresfrygt da vi så deres imponerende Pokal-høst. Ved nærmere undersøgelse var de store pokaler vundet for: “Fleste deltagere”, så lidt af frygten fes ud af ballonen og vi gik ind i de udemærkede faciliteter og klædte om til lyden af 50 cent.

Vejret var fantastisk, men banen var middelmådig – især den detalje at sidelinjen og det afskærmende hegn+udskiftningsbænk stod helt ud til sidelinjen. Den plads skulle linjedommeren bruge, så vores trænere havde stort set intet teknisk område at boltre sig på.
Opstillingen var. Morten Målmand på mål, Leth højre back, Henno og Kim i midterforsvaret, Larsen på venstre back, Magnus og Anders(?) på kanterne, Hansen og Hans(?) i midten, Peter(?) offensiv midt og Mark Johnsen på toppen. På bænken sad Asger, Birk og mig selv sagde hunden.

Kampen blev fløjtet igang… og allerede efter 5-6 minutter besluttede en Galten spiller sig for at skyde på mål fra ca. 40-50 meters afstand – bolden havde en lidt udadskruende bane og den gik i kassen til højre for Morten Målmand. Totalt lotto-mål og en våd klud i ansigtet.

Træner Niller bad mig om at holde mig klar og det viste sig at efter 11 minutters spil fik Kim Toft en forstrækning i baglåret. Jeg kom på banen og overtog Kims plads i midterforsvaret.

Galten FS var dygtige boldspillere – de fik os ud at løbe mange meter og vi forsøgte at udnytte deres store boldsbesiddelse til at spille på kontra. Til vores fordel var en af deres spillere lidt af en bandit og efter en grim eftertackling fik han det gule kort og vi var nu i overtal.

Det næste mål var ikke så irriterende som det første, men tæt på – et indlæg fra venstre side rammer en Galten spillers bløde hoved, men nok til at bolden triller ind over stregen til 2-0 resultat.

Halvleg – Der blev her talt om at presse dem mere fysisk og få nogle skud på målmanden som endnu ikke var blevet testet.

Ca. 5 min inde i anden halvleg dribler en af Galtens spillere sig helt ned på vores baglinje i venstre side og ind i feltet hvor Anders(?) forsøger at tackle bolden fra ham, men begår straffespark som Galten sikkert scorer på. 3-0

Herefter syntes jeg DGL’s bedste periode kom. Bolden blev spillet rundt, få personlige fejl og vi skabt nogle chancer dog uden mål.

Et Galten gennembrud i højre side ender med en Galten spiller dribler til baglinjen og igen ind i feltet forbi en DGL-spiller, sender den skråt tilbage i feltet hvor en Galten spiller satte indersiden på og 4-0 til Galten FS.

Som om det ikke var slemt nok – Birk var blevet skiftet ind og havde på kort tid gjort en god figur som target-man, men i en duel med en Galten spiller over-strækker han sit knæ den forkerte vej og går i græsset med store smerter. Spillet bliver stoppet og Birk kørt til undersøgelse på sygehuset.

Resten af kampen går stille og roligt på nær at Galten er tæt på 5-0 scoringen men deres spiller, meget meget tæt på mål, Morten Målmand er ude af sit mål og med Henno og jeg stående på stregen, sparker over målet.

Slutresultat: 4-0

Vil godt sige undskyld til Træner Thorkild for at råbe af dig og tak til alle dem som kom og støttede.