Torsdag d. 11/8 kl:19 stod efterårets første serie 3 kamp mellem DGL 2000 – AC Pink Panthers og der var lagt op til en spændende dyst mod et hold, som havde blandet sig i oprykningsstriden de foregående halvsæsoner.

2: Thomas Rasmussen 3: Thomas Mahler Christensen 12: Kristoffer Vand 5: Morten Sig Møller
6: Mark Johnsen 4: Kristian Lindskov Hansen 8: Mathias Olin Hvidberg 9: Mathias Skovgaard Jensen
11: Mads Thomas Denning
10: Frede Frugt
13: Nicolai Johansen
14: Johan Skov Bergholt

Første halvleg startede lidt rustent fra DGLs side og med flere “halvnye” spillere holdet skulle vi lige finde hinanden. Det betød, at Pink Panthers kombinerede fint, da DGL presset ikke var helt skarpt. Pink Panthers kom dog ikke frem til nogle nævneværdige chancer og istedet tog DGLs offensiv stille og roligt over og satte dagsordenen. Resultatet var flere opspil, hvor specielt kanterne i Mark J og Skovgaard fik lagt gode bolde i feltet. Deværre udnyttede DGL ikke mulighederne og så sker det klassiske i fodbold. En Pink Panther dødbold i bagrummet og så var stillingen 0-1.

I pausen var der enighed om at forsætte for Pink Panthers virkede allerede lidt trætte, så der skulle bare køres på. Hvis Pink Panthers virkede trætte, var det ingenting imod 2.halvleg, hvor et massivt DGLpres blev sat ind, og de nærmest ikke besøgte DGLs banehalvdel pånær enkelt kontraangreb. Til gengæld misbrugt DGL spilovertaget på det skammeligste for de sidste bold var altid elendig. Derfor kom udligningen også efter Pink Panthermålmanden gøglede lidt så TC kunne spille bolden videre til “Denning” (tror det var Denning 🙂 ), som kunne trille den ind. DGL pressede på for sejren men to min efter udligningen fik Pink Panthers et frispark i DGLs højre side og efter et klumpspil blev det til 1-2 trods store DGL protester for frispark til Morten Målmand og Hansen.

1-2 blev kampens resultat og en lidt dårlig eftersmag pga. ineffektivitet, men positivt på formbarometeret.