Efter en lidt for kort opvarmning begyndte kampen, hvor modstanderne fra Stautrup var hurtigt på bolden, og spillet lå først i kampen udelukkende på vores banehalvdel. Der kunne slet ikke findes ro i vores spil i starten af kampen, hvilket gjorde at spillerne løb mere end nødvendigt og kæmpede alt hvad de kunne. Efter lidt omrokeringer i forsvaret kom der en smule styr på spillet, hvilket resulterede i at DGL med et hurtigt angreb kom foran 1-0, hvilket var en meget lettende følelse, da Stautrup med to styrende meget gode spillere havde det ene angreb og store chance efter den anden. 10 mins tid inden halvleg kunne vi heller ikke holde dem tilbage længere, og Stautrup fik udlignet til 1-1. Hvilket resultatet var i pausen, en pause som var meget tiltrængt.

2. Halvleg bleb meget præget af at alle spillere på banen var meget trætte. Stautrup-spillerne begyndte at bruge flere bissede tricks når dommeren ikke så det, hvilket ikke gjorde spillet sjovere. Der var ikke den DGL spiller der ikke hev efter vejret, og alle kæmpede bravt til det sidste og mere end det. Hvilket resulterede i et 1-1 resultat, som DGL skal være meget glade for, da Stautrup bestemt havde størstedelen af spillet.

Alt i alt var det en meget frustrerende og bestemt ikke sjov kamp at spille, hvor vi kan lære meget både hvad angår bedre sammenspil, for at undgå løbe så meget og dermed spare på krafterne, men også spilopstillinger, da der brde være sket nogle ændringer i det meget kaotiske spil.