11. Thomas Sørensen
12. Thomas Christian Alnor
13. Michael Schou Jensen
14. Martin Hvidberg Nielsen

Der er god stemning og tænding på op til kampstart mod modstanderne fra Statskundskab. Solen skinner fra en skyfri himmel over Gellerups nyanlagte kunstgræsbane og Martin Hvidberg leverer en pep-talk til holdets spillere.

Vi er klar fra start og sidder egentlig godt med i den målløse første halvleg. Vi får spillet bolden rundt, presset modstandernes spil og står nogenlunde på banen. De første 10-15 minutter er det os, der sidder på kampen og kommer til chancerne. Barker kaster et langt indkast ind i feltet og Mads sender et godt bud af et skud mod målet, men rammer desværre forbi. Kort tid efter har vi en hovedstødsmulighed på en dødboldsituation lidt udenfor feltet, som desværre også passerer forbi målrammen.
IFSK får langsomt overtaget og kommer flere gange til baglinjen, hvorfra de får lagt flade bolde ind i feltet, som lige så vel kunne være endt i mål som afbrændere. Fra at have spillet 3-5-3 i de første 35 minutter omrokkeres der til en regulær 4-4-2, som følge af modstanderens chancer. I løbet af halvlegen har vi generelt et stort mellemrum mellem den bagerste kæde og midtbanen, og det skaber frirum for IFSK og udmattelse på midtbanen.

Anden halvleg præges i høj grad af træthed og fejlafleveringer fra vores side. IFSK fortsætter presset og spiller solidt og sikkert, men mangler ligeledes den sidste skarphed foran kassen. Vi kæmper godt og alle vil kampen, men der er for få afslutninger mod målet og det sidste overblik og overskud mangler desværre. I midten af halvlegen får IFSK igen kæmpet sig til baglinjen, lagt en flad bold ind mod feltet og denne gang prikket bolden i nettet til 1-0. Modet holdes højt, vi fortsætter med at kæmpe og får tilkendt et frispark på kanten af deres felt. Mads går til bolden, men skyder desværre forbi. Nico og Mathias forsøger sig kort tid efter med langskud udefra, men begge ryger et pænt stykke over målet. Trætheden melder sig for alvor og 10 minutter før tid får IFSK lavet et indlæg i det bagerste rum af feltet til en fri spiller, der på en first-timer smækker bolden i det lange hjørne til 2-0.
Kort tid før det sidste fløjt opstår der en kaotisk situation ved vores baglinje. Bolden er vinket ude, men spillet fortsætter og forvirringen bliver til en 3-0-føring til modstanderholdet, trods kraftige indvendinger mod dommeren.

Generelt er det en velkæmpet match, der lige mangler det sidste. Vi skiller os for hurtigt af med bolden i stedet for at bevare overblikket og spille den rundt.

Kampens spiller: Anders Kloster og Mathias Kruse

Referat: Mathias Kruse