Scroll to top

Skal du have nye støvler? Bestil dem gennem DGL!

Dette katalog er henvendt til DGL2000 spillere. Alle spillere i DGL2000 kan benytte sig af katalogets tilbud. Gennem DGL2000 kan der kun bestilles produkter der er vist i dette katalog.

Nike:
DGL2000 spillere tilbydes 20% rabat på alle Nike støvler der er i Sportigans sortiment. Ønskes der køb af en Nike støvle, sendes forespørgselen til Materialechefen, der retter henvendelse til Sportigan. Kontroller så vidt muligt gerne selv i andre Sportigan butikker, om din ønskede støvle indgår i Sportigan sortiment og prøve størrelser af. Se sidst i katalog for eksempler.

Bestilling og levering:
Bestilling foregår til materialechefen på e-mail: cm.munkholm@gmail.com

Leveringen sker til træning, hvor materialechefen vil overdrage din bestilling. Leveringstid kan forventes at være omkring 10 dage, alt efter om Sportigan har produktet på lager eller ej.

Betaling:
Betalingen skal ske til DGL konto: Reg. Nr.: 7650 Konto Nr.: 2718752. Skriv i kommentarfelt ”Navn – Støvler”. Betalingen sker ved bestilling af støvler.

Reklamation:
Skulle der være reklamationer i forhold til støvler eller andet materiale købt hos Sportigan gennem DGL2000, afleveres genstanden til Materialechefen som sørger for videre reklamation.

Husk kvittering!

Regler for brug af aktier til støvlekøb:
4-6 aktier = 100 kr. per solgt aktie til støvler eller gratis træningssæt

7 og derover = 75 kr. per solgt aktie til støvler

Dvs. Sælger du 5 aktier, har du 200 kr. Rabat på støvler vist i kataloget/Nike eller træningssæt.

Sælger du 8 aktier, har du 450kr. Rabat på støvler i vist i kataloget/Nike eller gratis træningssæt og 150 kr. rabat på støvler vist i kataloget/Nike.

HUSK, din aktie-rabat gælder selvfølgelig også på katalogets priser.

Og sørg nu for at prøve størrelser af inden du bestiller, så vi ikke skal sende støvler frem og tilbage hele tiden!!

Post a Comment