Onsdag d. 3. April. Solen skinner og DGL pigerne ankommer klar til kamp. Begejstringen er stor, da det viser sig at den meget omdiskuteret grusbane slet slet ikke er så slem – WIN.

Trods mange skader, nye spillere og ikke mindst nye holdopstillingen, er stemningen god.

Kampen fløjtes igen, og tiden den går. DGL-pigerne prøver at ihærdigt at få spillet i gang og til at fungere, men navneproblemer og nye bekendtskaber kan mærkes på holdet, og Fuglebakken formår at score et HELDIGT mål – Understreget – HELDIGT mål.

Hvilket begge af Fuglebakkens mål egentlig er, men de formår at udnytte vores lettere forvirring nede foran målet og bum, 1. Halvleg er gået, og DGL er bagud med 2 mål, efter en ellers lige halvleg. 2. Halvleg byder på chancer, løb, mere løb, fysiske kampe, og flere chancer og til sidst får vi da en bold i målet, vel-scoret!

60 minutter senere er stillingen 2-1 til Fuglebakken, DGL pigerne går lettere skuffet ned mod omklædningsrummet, men kan trods nederlaget alligevel tænke tilbage på kampen med et smil, da vi fik spillet nye spillere ind på holdet OG vandt 2. Halvleg med et FLOT mål!