Scroll to top

VestjyskBANK Cup 2015

Lørdag d. 1. august afholdte DGL 2000 for 6. gang VestjyskBANK Cup. Sommerstævnet er Aarhus’ eneste af sin slags og giver en optimal start på efterårssæsonen. Igen i år dannede Tilst Idrætsanlæg rammerne for stævnet som sammen med dejligt sommervejr gav spillerne de bedste betingelser for at spille go’fubol’.

I år havde vi 11 herreseniorhold tilmeldt, rangerende fra Jyllandsserie til serie 3, og 4 dame 7-mandshold. Dameholdene manglede sidste år og havde derfor større fokus i år fra arrangørteamet og ambitionen for næste år er 8 deltagende damehold.

Vinderen af damepuljen blev Fredericia KFUM som fejede al modstand til side. Stort tillykke herfra!

Piger

 

Finalen i herrernes serie 2-3 blev et opgør mellem TST og IFSK, som hver især sluttede nummer 1 i deres indledende pulje. Begge hold var rigtig godt spillende på dagen og resultatet blev da også tæt, med en 1-0 sejr til TST.

TST

Vinderen af herrernes pulje for jyllandsserie og serie 1 skulle blive en afgørelse i sidste kamp mellem Skovbakken og vort eget mandskab. DGL-drengene stod med de bedste kort på hånden inden opgøret, da et uafgjort resultat ville være tilstrækkeligt for at vinde puljen. Men ak, vi tabte 0-2 til stævnets eneste jyllandsseriehold og Skovbakken kunne derfor løfte pokalen som puljens vinder.

Skovbakken

På vegne af DGL 2000,

Morten Sørensen, turneringsansvarlig

Post a Comment