Efter 2 kampe uden sejr skulle DGL jyllandsserie herre forsøge at hente alle 3 point imod et Birkelsehold der kom med en sejr og et nederlag i bagagen.

Første halvleg var en lidt tam affære, hvor Birkelse sad mest på bolden, men aldrig kom frem til de helt store muligheder. Når DGL var på bolden gik det for langsom med at køre bolden rundet. Et par gange lykkes det at sat få godt tempo fra hjemmeholdet, hvor forsvaret fint fik skiftet side og bolden ende i vores højre side hvor Møller kom i godt overlap ved Pedi og kommer til et godt indlæg. Desværre stod et par solide Birkelse forsvare og fik afværget situationen

I anden halvleg ville DGL forsøge at sætte et højere tempo og prøve at få skiftet side og komme til nogle muligheder, som lykkes et par gange i første halvleg. Desværre lykkes dette ikke helt i den første del. Derimod kom Birkelse på 0-1 efter et boldtab midt på banen i vores højre side. Her sender Birkelse kanten et skarpt indlæg mellem forsvar og målmand og angriberen kommer først på den og prikker bolden uden og keeper Steffen Sinding. Efter dette kom der mere tempo i hjemmeholdets spil. Birkelse for udvist en mand og dette udnytter hjemmeholdet. På et frispark på kanten af Birkelses straffesparksfælt sparker Morten Møller bolden ind over muren og målmanden kikser sit indgreb og bolden går i mål til 1-1. DGL har en mulighed for at komme på 2-1, men desværre sparker Bloks bolden over ved forreste stolpe. Herefter var det Birkelse til at være i overtal efter TC nedlægger en Birkelse spiller på kanten af vores straffesparksfelt. De får heldigvis ikke noget ud af frisparket, men efter 72 min. spillet kommer en stikning fra Birkelse midtbanen, som angriberen køligt ligger ind over Sinding i målet, og 2-1 til gæsterne. Det lykkes ikke for DGL at komme igen og må endnu engang gå fra banen uden sejr.

Der skal bare komme en sejr næste weekend i Hirtshals, der efter 2 kampe er uden point.