Efter to sejre i træk, skulle DGL drengene forsøge at øge sejrs stimen da de skulle en tur til Djursland (Grenaa). Hvor mange af DGL spillerne har tilbragt en stor del af deres liv. Så en meget speciel kamp der var i vente på Grenaa Stadion.
Kampen starter dog ikke specielt godt set med DGL briller. Inden der er gået 3 minutter har FC Djursland scoret til 1-0 efter et godt opspil. Og det blev ikke bedre. DGL kunne ikke spille sig ud af det høje pres, som FC Djursland lagde. FC Djursland fik tildelt et hjørnespark efter 12 minutter en DGL spiller får clearet i første omgang, men den ryger direkte ud til en FC Djursland spiller som flugter bolden i mål uden chance for Steffen i målet. Et rigtig flot mål som man ikke ser særlig ofte.
Efter 2-0 målet får DGL dog hevet sig selv op. Presset uden bold blev bedre og spillerne tog fat i duellerne og vandt flere og flere. Ca. 5-7 minutter efter FC Djursland havde scoret nr. 2, får DGL tilkæmpet sig et hjørnespark som Øvall får sparket videre til Bloksgaard, der bagerst i feltet kan sparke bolden ind til 2-1. DGL var nu for alvor med i kampen igen og pressede da også på. I flere omgange bankede De Gale det på til en udligning men den udeblev. Resultet til halvleg var derfor 2-1 til hjemmeholdet.
DGL får rettet nogle ting til i pausen og kommer fornuftigt ud til 2. halvleg, hvor meget af spillet dog er imellem felterne. Midt i halvlegen slipper en FC Djursland spiller dog igennem i højre side hvor han får sparket bolden videre til FC Djurslands venstre wingback, som tager et træk ind i banen og på imponerende vis sparker bolden op i det lange hjørne med højrebenet (vel at mærke med hans mindre gode ben). 3-1 til FC Djursland. Dette lukkede desværre kampen, det tog modet fra DGL spillerne som ikke kunne få lagt et ordenligt pres ind. Og der spillede FC Djursland bolden klogt rundt til slutresultatet 3-1.
Puljen knækker desværre lidt på nuværende tidspunkt, så det er utrolig vigtigt for DGL at vinde den næste kamp mod lokalrivalerne fra Hasle, lørdag d. 11/9 kl. 11 på DGL Arena. Men en sejr ser det lysere ud ift. at det gerne skulle hedde JS1 til foråret.

Kampens spiller: Lasse Mønster