Scroll to top

Billeder fra VestjyskBANK Cup 2015

 

Lørdag d. 1. august afholdte DGL 2000 for 6. gang VestJYSK Bank Cup. Sommerstævnet er Aarhus’ eneste af sin slags og giver en optimal start på efterårssæsonen. Igen i år dannede Tilst Idrætsanlæg rammerne for stævnet som sammen med dejligt sommervejr gav spillerne de bedste betingelser for at spille go’fubol’.

Vinderne var som følger:

Dame 7-mands: Fredericia KFUM

Serie 2-3: TST

JS – serie 1: Skovbakken

Tillykke til alle vinderne, og se billederne nedenfor (klik på billedet for at se i fuld størrelse).

Gallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slideGallery slide

Post a Comment