Et totalt blandet hold med spillere fra stort set alle hold samt fra trænertruppen.. især deltagelsen af 5 damespillere fik modstanderne til at se liidt forvirrede ud ved kampstart (jeg ved dog ikke heelt hvem vi egentlig spillede mod ;)!
Det kunne tydeligt mærkes at det var spillere der ikke havde spillet sammen før, og manglen på en stabil spiller midt på banen i starten, samt et bedre sammenspil, gjorde at de bedre modstandere havde alt spillet i størstedelen af kampen. Efter 10 min scorede modstanderne til 1-0, smed trøjen og røg ud med et gult kort, og først her begyndte vi at kunne spille lidt sammen og komme lidt ind i kampen. Ved pausen var stillingen 3-1, hvor der i første halvdel af 2. Halvleg blev kæmpet rigtig flot fra alles side. Men udmattelsen tog indover, og spillet lå udelukkende til modstandernes fordel til sidst i kampen.
Efterfølgende samt under kampen er der dog været flere udmeldinger fra modstanderne om at spille mod damer der (med deres egne ord) både så godt ud og kunne spille fodbold! Så lidt indtryk blev der da givet selvom det endte med et (lidt) stort nederlag!
Kampens spiller blev velfortjent Michael Bækgaard der kæmpede bravt gennem hele kampen, og det var så lækkert at se så meget han ofrede sig for bolden.
Og ellers smadder fedt at spille (for mit vedkommende 11. Mands igen), men også på tværs af holdene, der gav en rigtig god stemning og en god start på super saturday. Over and out!