Efter to relativt kedelige kampe (2x 0-0) set med DGL brillerne på, så var det blevet tid til at komme på rette spor igen. Denne gang var det tid til at tage en tur til Silkeborg og spille mod Lemming IF, som vi tabte det første opgør mod.
Kampen starter på værst tænklige måde, efter blot 3 minutter får Lemming et indkast, de kaster langt og den bliver forlænget. Grundet manglende opdækning, kunne en Lemming spiller svinge sig rundt og lave en form for saksesparks mål. DGL skulle nu lede dybt for at finde en tro på tingene, hvilket var meget svært, da vi i første kamp mod Lemming havde det nøjagtig samme scenarie. Tidligt bagude, Lemming kunne nu spille som de gerne ville, overlade spillet til os og køre på de omstillinger som de er dygtige til.
Fem minutter efter deres føringsmål, får DGL et frispark, dette bliver sparket rigtig godt og ligger lige til en DGL spiller bagerst i feltet som er HELT fri men ikke får ordenligt ram på bolden. En stor chance der blev forspildt. DGL havde bolden mest, men som i de forrige to kampe var det svært at få lirket modstandernes forsvar op. Resten af halvlegen sker der ikke det store set med DGL brillerne på, Lemming har et par omstillinger som Steffen (målmand) tager sig flot af. Der manglede ideer og kreativitet igennem hele første halvleg. I pausen får DGL spillerne en opsang af træneren, hvilket var helt berettiget, spillerne får at vide at de skal begynde og spille som et hold og se indad. Frustrationerne var tydelige på DGL spillerne.
2. halvleg kommer desværre til at ligne 1. lidt for meget, DGL har bolden, men uden at blive farlige. Lemming har en del gode omstillinger hvilket naturligvis kommer da DGL begynder at satse lidt mere. Der opstod dog et par meget tvivlsomme situationer. Første gang var det en lang bold op imod Thorkil som kom ind i feltet. Målmanden springer direkte ud i ryggen på Thorkil og prøver at bokse bolden væk, men rammer ikke bolden overhovedet, og nedlægger dermed DGL spilleren. Men dommerens fløjte var fortsat tavs. Anden situation opstår da Bloks tager et godt træk ind i feltet og bliver kantet af en Lemming spiller, men igen ingenting. Lemming har dog også muligheder for at udbygge føringen, men dette forhindrer Steffen i målet med flere meget flotte redninger.
En MEGET usikker dommerpræstation og et dårligt spillende DGL hold. var det der skulle til for at Lemming kunne hive en 1-0 sejr hjem. Det spidser nu for alvor til for DGL spillerne, hvis de skal op og spille JS1 til foråret. De resterende kampe SKAL vindes. Det starter lørdag d. 8 oktober kl. 13.15 mod Aabyhøj som ligger til i toppen af puljen.

Kampens spiller: Steffen Sinding