Efter en bustur, hvor der var intet andet spændende end Aggersund broen, at kigge på, nåede vi vores mål. Thisted – middelmådighedens højborg. Et sted så gråt og kedeligt, at gæssene forsøgte at drukne sig selv i lerpytterne.

DGL kom lidt skidt fra start, men efter 10 min kom der rigtig godt styr på pres-spillet: Thisted kunne ikke finde nogle rum i en tætpakket og godt organiseret DGL forsvar. Vi fik ofte erobret bolden og kom tæt på modstanderens mål, men den sidste aflevering og afslutning var ikke liiige helt som den skulle være, hvilket blev symptomatisk for DGL i dag. Et par enkelte afslutninger udefra, og nogle få indlæg blev det til, men helt farligt blev det aldrig. Thisted scorede deres første mål efter CA. 30 min spil, på et hjørne spark, hvor Steffen på stregen reddede CA. 50 skud fra reposter, inden Thisted endelig fik den skudt i nettet. Andet nævne værdigt skete ikke i første halvleg, ud over at Pedi fik en clearing lige i masken, og blev sendt til tælling. Pausestilling: 1-0.

DGL ville tilbage igen og pressede på for en udligning, men kort inde i anden halvleg, fik Thisted FC straffespark, efter at en angriber sprang 2 meter op i luften, og lige snittede Andreas i feltet. Og det blev 2-0 😐
DGL fortsatte for en reducering. Møller kørte renegade og var fast besluttet på at afgøre kampen. Til de flestes irritation betød det færre returløb, men lur mig om det ikke pote alligevel. En dårligt tæmmet bold, en hurtig opsnapning af Møller og en kølig inderside curlet uden om Thisteds målmand. 2-1. DGL blev ved med at jagte udligningen, men hvert angreb sluttede med en tabt bold på sidste 3. del. Thorsted havde 2 store chancer: Han skulle bare have vendt hurtigt rundt og plaffet på mål på den første chance og heade den anden bold uden om målmandens hænder, men ak og ve. Thorsted vendte lige så hurtigt som en færge på den første, og ramte målmanden på den anden. Den skruede repost fra sidstnævnte, var for svær at heade ind for Hvidberg fra en spids vinkel. Det blev til megen indianer-bold, desværre. Og så skete det igen: DGL’s egen SCOTT STERLING(!!!), fik bolden i synet igen. Hvis nogen ikke er bekendt med myten Scott Sterling, så kan denne film give et billede på, hvad Pedinho blev udsat for:

DGL måtte rejse hjem et 2-1 nederlag. 1 point efter 2 kampe – Vi skal satanedme til at vinde nogle kampe nu!

Kampens spiller: Pedi og Kris (3 stemmer hver)