Mandag den 21. september 2015 kl. 18.00 på udebane mod Egmont Rollators.

Forholdene var våde og kolde, hvilket både kunne ses på pigerne fra DGL under opvarmning samt i kampens start. Tempoet var lavt, benene var tunge, og bolden var svær at styre på det våde græs. Dette var heldigvis tilfældet for begge hold. I takt med at tiden gik og tempoet steg, fik DGL pigerne vundet mere og mere af spillet, og Egmont Rollators kommer ikke til mange chancer. Dog er uheldet med DGL, da bolden glider forbi Kanstrup inde i målet på grund af den våde bane, og stillingen lyder 1-0 til hjemmeholdet ved halvleg.

I 2. halvleg havde DGL fortsat størstedelen af spillet, og flere chancer som desværre ikke fik bolden i nettet, før halvvejs inde, hvor bolden hurtigt blev spillet op ad banen, og endte mellem Nannas fødder som flot fik sparket bolden i nettet og udlignet. Hvilket også blev slutresultatet.

Alt i alt var det en god kamp, hvor der blev fightet rigtig godt, spillet fint sammen, og med flere forsøg på mål, dog uden held. Det kan siges, at Egmont Rollators vandt 1 point i denne kamp, og DGL pigerne tabte desværre 2 point, da det fuldt ud var deres kamp.